10 ting til min "wishlist" fra Finders Keepers

Vind og se nyt “bling bling” fra Jewellery Room & Finders keepers

Åhhh, man har jo lov at drømme…og nu kan min drøm blive din ! Et par Ringlets fra Jane Kønig kan nemlig blive DINE, hvis du læser med og deltager sidst i indlægget.

Jane Kønigs fashion univers.

En af dem jeg ofte vender tilbage til; er Jane Kønig…jeg bliver aldrig træt af min halskæde fra hende…den hænger ALTID om halsen på mig….(du kan finde dit stjernetegn her.) Men de nye øreringe Ringlets fra hendes nye kollektion, kan du finde her og sådan et par i rosaguld har Jane Kønig været så sød at sponsorerer til én af jer søde læsere (Der er I altså rigtig heldige ! ville ønske det var mig!). Læs mere i bunden af dette indlæg, om hvordan du lægger et lod i puljen.  De er super smukke, som et gyldent gavebånd, der snor sig om øret på dig. De er store, men på en let og elegant måde.

Giveaway ! You can win these pretty earrings from Jane Kønig right here.

Giveaway ! You can win these pretty earrings from Jane Kønig right here.

Eventyrlige smykker.

Man kan kun blive helt forelsket i de skønne smykker fra Marylou jewellery.  Der bliver arbejdet med naturlige former, og de store perler får lov at bevare deres unikke former. Det ses ikke lige på disse ringe, men hvis du hopper forbi hendes fine hjemmeside, vil du se en smykkeverden i organiske former og med farverige sten. Marie-Louise Joensen arbejder i ædle metaller og beskriver glæden ved sit arbejde sådan ‘Den største glæde ved mit arbejde, er at få lov til at skabe minder og forhåbentlig smykker, som kan gå i arv’.

Marylou jewellery's beautiful rings.

Marylou jewellery’s beautiful rings.

Festelige og farverige.

Pura Utz laver i samarbejde med kvinder fra Guatamala tekstiler og perlearbejde. Jeg er tidligere stødt på Pura Utz’s fine vævede bælter og jakker. Men på Finders Keepers havde de også perlearbejder med. De fineste små tasker, nøgleringe og disse helt igennem skønne øreringe. Alt bliver lavet af kvinder fra Guatamala, Santiago. Det foregår gennem en social organisation Lago de Atitlan, der hjælper kvinderne til at få en ordentlig løn, så de kan sende deres børn i skole. Du kan se alle deres produkter her.

These colourful beaded earrings caught my eye, and I think they are really awesome.

These colourful beaded earrings caught my eye, and I think they are really awesome.

Art Deco Jewellery.

På Jewellery Room genså jeg Ninna Yorks fine supersonic kollektion. Smykkerne er rå og fine på samme tid. De lidt store smykker bliver forfinet med de smukke perler. Alt er håndlavet og bliver lavet på bestilling, så du laver ikke impuls køb…Ninna York har butik i Larsbjørnsstræde 21, hvor du kan se og prøve de cool smykker.

Se også hvilke shows der under modeugen gjorde indtryk på mig fashion-week-the-light-version

Ninna Yorks raw and beautiful jewellery in silver and pearls.

Ninna Yorks raw and beautiful jewellery in silver and pearls.

Jewellery with a mission.

Bosphorus handcrafted jewellery har en vision om at bringe forskellige kulturer sammen, at vi ser kvaliteterne hos hinanden istedet for forskellighed. De er ikke politiske eller religiøse, og ønsker kun at vi mødes uden forudindtagede holdninger til hinanden. Der ligger mange gode tanker bag, og designet er enkelt geometrisk.

bosphorus handcrafted jewellery has a vision of bringing different cultures together.

Bosphorus handcrafted jewellery has a vision of bringing different cultures together.

Seasheels is the new thing in jewellery.

