DIY - Lav selv maskulin opbevaring med kork

De kalder mig cykel-myggen !

Reklame for Batavus danmark

Jeg cykler altid….og jeg elsker det !

Jeg tester iøjeblikket en Batavus el-cykel. Jeg har lånt månedens cykel, den hedder Harlem E-go og er ret cool i designet…Jeg må indrømme, at jeg egentlig ikke har set migselv som en “el-cykel pige”. Man har jo en idé om, at det kræver at man mindst er omkring de 70 eller i det mindste i meget dårlig form. Meeeennn…det må jeg jo tage i mig igen…selvfølgelig er den smart til ældre mennesker der har svært ved at træde pedalerne, men den er altså også bare en lettelse for mennesker som jeg, (dem der altid liiiige er lidt for sent på den). For når du kører stærkt gennem byen for at nå et møde, så mærker du nærmest ikke at du kører 25-30 km. i timen. Du får ikke sved på panden og kan ankomme helt uden ubehagelig “odour”, og  iført tilpas fashionabel vind i håret. I love it !

Batavus Harlem e-go på tur Østerbro i København, hvor grafittien pryder væggene

Batavus Harlem e-go på tur Østerbro i København

Fart på cykelstierne…..

Og ja, jeg ved godt, at jeg lige nu er én af de der lidt irriterende hurtigcyklende kvinder på cykelstierne, der overhaler alt og alle….bare fordi jeg kan 😉 Men nu gør jeg det altså, fordi jeg har mulighed for at kører hurtigt….Igår tog jeg den lidt som Bjarne Riis (dog uden fråde om munden) nede på Kalkbrænderivej…. på cykelstien  nåede jeg en topfart på 39 km/t. Det er jo faktisk hurtigere end en knallert må køre…Oh…oh…Men jeg må sige, at det ret vildt, hvor meget fart man får forærende. Jeg skulle også ud til en pladereception ude på et LP trykkeri allerlængst ude på Nordhavn….der er ret øde og det blæste, men fordi man får så meget hjælp måtte jeg lige kigge på et flag, for at se om jeg havde modvind og det havde jeg….jeg kunne bare ikke mærke det…Det er altså ret vildt.

På Yahama displayet kan du holde øje med tid, fart og en masse andet.....

På Yahama displayet kan du holde øje med tid, fart og en masse andet…..

Jeg drømmer om at…

Jeg har nu kørt på den i 2 uger…hvis vi trækker pinsen fra hvor jeg desværre ikke havde den med i sommerhuset….havde egentlig en plan om, at jeg ville cykle derop på den (der er 96 km.) men så ville begge mine døtre have en veninde med, og så blev det lidt bøvlet med toge og busser til dem…så det blev ikke til noget. Jeg kunne ellers rigtig godt tænke mig at prøve sådan en lang tur….Så det er næste plan…

Jeg elsker faktisk at komme ud i naturen og kan godt lide lidt spænding, har du det ligesådan så læs også fly-into-the-green nature 

Batavus elcykel har fine detaljer og et strømlinet design

Batavus elcykel har fine detaljer og et strømlinet design

Designet er i fokus

De fleste elcykler har motor på bagagebærer, det bliver lidt klodset at se på, derfor faldt jeg også for denne model. Harlem har nemlig batteriet siddende på den nederste af de to skrå tværpinde, det er meget diskret. Derudover er cyklen lakeret med en mat sort lak og den har detaljer som ringeklokke i messing, håndtag i skind og en enkel kurv foran. Det giver den et eksklusivt look. Med min design baggrund, er det svært ikke at vægte designet meget højt. Og her føler jeg ikke, at der er gået på kompromis…Denne model er virkelig lækker…

In the perfect company. Batavus Harlem in front of the Chanel shop....in Copenhagen.

In the perfect company. Batavus Harlem in front of the Chanel shop….in Copenhagen.

Kunne du tænke dig at se hvad andre mener om Batavus har Portrait de L’HOMME  testet herrecyklen Batavus CS spirit plus her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Dorthe

  Mit højeste ønske lige nu er en el- cykel. Og har også kigger en del på dem med batteriet på ‘stangen’. Men er meget i trivl, er det ikke tungt der ? Det ser helt klart smartere ud, men er bange for om man kan holde balancen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Dorthe
   Jeg syntes faktisk netop at det at batteriet sidder der gør den mere stabil. Jeg mærker ikke at det skulle give ubalance…men tænker du skal prøve begge modeller af, inden du investerer. Men den er virkelig skøn at kører på…og man har display med alle mulige funktioner, så du styrer alt derfra. Jeg vil varmt anbefale den – specielt hvis du ofte er ude på lange ture. Jeg kommer med flere indlæg om den så “stay tuned ” 😉 Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Lav selv maskulin opbevaring med kork