Kork i skuffens bund

Så kom der ny header !

Det betyder at bloggens øverste billede er blevet mere sommerligt, og afspejler lidt af det, jeg har gået og lavet de sidste måneder.

Teenage annekset.

Vi har knoklet på at få det sidste færdigt på annekset så pigerne kunne flytte ind. Der er blevet lavet senge, hvor Tommy har snedkereret og jeg har syet betræk til madrasser. Jeg laver en DIY på det senere. Der er lavet skriveborde og vi er stadig ikke helt færdige med indretningen, men nu kan de være der og pigerne elsker hvert deres værelse dernede. Jeg kan også se når jeg kigger mine billeder igennem, at jeg har fået en crush på de pink nuancer….

annekset, som de ene værelse ser ud idag.

annekset, som de ene værelse ser ud idag.

Jeg elsker te.

Derfor har jeg været heldig at lave lidt billeder med de lækre økologiske te’er fra Nute. Og jeg havde også en skøn giveaway på insta tidligere på året, så hold øje med min insta konto, der kommer løbende giveaways med noget af alt det gode jeg støder på, på min vej.

Fra min insta giveaway med det økologiske tebrand Nute.

Fra min insta giveaway med det økologiske tebrand Nute.

DIY’s til dit hjem.

Jeg laver jo hele tiden en masse sjove gør det selv projekter, dem kan du også finde her på bloggen. Så følger du ikke allerede på bloglovin’ så hop derover og tryk “FOLLOW”, så får du altid lige en reminder, når jeg poster nyt.  Jeg har f.eks. lige lavet et super lækkert terrassebord af overskydende gulvplanker fra annekset. Den kommer også lige om lidt. Så stay tuned !

Vores nye terrassebord, som jeg lavede i sidste weekend af overskudsplanker fra gulvet i annekset.

Vores nye terrassebord, som jeg lavede i sidste weekend af overskuds planker fra gulvet i annekset.

Mit job som stylist.

I mit job som stylist, har jeg fingrene i alle de nye interiør produkter, og får ofte mulighed for at lave nogle lækre inspirerende billeder til forskellige ugeblade. Det vil du også kunne se noget af herinde, og ellers kan du finde billederne i bladene.

Dette og meget mere kommer snart i et af ugebladene , skønne pasteller til boligen.

Dette og meget mere kommer snart i et af ugebladene , skønne pasteller til boligen.

Den endelig header endte så med at se sådan ud….Hvad syntes du om den ? Beskriver den bloggen godt nok ?

Den nye header som gerne skal give dig og alle de andre der har lyst til at læse med, et indtryk af hvad de kan forvente.

Den nye header som gerne skal give dig og alle de andre der har lyst til at læse med, et indtryk af hvad de kan forvente.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Tina

  Meget smukt anneks og smuk ny Header.
  Den “drukner” dog en anelse i baggrundens annonce, som selvfølgelig ser spændende ud, men lidt øv for din Header.
  Hilsner og en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina
   Tak for at du tog dig tid til at svarer….og jeg kan kun give dig ret….man bliver lidt “overrumplet” af alle reklamerne…Dem er jeg desværre ikke helt herre over, men vil lade kritikken gå videre…Rigtig god weekend !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kork i skuffens bund