My homeoffice got a new chair / Ny kontorstol til hjemmekontoret

10 dage tilbage med discount på luksus headset…

Ny gadget til cykelturen.

Jeg har fået fornøjelsen at teste et sæt Jabra Elite65t…i en limited edtion rosegold….what’s not to like. Bliver du fristet, kan du i resten af september få 20 % rabat, hvis du bruger min rabatkode…Så jeg siger bare go…go…go… det her er altså en toplækker gadget – også for piger….Jeg syntes looket er ret feminint og så passer de perfekt i “dametasken” 😉

Jabra Elite 65t in the pretty rosegold colour, and it fits in any ladies bag. ;-)

Jabra Elite 65t in the pretty rosegold colour, and it fits in any ladies bag. 😉

On this photo you see a Marc Jacobs bag, the Clinique x Marimekko lipgloss col. fruity pop and the glittery pen from a jewellery brand. And most important you see jabra headset Elite 65t in its charging container. Easy to bring along in your bag.

The features that you wont miss.

Jeg har måske sagt det før, men Jabra vinder på ekstremt godt lyd i ørerne….og disse nye kan du personliggøre med den nye app Jabra Sound +. I den kan du indstille equalizeren så du får præcis den lyd du aller bedst kan lide. Altså er du til mere bas eller diskant jamen, så kan du her skrue op og ned. Når du har sat propperne i ørerne lukkes al anden lyd ude og du høre kun din musik eller lydbog, men vil du gerne høre andet kan du med et tryk på den lille device få udenomslyd med. Det er smart !

Læs også fitness-prinsesse-bliver-jeg-nok-ikke-i-2016 hvor jeg har testet deres sports pace head set.

One tap at the earplug you get the sound from outside in your ears. So you can easyly switch from hearing music to hearing what people say to you.

One tap at the earplug you get the sound from outside in your ears. So you can easyly switch from hearing music to hearing what people say to you.

Now we’re talking girly

I am wearing the nailpolish col. Ginger honey from Le mini macaron, and on top I have the kittycorn magic effect. Check out the easy homemade gel nailpolish at le mini macaron. I use it all the time and it lasts for at least 7 days without cracks.

the charging case that gives you battery time up to 15 hours.

the charging case that gives you battery time up to 15 hours.

GO get them with the 20 % discount this month.

Og jeg er som sagt så heldig at jeg kan tilbyde jer læsere en rabatkode, som du kan bruge her. Hvis du køber et sæt Jabra Elite 65t her i september måned 2018.

Alt du skal gøre er i checkout indtaste din rabatkode som er #Elite65tEventLN Jeg kan love de sidder godt i ørene, lyden er i top, ingen generende ledninger, lang batteritid og en opladningæske til at have i tasken…det bliver ikke bedre.

Jabra Elite 65t with 20% discount here in september 2018. Don't let this change go !

Jabra Elite 65t with 20% discount here in september 2018. Don’t let this change go !

LÆs også

Hvis du er til gadgets med et feminint touch, så læs også pink-crush-gadget-wish-for-christmas

eller hvordan man fanger pigerne når der skal sælges TV the-perfect-tv-for-the-interior-lovers jeg er stadig ret forelsket i det TV….en dag blir det mit _ I wish. 😉

Det kan jo også være at nogle af disse bluetooth speakers kan friste….Vi købte faktisk Urbanears til vores teenage datter, og den er super god…en klar anbefaling herfra 3-of-the-best-speakers-for-summer-parties

Håber du blev inspireret og fik lyst til at bruge lidt mere tid på nogle lækre gadgets….de er jo ikke kun for mænd !

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My homeoffice got a new chair / Ny kontorstol til hjemmekontoret