I seng med....kunsten

Jeg ELSKER blomster – også duften.

Reklame, da parfumen er modtaget i gave fra Nordbrands, dog har der ikke været noget krav om omtale, så det er 100% mine egne ord og holdninger.

A rose for.... by Floris London.

A rose for…. by Floris London.

A rose for… duften af generationers ekspertise indenfor parfume.

Så da jeg for kort tid siden blev præsenteret for duften ” a rose for…” fra det hæderkronede engelske parfumeri Floris var jeg solgt….Den dufter lige præcis, som når jeg passerer en gigantisk rosenbusk om sommeren, her i mit kvarter. Og hvis der er noget jeg kan lide, så er det jo blomster med duft. Også dem uden – for deres skønhed. Jeg har lige nu en buket med liljer i stuen, og den overdrevne, næsten bedøvende duft, syntes jeg er helt fantastisk…Men tilbage til denne nyopdagelse på min toilethylde.

The pretty and classic flacon from Floris is the same just in blue for the masculine scent No. 89.

The pretty and classic flacon from Floris is the same just in blue for the masculine scent No. 89.

A rose for…

Denne duft er ikke sød, men har en kraftig dybde med duften af sandeltræ, rav og patchouli. Det første man tænker, når man dufter den, er blomster og røgelse. Den dufter lidt af gamle dage, uden at blive mormor-agtig…Jeg syntes dens kraft passer perfekt til efterår og vinter. Og så er dens flakon simpelthen så klassisk smuk. Den hedder ” A rose for…” og med den følger en guldtusch så du kan skrive navnet på vedkommende som skal have den.  Ligesom jeg fik mit navn fint skrevet på af giveren som du kan se i filmen. En rigtig sød måde at gøre gaven mere personlig.

Den er værd at komme på din ønskeliste, det er jo jul om lidt. Du kan finde den her.

Floris London drives idag af 9. generation.

Floris London er grundlagt i 1730 af Juan Famenias Floris og hans kone Elizabeth. De begyndte at sælge parfumer, kamme og produkter til barbering i den elegante del af Londons St James. De åbnede deres første Floris shop på Jermyn Street nr. 89, som stadig er hjertet af virksomheden. Floris er verdens ældste uafhængige familieejede parfumeri, og er således stadig drevet af Juan og Elizabeths efterkommere, på nuværende tidspunkt er den 9. generation i lige linje, der driver virksomheden.

Duft som Marilyn Monroe.

Jeg fik en masse gode historier om firmaet, og alle de kendisser der gennem tiderne, har været fan af Floris. Er man i London skal man næsten gå forbi den smukke gamle butik. Her opbevarer de opskrifterne til alle kendissernes unikke dufte. For er man noget specielt kan man naturligvis få lavet duften præcis, så den matcher éns personlighed. Og disse unikke dufte bliver diskret opbevaret, og udleveres ikke til andre. Den unge engelske prinssese Kate, har også hendes personlige duft hos Floris. Tidligere kom Charlie Chaplin også og fik en duft. Selv Marilyn Monroe har en duft herfra….så det var ikke kun Chanel no.5, hun duftede af…

Listen over kendisser, der igennem årene har sværget til Floris er lang, men omfatter bl.a. Prinsesse Diana, Ian Flemming, Winston Churchill og Sharon Stone. Floris er desuden udpeget som leverandør til Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II af Storbritannien.

loris London is a family owned perfumery since 1730.

Floris London is a family owned perfumery since 1730.

Lidt fun facts til herrene med en Bond drøm.

Der går rygter om, at flere skuespillere der er gået til casting til rollen, som agent 007 aka James Bond, er blevet bedt om at gå forbi Floris og købe duften no. 89. For at have en chance. Så en del af det totale outfit for en ægte gentleman, er altså deres klassiske duft Floris no. 89. Så hermed et godt bud på en klassiker til manden i dit liv.

Hvis du kommer til London, så ligger butikken 89, Jermyn Street i bydelen St. James…

My livingroom with all the flowers and the pretty flacon from Floris.

My livingroom with all the flowers and the pretty flacon from Floris.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I seng med....kunsten