10 dage tilbage med discount på luksus headset...

4 nemme og billige måder at skabe forandring i dit hjem.

Boligstyling på budget.

Når der skal ske noget nyt, behøver du ikke altid at hive den store pengepung op. Jeg vil vise dig nogle indretningsideer jeg brugte i min kontor make-over, der passer enhver pengepung. Det er hurtige løsninger med stor effekt.

the Ikea lamps got a personal touch with the wooden beads. Ikea hacks rocks !

The Ikea lamps got a personal touch with the wooden beads. Ikea hacks rocks !

Idè nr. 1 – Sæt nyt tapet op, det giver en hurtig forvandling.

Jeg fjernede alt i mit krea/kontor hjørne og gik i krig med at flå savsmuldstapet ned. Jeg har altid tidligere brugt en tapet damper. Men da det ikke var så stort et område forslog farvehandleren, at jeg brugte flydende tapetklister opløser. Jeg havde aldrig prøvet det før, men må sige at det er nemt…og når det er et lille område, så er det virkelig en god løsning….havde det været et helt rum, havde jeg nok valgt den gamle løsning.

The corner stripped for wallpaper, and ready for a new look.

The corner stripped for wallpaper, and ready for a new look.

Sådan gør du:

Bland tapetklister opløseren efter anvisningen med vand. Skær nogle kryds i tapetet med en hobbykniv over hele området, hvor tapetet skal af. Jo, mere maling der er på dit tapet, jo mere skal tapetet kradses op. Herefter påføre du godt med tapetklisteropløseren på tapetet, og lader det sidde 10 min. Herefter begynder det at løsne sig, og du kan med en stor spartel kradse tapetet af i store flager. Er der noget der sidder godt fast, så giver du det bare endnu en omgang af opløseren.

Vil du se mere fra kontoret så kig med her

The first row of wallpaper is up.The first row of wallpaper is up.

The first row of wallpaper is up.

Nu skal du have den nye tapet op. Det gør du således.

Start med enten at rører dit tapetklister op med vand efter anvisningen på posen, eller brug en færdig blandet tapetklister. Der er lidt forskel på om du skal smøre tapetklister på væggen eller bagpå tapetet. Her penslede vi tapetklister på væggen. Det er når du sætter tapet op altid vigtigt ,at den første bane bliver 100% lige og i vatter. Ellers kommer det hele til at hoppe og danse. Så mål eventuelt ud, så du har en ret linje i højden at holde din kant til.

Når først den første bane er oppe, kører det bare derud af. Du klipper dine tapetbaner med lidt ekstra længde, så du kan holde den op til og rykke lidt så mønsteret passer. Når det sidder perfekt sørger du for, at alle luftbobler oppefra bliver fejet ud til kanten. Når banen sidder fint og du har sikret dig at der ikke er luftlommer, så skære du med en meget skarp hobbykniv kanten foroven og kanten forneden.

The corner got the new wallpaper and the moodboard and new poster is on their spot.

The corner got the new wallpaper and the moodboard and new poster is on their spot.

The final touch.

Hvis du f.eks. har nogle stikkontakter eller andet som man skal udenom med tapetet, så klipper eller skærer du et hul inden du sætter tapetet fast. Så hold tapetet op og find ud af præcist hvor hullet skal være det kan eventuelt markeres med en foldet kan på papiret. Tag papiret/tapetet ned og klip hullet så det passer helt præcist. Først nu sætter du så den tilpassede bane tapet op.

Håber dette beskriver processen nogenlunde. Men det er virkelig ikke så svært at sætte tapet op…Jeg gjode dette selv…havde egentlig troet at jeg måske havde brug for en hjælpende hånd til at holde den første bane lige op inden den blev klæbet fast….men det klarede jeg fint selv…så girlz….det er bare i gang, der er så mange sjove tapeter derude, og det er virkelig hurtigt at få et nyt look i et rum.

moodboard with room for glasses and other necessities.

moodboard with room for glasses and other necessities.

Idé nr. 2 – Lad dit moodboard fungere som opslagstavle.

Jeg havde lavet dette moodboard i forbindelse med noget arbejde, og kan ret godt lide det. Så det har stået og ventet på en perfekt placering. Jeg fandt på at jeg kunne sætte nogle potter på (som egentlig er beregnet til grønne planter og fra Ikea) jeg bruger potterne til opbevaring af de småting jeg hele tiden bruger…læsebriller, headsets og des lige. Så skruede jeg nogle små kroge i, så jeg kan hænge småting på og så er der plads til lidt i nogle reagensglas…der sidder pensler, blomster og den slags. Jeg har også udhulet et par korkpropper og plantet et par småplanter der. Men dem kan du se her.Detail on the cord for the lamps.Detail on the cord for the lamps.

Idè nr. 3 – Pynt lampens ledning med kæmpe perler.

Dette er jo super nemt og meget effektfuldt. Jeg havde nogle store træperler fra CC Hobby som passede perfekt til denne DIY. Lamperne havde jeg købt for flere år siden….og så har de ligget i bunden af et skab, fordi jeg bare ikke lige havde fået taget mig sammen til at skifte dem ud….så nu kom de endelig frem. Jeg er vild med dem, men syntes også at de godt kunne få lidt personlighed med nogle træperler til kontrast til den lidt fine glas. Jeg behøver nok ikke sige hvordan man gør… af med stikket i den ene ende af ledningen og på med perlerne og på med stik igen….op med lamperne…Easy peacy !

2-hand marble tabeltop for the desk makes the look more exclusive and elegant.2-hand marble tabeltop for the desk makes the look more exclusive and elegant.

2-hand marble tabeltop for the desk makes the look more exclusive and elegant.

Ide nr. 4 – Eksklusivt skrivebord for få kroner.

Lav et eksklusivt skrivebord så let som ingenting. Jeg fandt denne marmorplade under bortgives på den blå avis. De to bukke er fra Ikea og koster 50 kr. pr. stk. De findes dog ikke i hvide, så jeg har malet dem…Men så er det jo bare at lægge den tunge marmorplade op på bukkene og så enkelt har du et ret fint look på din arbejdsplads.

Så det behøver virkelig ikke koster ret meget, at give et rum lidt kant, hvis du tænker kreativt vil du opdage, at der er meget der med lidt knofedt, en gang maling eller måske bare en ny placering kan komme til at ”shine” på ny.

the upcycled marble table top on legs from Ikea gives the office an exclusive look.

The upcycled marble table top on legs from Ikea gives the office an exclusive look.

Læs også hvordan du let laver disse opbevaringsæsker diy-maskulin-opbevaring-med-kork

Nu har mine korkæsker også fundet en helt rigtig plads, se her hvordan du laver dem. Og kender du i øvrigt det lille stemple NIO…det er stempler du selv kan designe over nettet og så får du tilsendt trykpladen som du sætter på dit stempel og du er ”ready to go”….Jeg er ret vild med hvad jeg fik lavet…

these DIY cork boxes are easy to make see how in an earlier blogpost.

These DIY cork boxes are easy to make see how in an earlier blogpost.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

  • Det der krea/kontor hjørne er jeg altså ret så vild med! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak, Sophie….jeg er også blevet virkelig glad for det….det fungere optimalt, når man nu som jeg har hjemmearbejdsplads. 😉 Rigtig god søndag til dig ! Vh Lene

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 dage tilbage med discount på luksus headset...