Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her - part 1.

De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 – part 2

Disse tendenser er udarbejdet af Heimtextils trendudvalg bestående af Franklintill Studio (UK), Spott trends & Business (DK) og Stijlinstituut Amsterdam(NL). Jeg har været rundt på messen Heimtextil og udvalgt nogle produkter, der passer perfekt til de forskellige temaer, og som giver dig et indtryk af hvilke produkter der er tale om.

I dette indlæg viser jeg det andet tema nemlig Seek Sanctuary, som er et underspillet og søgende univers. Der er ialt 5 temaer og jeg har lagt de resterenede op før og efterfølgende. Så “stay tuned” hvis du vil kende alle de nyeste tendenser.

Du kan se temaet Persue Play her.

Toward Utopia.

Det overordnede tema er Toward Utopia, hvorunder der er lavet 5 undertemaer. Men overordnet har nutidens forbrugere en trang til at flygte fra den komplekse livsstil, de søger nærhed, spirituel bevidsthed og følelse af mening. Vi lever i en tid med usikkerhed og mistro til det etablerede. Undersøgelser viser at vi mange stder ikke længere har særlig stor tiltro til politikere, medierne og erhvervsfolk. Som modsvar ønsker vi at leve vores eget liv bevidst bygget på positive relationer. Vi tager selv ansvar for hvordan vi lever vores liv. Så alt i alt søger vi et nyt utopia – et samfund der er til fordel for alle dets borgere. Og hvor hver enkelt får opfyldt individuelle behov.

Seek Sanctuary.

Vi er generelt hyper-connected, lever intense liv, derfor søger vi nye måder at blive off-line. Vi søger et fristed der tilbyder et pusterum i al støjen. Vi ønsker at trække os tilbage i urbane oaser, hvor frakobling, fokus og regenerering tilskyndes. vi indser at flere ting ikke nødvendigvis er ens betydende med mere glæde. Vi kommer til at værdsætte tid, familie, venskaber og et meningsfyldt liv mere. Det betyder ikke at vi kommer til at fornægte produkter, men vi kommer til at nøje udvælge de produkter vi køber. Vi kommer til at ønske de enkle, smukke, funktionelle, nøje udvalgte ting og koncepter.

Farverne til dette tema er neutrale, og emmer af ro og fordybelse. Metervarerne er strukturerede, transperante og ensfarvede.

The colours for the theme Seek Sanctuary from the trendbook Toward Utopia from Heimtextil 2019-2020.

The colours for the theme Seek Sanctuary from the trendbook Toward Utopia from Heimtextil 2019-2020.

Billeder der understreger dette tema fra Heimtextil messen i Frankfurt.

Simpel porcelain cup and saucer designed by Türkish Kunter Sekercioglu, seen at Heimtextil in Frankfurt.

Simpel porcelain cup and saucer designed by Türkish Kunter Sekercioglu, seen at Heimtextil in Frankfurt.

Box made to put your device away in airplane mode by Branch.

Box made to put your device away in airplane mode by Branch.

Cabs design made this felted walldecor that is designed by Vanessa Busemann & Felix Zebi.

Cabs design made this felted walldecor that is designed by Vanessa Busemann & Felix Zebi.

The Marc O'Polo home collection offers optimal calmness with these natureal colours for your bedroom.

The Marc O’Polo home collection offers optimal calmness with these natureal colours for your bedroom.

Do you want to know what the fair also shows, see previous posts like:

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her – part 1.

De nyeste boligtrends 2018-2019

Du kan følge Peekaboo design her 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her - part 1.