Den finest DIY gave til en af dine kære.

Ny header på bloggen

Hvad er en header.

En header er den øverste bjælke, som er det første læseren ser, når de klikker ind på bloggen…Jeg syntes ikke længere den gik med de lyserøde sommerbilleder…så nu er der kommet et lidt mørkere look….Min header skal gerne give dig en idé om, hvad du kan finde her på min blog.Så jeg håber med den nye header, at du fornemmer, at der et altid nye DIY idéer og en masse interiør styling inspiration, at hente.

Billeder fra et styling job.

Jeg havde en større opgave i efteråret, hvor jeg skulle indrette en møbelbutik i Ringsted. Det var en skøn opgave, hvor jeg fik lov at være kreativ med farver på væggene, kunst og ret frie tøjler for styling af det hele. Jeg elsker den type opgaver, hvor det handler om at ramme en bestemt målgruppe og fange brandets identitet og “core values”. Det kom der en del billeder ud af og to af dem er kommet med på min nye header, netop fordi farverne passer perfekt til efterår og vinter stemning. Jeg valgte en dyb terracotta til en af væggene, som I kan se på det øverste billede. Den farve er virkelig fantastisk og jeg drømmer lidt om den herhjemme. Men som I også kan se havde jeg lavet nogle ret skønne sorte bjørneklør til væg deko. Og på bænken havde jeg også lavet fine kelim pude der matcher i de naturlig jordtoner.

Det okker gule platau.

I den ene ende af butikken har jeg fået lavet et platau, der var malet samme okkergule farve som væggen. At gulvet lige blev hævet 10 cm og malet samme farve som væggen gør, at det nærmest virker som et rum i rummet. En nem måde at skabe en visuel effekt på. Opad væggen står dunhammer som understreger de naturlige elementer og farver i butikken.

husk du kan 

Følge Peekaboodesign her 

Alle møblerne i butikken Node interior er fra Nofu. Hvis du får lyst til at shoppe kan du gå forbi showroomet på Tinggade 10, Ringsted eller klikke her.

DIY billederne på den nye header.

Der skulle naturligsvis også være nogle billeder af nogle af mine seneste DIY projekter….Og min strik med perler får jeg simpelthen SÅ mange positive tilbagemeldinger på, så den får I et gensyn med. Og jeg må indrømme at jeg er også VILDT glad for den….det er sjældent at jeg selv siger det om noget jeg selv har lavet….men hey…lige den er jeg VIRKELIG glad for.

Du kan jo se meget mere om den her kreativ-perle-strik-for-begyndere

Mohair knitwear with pearls.

Mohair knitwear with pearls.

Detaljer fra en makeover.

Jeg lavede en makeover af min hjemmearbejdsplads, og den greb lidt om sig…så der blev lavet en masse små detaljer som egentlig er ret skønne. Én af dem er det mood board, som både fungerer som opslagstavle, opbevaringshylde og plantevæg. De små potter lavet af korkpropper er super skønne og giver noget liv til væggen. Se mere fra makeoveren her 4-nemme-og-billige-maader-at-skabe-forandring-i-dit-hjem

Og hvis du vil se endnu flere billeder fra kontoret har jeg også beskrevet det her ny-kontorstol-til-hjemmekontoret

Small plants in cork stoppers on my moodboard.

Small plants in cork stoppers on my moodboard.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

6 comments

 • Charlotte Førsterling

  Hej, har netop fundet din blog og er meget imponeret over din kunnen. I din header har du et billede af tre sorte bjørneklo-blomsterhoveder på din væg. Vil du fortælle hvordan de er lavet? De er utrolig flotte.
  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte
   Tak for din mail. Ja, jeg vil selvfølgelig gerne røbe hvordan jeg har lavet dem. Det er ret simpelt og du kan finde en udførlig beskrivelse af projektet i et ældre nummer af Sally’s. Jeg kan ikke lige huske hvilket. Men tag en stor polystyren kugle og skær midt over sæt en lille krog i. Den kan du lave af vindselstål. Sæt din bjørneklo i midten af din halvkugle. kom lim i så den sidder godt fast.
   Herefter spraymaler du det hele sort, lad den tørre og derefter er den klar til at blive hængt op….Håber det hjalp dig lidt ! Lad mig endelig høre hvordan det ender og hvis du har lyst til at dele dit projekt så vil jeg vildt gerne se :-).
   Rigtig god weekend og arbejdslyst!
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig 17.december og tillykke med ny flot Header:-)
  Den viser rigtig godt hvem du er og hvad du kan:-)
  Aften hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina
   dejligt at høre….tusind tak for respons….og jeg beklager lidt sent svar har været uden for internet rækkevidde…/-:
   Rigtig god jul til dig og dine ! Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Sikke nogle smukke farver! Vi skal selv have malet nogle vægge herhjemme, så blir simpelthen nødt til, at spørge hvad det er for nogle farver helt præcist? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne-Mette
   Ja, det burde jeg have skrevet….for du er sikkert ikke den eneste der vil spørge…Den gule er over i en karrygul / okkergul og har farve nr. 2348 og den terracotta har nr. 3408 og den mørkegrå nr. 5488 og de er alle fra Flügger og deres farve numre….Håber du du får gang i malerrullen hjemme hos dig…er meget nysgerrig efter hvordan det bliver så lad mig endelig høre når du er frdig…Jeg vil sige med den gule skal du mest regne med farven på headeren, det billede i blogindlægget er lidt for lyst. Rigtig god arbejdslyst og god jul ! Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den finest DIY gave til en af dine kære.