De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 - part 2

De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 – part 3

Disse tendenser er udarbejdet af Heimtextils trendudvalg bestående af Franklintill Studio (UK), Spott trends & Business (DK) og Stijlinstituut Amsterdam(NL). Jeg har været rundt på messen Heimtextil og udvalgt nogle produkter, der passer perfekt til de forskellige temaer, og som giver dig et indtryk af hvilke produkter der er tale om.

I dette indlæg viser jeg det trejde tema nemlig Go Off-Grid, hvor vi søger tilbage til naturen, men bevidste om miljøhensyn og teknologiske materialer, der gør det hele meget mere enkelt. Der er ialt 5 temaer og jeg har lagt de resterenede op før og efterfølgende. Så “stay tuned” hvis du vil kende alle de nyeste tendenser.

Du kan se det første tema Persue Play her.

og det andet Seek Sanctuary her.

Toward Utopia.

Det overordnede tema er Toward Utopia, det har jeg også beskrevet i de to tidligere indlæg, så har du allerede læst dem, kan du roligt springe direkte hen til “Go Off-Grid”.

Men overordnet har nutidens forbrugere en trang til at flygte fra den komplekse livsstil, de søger nærhed, spirituel bevidsthed og følelse af mening. Vi lever i en tid med usikkerhed og mistro til det etablerede. Undersøgelser viser at vi mange stder ikke længere har særlig stor tiltro til politikere, medierne og erhvervsfolk. Som modsvar ønsker vi at leve vores eget liv bevidst bygget på positive relationer. Vi tager selv ansvar for hvordan vi lever vores liv. Så alt i alt søger vi et nyt utopia – et samfund der er til fordel for alle dets borgere. Og hvor hver enkelt får opfyldt individuelle behov.

Go Off-Grid.

Dette tema handler om vores trang og ønske om at komme nærmere naturen. I den moderne utopi udforsker vi nye fysiske dimensioner, som off-grid oplevelser der genetablere en forbindelse med naturen. Vi lægger vores livsstil om, og søger tilbage til menneskehedens primære rødder og forsøger at arbejde med den naturlige verden snarere end imod det. Nutidens “Off-gridders” søger ikke komfort og velvære – de forpligter sig til at være ressourcestærke, aktive og fit, og søger oplevelser fjerntliggende steder. Vi søger ikke tilbage til primitiv eksistens, det handler mere om at integrerer teknologi med naturen. Med brug af høj teknologiske materialer giver det mulighed for en dybere forbindelse og oplevelse. Vi er bekymrede om miljøet og ønsker at værne om økosystemerne så naturen ikke lider overlast. Vi ønsker at opleve uopdagede steder og vi ønsker at samle forråd fra naturen.

På Heimtextil fandt jeg flere interessante produkter der understreger dette tema.

Colours for the interior trend Go Off-Grid 2020.

Colours for the interior trend Go Off-Grid 2020.

Wallpaper comes in many variations with naturael motifs. This fairytale forest is really cute, seen at Heimtextil.

Wallpaper comes in many variations with naturael motifs. This fairytale forest is really cute, seen at Heimtextil.

This is from the trendforecast, and the ecocapsule is a perfect example of the longing for escaping the urban busy lifestyle to go off-grid somewhere remote.

This is from the trendforecast, and the ecocapsule is a perfect example of the longing for escaping the urban busy lifestyle to go off-grid somewhere remote.

At Heimtextil this eco-friendly cube was the highlight of my visit. Thecompany is called Sleeperoo, and has 15 of these cubes. They are places around Germany and you can rent them by night. Some are placed in the nature and some in museums. go check them out for more info.

At Heimtextil this eco-friendly cube was the highlight of my visit. The company is called Sleeperoo, and has 15 of these cubes. They are places around Germany and you can rent them by night. Some are placed in the nature and some in museums. Go check them out for more info.

This wallpaper from Komar will almost give you the feeling that you are outside by the sea.

This wallpaper from Komar will almost give you the feeling that you are outside by the sea.

Se tidligere indlæg fra Heimtextil her:

De nyeste boligtrends 2018-2019

Sustainable interior trends

 

Du kan følge Peekaboo design her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 - part 2