4 nemme og billige måder at skabe forandring i dit hjem.

Om 3 uger går det løs.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kreative dage.

Kreative dage i Fredericia er lige om hjørnet og jeg skal tale om tendenserne indenfor genbrug og upcycling fredag d. 26 kl. 14 på scene 3, så kig endelig forbi, og sig hej…det kunne være fantastisk. Og så håber jeg at jeg kan inspirerer dig til endnu mere genbrug og rigtig mange sjove upcyclingsprojekter….

Kom forbi...det bliver sjovt...

Kom forbi Kreative dage i Fredericia …det bliver sjovt…

Du kan her se hele listen over foredrag og workshops her.
Udstillerlisten tæller alt fra de største krea-spillere herhjemme til mindre up-commers…og jeg glæder mig ustyrligt til se begge dele. Der vil både være mulighed for at købe materialer til egne projekter og færdige produkter fra nogle af landets dygtigste keramikere, strikkere, lædersmede, pilefletterere og træskærere.

Læs også hvilke favoritter jeg havde sidste gang. mine-10-favoritter-fra-kreative-dage

Kreative dage messen i Fredericia løber af staben d. 26 - 28 Okt.

Kreative dage messen i Fredericia løber af staben d. 26 – 28 Okt.

Slow living og go-off line er de nye buzz-words.

Der er fokus på håndværk. I en tid som nu hvor der bliver færre og færre der faktisk har tålmodighed og tid til at lave nogle af de gamle håndværk, som f.eks. kniple stiger populariteten. Det er ikke uden grund at Bonderøven er blevet vores nye folkehelt. Jeg mener ikke at vi alle skal flytte på landet og dyrke vores egne grønsager, men jeg er klart tilhænger af, at vi begrænser brugen af elektroniske devices, og finder kniplebrættet, strikkepindene, nogle pilegrene eller en skitseblok frem. Derfor kan jeg næsten ikke få armene ned, når jeg ser hvor mange der faktisk gerne vil lærer den slags. Og vi kan jo også se at det er en tydelig tendens i tiden til, at vi rigtig gerne vil have de gamle håndværk ind i boligen igen….Se f.eks. hvordan det gamle franske felt flittigt bliver brugt på stole, skabe osv.

Læs også hvilke DIY’s jeg bidrog med på sidste Kreative dage i Fredericia her. se-mine-diys-til-de-kreative-workshops

Genbrug rykker som aldrig før.

Det er jo en af mine kæpheste, at man ikke skal smide noget ud der virker….man skulle tro jeg var krigsbarn, så gammel er jeg altså ikke 😉 men mine forældre er, og de har nok opdraget mig til omtanke og nøjsomhed…så jeg SLIDER næsten alt op….og ellers lader jeg det gå videre i systemet.
Jeg har også lige skrevet en artikel til Bolius om 3 forskellige interiør materialer lavet af genbrug. Tag lige et kig her. 

Du skal bladre hen til side 56-59.

LÆs om dette spændende samarbejde mellem Ilva og Pytt Living i Bolius denne gang.

Læs om dette spændende samarbejde mellem Ilva og Pytt Living i Bolius denne gang.

Bordplader af gammel plastik emballage.

Sidste uge var jeg forbi åbningen af den første Matas Natur butik i København. Her var der også tænkt nøje over hvilke materialer de anvender til deres interiør. F.eks. har de valgt at diske og borde skal være lavet i et materiale, hvor man knuser gamle yogurt bægere og støber nye bordplader af dem. Den type materiale arbejder Slik design studio også med og dem har jeg også skrevet om i artiklen, der er at finde hos Bolius. Bladet er iøvrigt gratis og ligger hos Flügger farvehandlere, Bauhaus og Estate mæglere rundt om i landet, og ellers kan du for 259 kr. for et år tegne abbonnoment og få det leveret til døren.

Bordpladerne som de ser ud i den nye Matas Natur på Købmagergade 55 i København.

Bordpladerne som de ser ud i den nye Matas Natur på Købmagergade 55 i København.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 nemme og billige måder at skabe forandring i dit hjem.