Mine JULEfavoritter til 2018

Tavshed skyldes (jule)travlhed.

Jeg har virkelig dårlig samvittighed, fordi jeg har haft SÅ travlt med en masse stylinger og nye samarbejder. Det er alt sammen godt, men derfor har jeg også forsømt jer læsere lidt. Men jeg er tilbage med fuld styrke…Og jeg tænker egentlig at vise jer lidt af, hvad det er jeg laver, når jeg ikke blogger.

Mit job som stylist.

Sidst i september tog vi billederne til denne uges Søndag. Det var en mandag, så jeg startede med at hente gran, bær og diverse kogler i sommerhuset weekenden inden. Tidlig mandag morgen gik jeg så igang med at tænde sterinlys, lyskæder og finde de røde sløjfer frem.

me doing some of the christmas styling for Søndag. A weekly danish magazine.

Me doing some of the christmas styling for Søndag. A weekly danish magazine.

Forberedelserne.

Jeg elsker jul og alle de forberedelser der høre til…så jeg er typen, der meget tidligt (også pga. mit job) får samlet kogler og grene i massevis. Denne gang var det i slutningen af september, som egentlig er senere end det plejer at være. Det er fordi at bladene idag har kortere produktionstid end for bare et par år siden. Eller da jeg i 2015 udgav min egen julebog, der skulle det hele ligge klar i august…Men jeg havde heldigvis lavet en del året i forvejen, og jeg er da også allerede blevet spurgt om jeg vil forberede noget til næste år…og det vil jeg hellere end gerne. Faktisk tager jeg også i januar en tur til Frankfurt og kigger på det nyeste julepynt på nok verdens største julemesse, nemlig Christmas World.

Og inden længe er det tid til adventskranse, se hvad jeg tidligere har lavet, her en super feminin én af slagsen

Pink dreams – DIY Adventskrans

After a trip in the forest and my garden in the summerhouse, I am ready to style some christmas decor.

After a trip in the forest and my garden in the summerhouse, I am ready to style some christmas decor.

Stylingen til jul.

Der er nogle essentielle ting der bare skal med, for at den rette julestemning kommer frem på billederne. For mig er det gran, kogler, bånd, levende lys og gerne nogle fine juleophæng. Dette billede er helt enkelt, men viser en fin enkel stage og de nostalgiske pærer fra Villa Collection . Stagen får et moderne look med et par glimtende ophæng fra Ib Laursen’s julekollektion Stillenat.

Se her hvordan jeg lavede en naturlig adventskrans sidste år

Advent i skovbunden – DIY adventskrans

The simpel and elegant styling of a brass candleholder with some black glittering starts makes a modern christmas look.

The simple and elegant styling of a brass candleholder with some black glittering starts makes a modern christmas look.

Set the table for a cosy christmas dinner.

Set the table for a cosy christmas dinner.

På det sidste billede er også produkter primært fra Ib Laursen og Villa Collection, og så lige en chokolade træstamme fra Hotel Chocolat, man må jo ikke gå ned på chokolade i julen.

Håber du blev lidt inspireret, nu er der jo faktisk mindre end en måned til at det for alvor går løs rundt om juletræet…Men hold øje med bloggen for jeg kommer til at vise masser af julerier…gaver du selv kan lave og du kan se sidste års adventskranse her.

Nøgen jomfru på moderne adventskrans

DIY – Lad Madam Blå få juleklær’ på.

Hurtig adventskrans med naturens kogler

Hvis du vil se flere DIY’s og jule idéer, så gå op i den lille lup, og skriv jul eller christmas, adventskrans eller andre søge ord der relatere til det du søger jeg kan også lige vise jer en af mine helt gamle men allerbedste juleartikler herinde…den virker hvert år…og jeg kan også bare sige at den er ret fin.

Den smukkeste stjerne !

Og husk at du kan følge mig og mit arbejde her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine JULEfavoritter til 2018