De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 - part 3

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her – part 4.

Disse tendenser er udarbejdet af Heimtextils trendudvalg bestående af Franklintill Studio (UK), Spott trends & Business (DK) og Stijlinstituut Amsterdam(NL). Jeg har været rundt på messen Heimtextil og udvalgt nogle produkter, der passer perfekt til de forskellige temaer, og som giver dig et indtryk af hvilke produkter der er tale om.

I dette indlæg viser jeg det fjerde tema nemlig Escape Reality, hvor vi søger tilbage til naturen, men bevidste om miljøhensyn og teknologiske materialer, der gør det hele meget mere enkelt. Der er ialt 5 temaer og jeg har lagt de resterenede op før og efterfølgende. Så “stay tuned” hvis du vil kende alle de nyeste tendenser.

Du kan se det første tema Persue Play her.

og det andet Seek Sanctuary her.

og det trejde Go Off-Grid her.

Toward Utopia.

Det overordnede tema er Toward Utopia, det har jeg også beskrevet i tidligere indlæg, så har du allerede læst dem, kan du roligt springe direkte hen til “Escape Reality”.

Men overordnet har nutidens forbrugere en trang til at flygte fra den komplekse livsstil, de søger nærhed, spirituel bevidsthed og følelse af mening. Vi lever i en tid med usikkerhed og mistro til det etablerede. Undersøgelser viser at vi mange steder ikke længere har særlig stor tiltro til politikere, medierne og erhvervsfolk. Som modsvar ønsker vi at leve vores eget liv bevidst bygget på positive relationer. Vi tager selv ansvar for hvordan vi lever vores liv. Så alt i alt søger vi et nyt utopia – et samfund der er til fordel for alle dets borgere. Og hvor hver enkelt får opfyldt individuelle behov.

Escape Reality.

At Go Off-Grid og Seek Sanctuary er ikke de eneste måder man kan søge væk – man kan også lægge hverdagen bag sig og springe ind i en virtual verden. Det nye Utopia kan lige så vel foregå i en digital virkelighed, som den vi kender idag. Vi har et stigende forbrug af virtual reality hardware. Vi ser designere fra mange forskellige brancher tage de teknologiske udviklinger til sig og prøver at udnytte dem bedst muligt. Og man skønner at det virtuelle hardware markedet vil være $692 billioner værd i 2025.

Det handler om holografiske mønstre i metaliske materialer, farverne er lyse pasteller der skaber et surrealistisk mood, blandet med lilla, pink og turkis der er klar til at fører os ind i en virtuel dimension.

The colours for the trend theme Escape reality for 2020 from Heimtextil.

The colours for the trend theme Escape reality for 2020 from Heimtextil.

Machinic life exhibition by Museum of the future. From the trend book for Heimtextil.

Machinic life exhibition by Museum of the future. From the trend book for Heimtextil.

Hidden senses by Sony from Milan design Week 2018 set out to challenge the constraints between tochnology and human behavior.

Hidden senses by Sony from Milan design Week 2018 set out to challenge the constraints between technology and human behavior.

Se tidligere indlæg fra Heimtextil her:

De nyeste boligtrends 2018-2019

Sustainable interior trends

Brainlight- Life in balance these glasses should give your enchanced concentration and maximum relaxation technology.

Brainlight- Life in balance these glasses should give your enchanced concentration and maximum relaxation technology.

Nokia has made this sleep mattress it helps you track your heart rate, analyses your sleep cycles and detects snoring.

Nokia has made this sleep mattress it helps you track your heart rate, analyses your sleep cycles and detects snoring. This was seen at the Heimtextil sleep The Future Forum.

Du kan følge Peekaboo design her 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nyeste interiørtrends fra Heimtextil 2019-2020 - part 3