Om 3 uger går det løs.

Efterårsferie , solskin og gode bøger i ørerne.

Reklame for Mofibo, men alt er egne ord og erfaringer med produktet.

Efterårsferie, solskin og en god bog i ørerne. Med Mofibo kan du lukke øjnene og bare nyde.

Efterårsferie, solskin og en god bog i ørerne. Med Mofibo kan du lukke øjnene og bare nyde.

Efterårsferien er skudt igang og jeg har en rabatkode til dig, der elsker en god bog.

Skal du ud og rejse ? Har du givet dig selv nogle fridage uden planer eller hvordan nyder du efterårsferien ? Jeg har som freelancer lidt arbejde, men jeg kan pakke bilen med alt det, jeg har allerkærest ( læs : mine piger ;-)) og kører op i vores sommerhus, hvor der er en anden ro. Planen er, i denne uge vil jeg også sidde udenfor i solen og nyde en god bog….og jeg kan give dig mulighed for at prøve det gratis i 30 dage …..find koden længere nede i indlægget.

Det er så nemt med mofibo, du har altid en god bog ved hånden...

Det er så nemt med mofibo, du har altid en god bog ved hånden…

Mofibo giver mig mulighed for multitasking.

I sommers opdagede jeg Mofibo…og det er simpelthen en gave for mig, at have fået den app ind i mit liv. Jeg vil jo helst lave 2 – 3 ting på én gang….Kender du det ? Multitasking er nok alle kvinders spidskompetence…og jeg er helt klart med på den….jeg elsker bøger og den mulighed de giver mig  for selv at danne mig billeder af personerne, omgivelserne osv. de sætter en masse fantasier igang i min hjerne…derfor foretrækker jeg egentlig bøger fremfor film, som ikke overlader så meget til min fantasi. MEN…jeg syntes bare ikke altid jeg har tiden til at sætte mig med en bog. Efter jeg fik Mofibo på min telefon, sætter jeg en bog i ørerne istedet for musik, når jeg løber, kører lange ture i bilen, nyder solen og tager karbad….jeg er simpelthen SÅ vild med konceptet.

Ekstra bonus : Og så kommer man da let til at føle sig lidt som et barn, der er heldig at få læst sin yndlingsbogen op.

I sommers kunne jeg slikke sol i hængekøjen med en god bog.

I sommers kunne jeg slikke sol i hængekøjen med en bog.

Rabatkode til gratis bøger i 30 dage.

Jeg har fået mulighed for at give dig en rabatkode til 30 dages gratis bøger, og du vælger jo selv om du vil læse dem online eller lytte til dem.

Du skal bare sætte rabatkoden YOHYPE30 ind, når du kommer til betalingen og du får de første 30 dage gratis, herefter koster det 129 kr. pr. måned. Du kan bruge denne rabatkode indtil 31 Okt. 2018. Og ønsker du ikke at fortsætte, skal du selv huske at gå ind og framelde dig inden din prøveperiode er udløbet.

Lyt uden ledninger.

Jeg kan også lige anbefale mine nye Jabra Elite 65t. De er simpelthen så nemme at bruge og de ligger nu altid i min taske. Jeg skrev en anbefaling af dem her. jabra-elite-65t-now-with-20-discount

Det er let at finde nye bøger og du kan indstille så du får anbefalinger ud fra de genre du kan lide.

Det er let at finde nye bøger og du kan indstille så du får anbefalinger ud fra de genre du kan lide.

Mine anbefalinger.

Og Mofibo har altid de nyeste bøger…og jeg kan varmt anbefale, hvis du er til personlige fortællinger, så blev jeg vildt grebet af Sara Omar’s “dødevaskeren”. Jeg hørte den på en køretur til Herning, og da jeg ankom efter flere timer, havde jeg bare lyst til at blive siddende og høre den til ende….den er virkelig gribende. Og giver dig et indblik i en lukket verden jeg ihverttilfælde ikke kendte til. Den er SÅ modigt skrevet og jeg har dyb respekt for Sara Omar der har skrevet den, ikke uden risiko for at blive udstødt af landsfæller.

Til de mere voksne og jordnære har jeg også hørt Renee Toft Simonsens ” Jeg er fucking hot” som hun selv læser højt….jeg faldt ikke helt så meget på halen over den som flere veninder. Kan selvfølgelig godt genkende rigtig mange ting fra den her overgangsalder, som jeg nok må indrømme har sneget sig ind på mig, sådan med lidt humørsvingninger og des lige. Den er god, hvis man gerne vil vide man ikke er alene om de til tider knirkende forhold, og irritationer over mænds anden tankegang.

Og nu er jeg gået igang med bogen “den, der lever stille” af Leonora Christina Skov. Den er ret sørgelig…altså sørgeligt at nogen har sådan et forhold til sin mor, eller måske at den mor ikke har kunnet elske sin datter for den hun er. Men jeg elsker Leonora’s ærlighed og hendes meget beskrivende måde at fortælle på. Jeg har kun hørt en times tid endnu, så jeg vil ikke skrive så meget andet end indtil nu tegner den god…og jeg glæder mig til at sætte ørepropperne i og nyde at få den læst op af forfatteren selv.

Det jeg høre lige nu er Leonora Christina Skov's Den, der lever stille.

Det jeg høre lige nu er Leonora Christina Skov’s Den, der lever stille.

Rigtig god efterårsferie..har I nogen bøger som I syntes jeg skal læse, så vil jeg blive rigtig glad for en kommantar med den, det er nemlig altid noget andet med personlige anbefalinger….syntes jeg. God læse- og lyttelyst herfra !
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 3 uger går det løs.