Nyt år = nyt bling til sommerhuset

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her – part 1.

Disse tendenser er udarbejdet af Heimtextils trendudvalg bestående af Franklintill Studio (UK), Spott trends & Business (DK) og Stijlinstituut Amsterdam(NL). Jeg har været rundt på messen Heimtextil og udvalg nogle produkter, der passer perfekt til de forskellige temaer, og som giver dig et indtryk af hvilke produkter der er tale om.

I dette indlæg viser jeg det første tema nemlig Pursue Play, som er et legesygt og farverigt univers. Der er ialt 5 temaer og jeg ligger de resterenede op løbende herefter. Så “stay tuned” hvis du vil kende alle de nyeste tendenser.

Toward Utopia.

Det overordnede tema er Toward Utopia, hvorunder der er lavet 5 undertemaer. Men overordnet har nutidens forbrugere en trang til at flygte fra den komplekse livsstil, de søger nærhed, spirituel bevidsthed og følelse af mening. Vi lever i en tid med usikkerhed og mistro til det etablerede. Undersøgelser viser at vi mange stder ikke længere har særlig stor tiltro til politikere, medierne og erhvervsfolk. Som modsvar ønsker vi at leve vores eget liv bevidst bygget på positive relationer. Vi tager selv ansvar for hvordan vi lever vores liv. Så alt i alt søger vi et nyt utopia – et samfund der er til fordel for alle dets borgere. Og hvor hver enkelt får opfyldt individuelle behov.

Pursue Play.

I en tid med usikkerhed, miljømæssig bekymring og politisk ustabilitet, har vi behov for optimisme, flugt fra virkeligheden og nye opfindelser kommer til gennem leg. I en turbulent tid bruger vi leg til en måde at skabe mening i kaoset. Læring gennem leg giver en positiv beskæftigelse for mennesker i alle aldre, og en sund tilgang til leg er nøglen til et moderne Utopia.

Dette tema har grafiske mønstre og en blanding af matte og skinnende overflader. Farverne spænder fra lyserød/nude til lego farver som rød, grøn og gul.

Trend colours for the theme pursue play, from the Heimtextile fair 2019 -2020.

Trend colours for the theme pursue play, from the Heimtextile fair 2019 -2020.

LÆS OGSÅ :

sustainable-interior-trends

The LEGO house designed by the BIG architects.

The LEGO house designed by the BIG architects.

Comic bedlinen in bright colours and a fun expression seen at Heimtextil.

Comic bedlinen in bright colours and a fun expression seen at Heimtextil.

Colourful pillows made by JAD art. This is art made by people with different disabilities. Art painted with the heart. Go check out their website for much more interior that gives good sense supporting.

Colourful pillows made by JAD art. This is art made by people with different disabilities. Art painted with the heart. Go check out their website for much more interior that gives good sense supporting.

This headset is decorated with colourful trimmings from the türkish exhibitors at Heimtextil.

This headset is decorated with colourful trimmings from the türkish exhibitors at Heimtextil.

Do you want toget updated on other post from previous visits at Heimtextil check out these post.

De nyeste boligtrends 2018-2019

Heimtextil shows the new trends.

Check out the next blogpost for next theme from the same season.

Du kan følge Peekaboo design her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin  Youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år = nyt bling til sommerhuset