Weekendens cocktails med Passoa

10 ting til min “wishlist” fra Finders Keepers

Jeg var på Finders keepers igår, og der var SÅ mange fine sager….havde man bare et bundløst kreditkort skulle disse 10 ting helt sikkert med mig hjem.

lilleogstor is a japanese design studio creating leather items. It was their first show in Denmark.

lilleogstor is a japanese design studio creating leather items. It was their first show in Denmark.

Lilleogstor – japansk minimalisme.

Der er noget helt specielt over kernelæder, jeg elsker den måde det ændre farve ved brug, og det bliver bare smukkere og smukkere jo mere det bliver brugt. Denne taske specielt designet til at bære blomster hjem fra markedet, faldt jeg pladask for….det vil da være så vidunderligt at transporterer sirligt udvalgte blomster hjem i så smukt et net….Den kostede vist lige omkring 2.000 kr. (I må ikke hænge mig op på prisen, men det var deromkring) Ud over dette har de også mange fine tasker, punge og kurve alt meget lækkert forarbejdet i kernelæder. Det hele bliver lavet i Japan.

Handkknitted sweaters with a lot of creativity and fantastic colourcombinations.

Handkknitted sweaters with a lot of creativity and fantastic colourcombinations.

Colourful to-die-for knitwear.

Nå, ja….så har jeg jo noget med strik, og specielt sådan en statement strik som denne….Wauv, jeg er helt solgt den måtte også meget gerne komme med mig hjem…tror aldrig jeg ville få den af igen…farverne er perfekte, snittet super comfy og så er jeg vild med frynserne. Den kan det hele. Den er håndstrikket af Laura Dalgaard.

Læs også hvad jeg faldt for sidst jeg var på finders keepers. finders-keepers-favoritter

The DIY kits from Kit-Company is always a hit...

The DIY kits from Kit-Company is always a hit…

DIY kits til store og små.

Kit-company er et nyt dansk koncept, jeg før har skrevet om her. Men de kan meget andet end de kokedama jeg lavede….f.eks. er jeg ret vild med denne blomsterpresse…og skal man nå at have nogle af sommerens blomster foreviget, så er det nu du skal købe det her kit.

De har også kits til at lave modellervoks, læbepomade eller sojalys… og meget andet. Check dem ud og køb deres kits, hvis du ønsker at få en pakke med alt du har behov for til et krea projekt. Det er nemt, lækkert og uden en masse spild.

Beautiful ceramic vase with a unique glaze from Bo/Tyrrestrup

Beautiful ceramic vase with a unique glaze from Bo/Tyrrestrup

Unika keramik.

Bo/Tyrrestrup design er en familie virksomhed, hvor Hans Bo der er en erfaren keramiker sammen med hans datter og svigersøn producere håndlavet stentøj med fokus på form, enkelthed og natur.  Jeg faldt for denne vase på grund af dens smukke glasur og de unikke krakeleringer der fremkommer ved rakubrænding. Den helt sarte rosa farve ses ikke helt tydeligt på billedet, men den tonede i lys rosa og grå nuancer. Meget smukt !

Crystal glass beeing upcycled to exclusive lamp stands by Inger Lam.

Crystal glass beeing upcycled to exclusive lamp stands by Inger Lam.

Lampefødder med personlighed.

Ikke to er ens af disse helt fantastiske lampefødder, som Inger Lam står bag designet af.  Du kan sågar komme med dine egne gamle arvestykker og få lavet en helt personlig lampe. De er virkelig smukke og hun har en god sans for at sammensætte former og farver til et eksklusivt look.

patvaerk is known for her humorous ceramic cock and tits

Mette Marie Bang is known for her humorous ceramic cock and tits. So this bath mat is new to me

Patværk laver også tekstiler.

Mette Marie Bang blev landskendt, da hendes lyserøde tandbørste krus med bryster kom ind at stå på et af nybygger-badeværelserne i TV2’s program Nybyggerne. Jeg vidste ikke at hun også laver tekstiler, men jeg syntes denne bademåtte er ret skøn…Ved ikke helt om jeg kunne nænne at træde på hende, men den ville ihverttilfælde pynte og skabe blikfang på badeværelset.

Henrik Knudsen sells tools for carving in wood. This DIY set is for making a spoon and the price is 599 kr.

Henrik Knudsen sells tools for carving in wood. This DIY set is for making a spoon and the price is 599 kr.

DIY for the expirienced handyman.

Ja, jeg kunne faktisk godt tænke mig at prøve at skære min egen ske, for dem man kan købe fra Henrik Knudsen og Søren Ulrich er simpelthen SÅ fine….ikke at jeg tror jeg vil kunne lave dem så flotte som deres, men der er jo noget ved selv at have lavet det. Så det sæt må på ønskesedlen. Her i denne video viser Henrik Knudsen hvordan man skære den med det sæt man kan købe hos dem. Det er iøvrigt poppeltræ som ikke er så hårdt der ligger som dit første stykke træ.

Beautiful vintage Uzbek chapan from reloveandroses.

Beautiful vintage Uzbek chapan from reloveandroses.

Feminin bæredygtighed.

Jeg har tidligere kun set de runde perlearmbånd fra Relove and roses, men på deres stand på Finders Keepers viser der sig en sand skattekiste af lækre vintage sarier, kimonoer og denne chapan som jeg er helt forelsket i….den er intet mindre end gudesmuk. Men jeg er ikke så høj, så jeg tror måske jeg vil komme til at se lidt lille ud i den. Men det stof og de broderier….og farverne…uhhhh…den er smuk og koster vist 1.500 kr.

solan-handmade is danish produced and designed leathergoods.

Solan-handmade is danish produced and designed leathergoods.

Dansk håndværk og design.

Jeg har tidligere mødt Solon Handmade og blev også dengang meget begejstret for hendes produkter. De er så klassiske og totalt “godt kram” jeg kan se for mig, at en rygsæk som denne vil holde resten af mit liv. Og så vil den bare blive smukkere og smukkere med tiden. det er nemlig det kernelæder giver dig…Solon laver alt fra små punge til store shoppere…og alt bliver håndlavet herhjemme i Danmark.

Læs også mine-10-favoritter-fra-kreative-dage hvor jeg også mødte Solon Handmade.

Norcapo design have made the jewellery collection Flora with inspiration of the green plant Thuja.

Norcapo design have made the jewellery collection Flora with inspiration of the green plant Thuja.

Jewellery inspired by nature.

Jeg elsker jo planter og haven og alt det der kan gro i en potte….Så da jeg så disse fine sølv smykker inspireret af Thuja, både dens grene men også dens blomster blev jeg ret nysgerrig. De mindede mig om en moderne version af min mors flora danica smykker i guld…men disse er bare meget mere cool. Så jeg må klart holde et skarpt øje med Noracapo design.

Og Finders keepers er jo åben idag til kl. 17 så du kan nå ned og lade dig inspirerer….men pas på for der er virkelig mange skønne sager…både til digselv til at spise og til boligen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

  • Sanne

    Nøjjjjj den strik er for lækker 🤩

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jaaaa….jeg er også helt vild med den, men den koster 4.995 kr. så jeg skal vist sparer lidt sammen… knus Lene 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens cocktails med Passoa