Jeg syntes, at denne sommer har været præget af smykker med muslingeskaller, og jeg er ret vild med det naturlige look de giver. Så jeg syntes Zoega’s fine kombination af hoops og muslinge skaller er helt perfekte lige nu. Disse er nye og findes ikke på hendes hjemmeside endnu, men du kan altid kontakte hende og få pris og meget mere info.

Vil du have mere natur ind i dine smykker, så se her hvordan du laver dit eget smykke med en lille plantesmykker-til-botanikeren

zoega combines natureal sea sheels with geometric silver loops.

Zoega jewellery combines natureal sea shells with geometric silver loops.

Modellook på en solskinsdag.

Og jaaaaa, hvem vil ikke gerne gå efter et look a la Helene Christensen…Jeg gad godt have bare en lille snas af hendes guddommelige look…Så måske man skulle investere i et par super smukke solbriller, (med 24 karat guld detaljer) som hun i samarbejde med Camilla Stærk har designet for det australske brand PARED eyewear.  Jeg drømmer ihverttilfælde om dem, når solen igen titter frem.

Staerk & Christensen design for pared eyewear.

Staerk & Christensen design for pared eyewear.

Og så er det vist tid til at vinde de smukke limited edition Ringlets fra Jane Kønig. De er i rosegold og har en værdi af 1.150 kr. Men de kan blive dine.

Alt du skal gøre er :

-Skrive i kommentarfeltet, i hvilken anledning du vil tage de smukke øreringe på.

-Følge mig på bloglovin’ her.

Vinderen får direkte besked næste torsdag d. 6 september 2018 og vinderen skal have dansk postadresse.

Du kan også deltage på min instagram profil.

Glæder mig til at sende de smukke øreringe afsted til en heldig vinder i næste uge så skynd dig at deltage enten her eller på IG eller endnu bedre begge steder.

You can win these Jane Kønig earrings in a limited edition in rosegold. You can only participate with postadress in Denmark.

You can win these Jane Kønig earrings in a limited edition in rosegold. You can only participate with postadress in Denmark.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

13 comments

 • Charlotte From

  Jeg er vild med de smukke øreringe. Meget flotte og virkelig elegante⭐️⭐️⭐️. Jeg har altid haft et crush på smykker i rosaguld og vil elske at bruge øreringene og glæde mig over at de matcher min vielsesring i rosaguld ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil have dem på til sensommeren og efterårets fester

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta P

  Jeg ville bære dem til min 18-års fødselsdag, som jeg holder for hele min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvor er de skønne. Jeg skal til guldbryllup og her vil de da være helt perfekte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Waou så smukke sager du viser og skriver om:-)
  Jane Kønig er dygtig, jeg er vild med hendes smykker.
  Jeg ville bære de meget smukke øreringe til min datters bryllup, de vil stå perfekt til min nye kjole og håret sat op:-)
  Så kan min datter være stolt af sin “gamle” fru moder.
  Aften hilsner herfra!
  Er fast følger gennem år af din skønne blog på på Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ihhh…sikke e dejlig kommentar, det glæder mig at du trofast følger min blog….og lyder skønt med bryllup i sigte….Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte H

  Hvor er de fine 🙂 Jeg ville kunne finde mange festlige lejligheder, hvor jeg kunne tage dem på, men allermest har jeg lyst til at gøre hverdagene mere festlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg vil forkæle min dejlige datter Signe med de smukke øreringe <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville tage dem på til min 30-års fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg har ikke selv huller i ørene, så jeg ville forære dem til min skønne søster, så hun kunne bære dem til hverdag og fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg ville tage dem på til en aften i byen. De er bare så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Hvor er de bare smukke.😍
  Jeg ville tage dem med på ferie til Madrid, jeg skal afsted med min svigermor D 14 september, og der ville jeg elske at vise dem frem.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg vil forære dem i gave🎁Til en rigtig sød pige, de vil klæde hende super flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting til min "wishlist" fra Finders Keepers