Vind og se nyt "bling bling" fra Jewellery Room & Finders keepers

When the girls move out – the room gets a make-over.

A cosy corner of the guests room.

A cosy corner of the guests room.

Så fik pigernes værelse ny funktion.

Pigerne er flyttet ud i teenageannekset, og deres værelse har stået og set lidt slidt og kedeligt ud inde i “hovedhuset”. Det ligger lige op ad vores soveværelse, så det kunne nemt komme til at fungere som “walk-in closet” men det syntes jeg er lidt frås i et sommerhus. Så jeg har lavet det om til et kombineret gæste-og arbejdsværelse. Når der ikke er gæster indbyder det til hygge på daybeden, med strikketøj eller en god bog. Og skrivebordet er også kommet på plads, så man kan sidde med en computer og arbejde. Jeg tager ofte i sommerhuset og sidder der og arbejder, for der er bare en anden ro.

Du kan læse mere om teenageannekset her. teenageanneks-saadan-bygger-du-det

The "office" area, is just a little corner, but for weekend work it is perfect.

The “office” area, is just a little corner, but for weekend work it is perfect.

Hvad har jeg brugt i rummet.

Jeg har endnu ikke været ude at købe ind for at indrette rummet, det er faktisk lidt skræmmende, men det var alt sammen noget der har stået i sommerhuset, måske et andet sted, men det vidner vist lidt om mit udprægede samler-gen ;-). Og det passer så heller ikke helt for nogle af tingene er da købt til rummet, men de er fundet på loppemarkeder, og det gælder jo ikke helt 😉

På kontorhjørnet ser du.

Bordet er sådan et let sammenklappelig campingbord, jeg har fundet i en lokal genbrugsbutik, jeg elsker at det har så let et udtryk og kan klappes sammen, hvis jeg syntes det fylder for meget. Ved det står en lille taburet, måske ikke den bedste løsning, men den fungere indtil videre. På bordet står alt hvad man lige har behov for. Kurven der er dipdyed er fra Jysk, den runde siv krukke er fra Ikea, på den anden side står et keramik fad fundet på loppe ligesom den grønne marmor krukke, der er fyldt med tuscher, pensler og blyanter. Jeg har også lige en lækker håndcreme fra LA-Bruket og en olie fra Mirins.

Læs også: Billedet med bregnebladet har jeg lavet. Du kan se en guide til hvordan her. efteraars-diy-botaniske-billeder 

Den lille poster er fra plakatfirmaet Deseniro. Og det søde pottehoeved er fundet på loppemarked….og jeg ELSKER det. Skabet kan I se er gammelt og slidt, (det har stået på min brors værelse da vi var børn)….det bliver vist næste projekt at få det malet…

THe flowerhead is also a fleamarket find. And the poster is from Deseniro.

The flowerhead is also a fleamarket find. And the poster is from Deseniro.

Hygge krogen består af.

Jeg har længe haft et kæmpe crush på savbriksen fra Skovshoved møbelfabrik, den er fantastisk, og kan ligesom bordet klappes sammen og stilles til side, så fylder den ingenting…den slags er meget praktisk i et sommerhus.  Og nu er jeg blevet ejer af et smukt eksemplar, og den kunne ikke passe bedre. Jeg har stylet med et lammeskind fra Jysk, en pude fra Ib Laursen og en pude hvor jeg selv har printet efterårsblade på, du kan læse her hvordan du gør. tekstiltryk-med-efteraarets-blade-diy-print-with-autumn-leafs-2

På gulv og væg.

Jeg er også helt forelsket i det skønne rensdyr der er kommet op på væggen…det er fra MOD studio, og ved siden af det mere urbane pink udtryk fra Bolia. Begge plakater kom i rammer jeg fandt i  sommers på loppemarked… På endevæggen har jeg hængt endnu et DIY projekt, nemlig en lysboks lavet af lille skab fra Ikea, men den har jeg ikke lagt op endnu.

På gulvet ligger et marrokansk tæppe, og det fandt jeg også på loppemarked i sommers…ret vildt at man kan finde den slags på loppe men man har jo lov at være heldig en gang imellem, ikk’? Du kan finde lignende her.

the new book about Bjoern Wiinblad the talented danish artist. the book is written by Laura Helle.

the new book about Bjoern Wiinblad the talented danish artist. the book is written by Laura Helle.

Og så fandt jeg sandelig også standerlampen igår på loppemarked…den passer perfekt med en pære fra Silvan. På den gamle kiste ligger en ny bog om Bjørn Wiinblad “En bid af paradis” skrevet af Laura Helle fra Gads Forlag….den glæder jeg mig helt vildt til at få tid til at sidde og nyde her i hyggekrogen. Brillerne er mine helt igennem favoritter fra Monkeyglasses, de er beskrevet her. sustainable-eyewear-from-danish-brand-monkeyglasses

By the window I have used vintage bamboo blinds and a plantbox as holder for all my magazines.

By the window I have used vintage bamboo blinds and a plantbox as holder for all my magazines.

Bambusgardiner har jeg længe haft…jeg elsker den måde lyset kommer igennem om morgenen, så de fik lov at blive og så har jeg fundet den skønne bambuspotteholder på loppe…Mens plantekassen er fra Jysk og den har jeg valgt at bruge til nogle af mine mange blade. Går du også og pønser på nye ideer til et indretningsprojekt derhjemme, så er jeg meget nysgerrig og vil rigtig gerne høre om det?

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

  • Det er så fint altså, jeg er ret vild med den lampe 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja….Den lampe er da et hit, ikk? Den reddede lige den dags loppejagt. Nogen gange har man lov at være heldig, ikk? Rigtig god aften til dig ! Kh Lene

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind og se nyt "bling bling" fra Jewellery Room & Finders keepers