When the girls move out - the room gets a make-over.

My homeoffice got a new chair / Ny kontorstol til hjemmekontoret

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Flokk. Alle ord er mine egne og på ingen måde påvirket af samarbejdet.

Mine krav til en hjemmearbejdsplads.

Som freelancer arbejder jeg meget hjemme, derfor er mit hjemmekontor vigtigt. Jeg skal sidde ordentligt og det har jeg altid vægtet højt, så siden jeg første gang sad på Håg Capisco stolen, har den været min foretrukne kontorstol. Men i takt med tiderne skifter, har jeg ønsket at give mit kontor en make-over. Det gav anledning til at kigge de nye farver til Capisco og jeg forelskede mig i kombinationen af lys grå meleret uld på et hvidt stel. Men der er mange muligheder for forskellige farve kombinationer. Jeg skal indrømme, at jeg havde en lyserød i tankerne, men da jeg ved, at dette er en stol der holder længe valgte jeg lidt mere sikkert. Min gamle Håg Capisco har jeg haft i små 10 år. Jeg er ikke typen der skifter ud, hvis tingene fungere og er pæne, og selv efter snart 10 år er den “gamle” stadig fin…jeg har haft et langhåret skind liggende på sædet, men det var bare fordi jeg syntes det så hyggeligt ud.

Me on my new Håg Capisco, I love the colour together with the marble desk.

Me on my new Håg Capisco, I love the colour together with the marble desk.

Den “gamle” fungere upåklageligt.

Når jeg ser dem sammen syntes jeg faktisk den er ret fin…Men den nye friske version slår den altså på coolness barometeret….Og den passer meget bedre på det ny-renoverede kontor.  Men holdbarheden af denne stol kan man altså ikke sætte en finger på, du får virkelig en stol for livet når man investerer i en Håg.

The new version versus the old classic version of the Håg Capisco.

The new version versus the old classic version of the Håg Capisco.

Design din helt egen Håg Capisco.

Når du bestiller din Capisco kan du selv vælge mellem sort, hvidt eller gråt stel. Og så har de et ret stort udvalg af metervarer fra de bedste møbelstof producenter som f.eks. Gabriel og Kvadrat. Capisco blev designet af  Peter Opsvik i forsøget på at lave en stol, der inspirerer til bevægelse og varierende siddestillinger. Den er kraftigt inspireret af rytterens holdning, når de sidder i sadlen på en hest. Den blev designet i 1984 og er idag en af de mest ikoniske og populære arbejdsstole på markedet.

Håg Capisco with the woolen fabric Divina from Kvadrat.

Håg Capisco with the woolen fabric Divina from Kvadrat.

Facts om Miljø.

HÅG Capisco har været banebrydende inden for økodesign. Antallet af komponenter og materialetyper, der bruges til stolene, er blevet reduceret til et minimum. Stolene kan nemt skilles ad, så de forskellige materialer kan sorteres med henblik på genbrug.
HÅG Capisco var den første stol i verden, der blev Svanemærket i 2010.
I dag er det meste af stolen fremstillet af genbrugsmaterialer.
I 2015 modtog HÅG Capisco EPRO-prisen for “Best Recycled Plastic Product” i Europa.

You get to choose the fabric yourself and if you want the base to be black, white og steel. So you can get your own design matching your office.

You get to choose the fabric yourself and if you want the base to be black, white og steel. So you can get your own design matching your office.

Min make-over af mit hjemmekontor.

Jeg har haft dette hjørne som arbejdsplads en del år, og det fungere faktisk godt…Indimellem er der blevet skiftet bord eller sat nye hylder op. Men nu kunne jeg godt tænke mig at der skete lidt mere. Så jeg tog mig sammen og fik endelig det ret trælse savsmuldstapet ned. Jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg ved ikke noget værre end savsmuldstapet….så det er skønt nu at kigge på “strikket” tapet. Det er helt perfekt og passer til mit helt personlige lille kreahjørne. Det er fra Esta home som forhandles i Silvan.

esta home wallpaper bought in Silvan and ikea hack lamp.

Esta home knitted wallpaper bought in Silvan and ikea hack lamp.

On my desk.

Jeg har prøvet at rydde op på mit skrivebord, men har stadig nogle ting jeg ofte bruger og gerne vil have lige ved hånden. Men nu er de samlet i trækasser. Den ene fra et loppemarked….der står UD på, og den anden er fra Kvik Køkkens nye serie Prato, en mini model af skufferne til deres nye X-modul. Du kan se og læse mere om den her. På væggen hænger en fin plakat med motiv fra palmehuset i Botanisk Have i København, den er fra Vissevasse og var en af mine favoritter fra Messen Tendence, læs mere om den her this-seasons-first-interior-fair-tendence-in-frankfurt-2018. 

The lamps are from Ikea (but no longer in the shops though) with my own personal touch in shape of wooden beads on the cord. The poster is from the botanic garden in Copenhagen made by Vissevasse.

The lamps are from Ikea (but no longer in the shops though) with my own personal touch in shape of wooden beads on the cord. The poster is from the botanic garden in Copenhagen made by Vissevasse.

Den grønne bølge holder.

Jeg får ikke nok af planter, så dem på plakaten er ligesom ikke helt nok…derfor har jeg i reolens vanger hængt en enkelt potte i et macrame ophæng jeg selv har lavet, og det er jo altså supernemt….hvis du er itvivl om hvordan så kig forbi her. se-mine-diys-til-de-kreative-workshops.

Udover den hængende plante har jeg faktisk også to små planter i korkpropper på mit moodboard på væggen. Jeg bliver aldrig træt af planter.

There is always space for a hanging plant.

There is always space for a hanging plant.

Small plants in cork stoppers on my moodboard.

Small plants in cork stoppers on my moodboard.

My creative space.

Nu føler jeg, at mit lille kreative hjørne rummer alt jeg kan ønske. Smukke omgivelser, en god siddeplads og rigtig megen inspiration omkring mig. Har du også gang i at renoverer dit hjemmekontor, så håber jeg at dette har givet lidt inspiration til hvordan du også kan gøre det. Og måske givet stof til eftertanke når du skal vælge stol. Jeg har ihverttilfælde armene over hovedet….for jeg sidder pi….. godt og har en skøn udsigt…Så “What’s not to like !”

New Håg Capisco chair in my homeoffice.

New Håg Capisco chair in my homeoffice.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When the girls move out - the room gets a make-over.