Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her - part 4.

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her – part 5.

Disse tendenser er udarbejdet af Heimtextils trendudvalg bestående af Franklintill Studio (UK), Spott trends & Business (DK) og Stijlinstituut Amsterdam(NL). Jeg har været rundt på messen Heimtextil og udvalgt nogle produkter, der passer perfekt til de forskellige temaer, og som giver dig et indtryk af hvilke produkter der er tale om.

I dette indlæg viser jeg det femte og sidste tema nemlig Embrace Indulgence, hvor en af de store mega trends nemlig velouren er populær. Dette tema hylder de mættede farver, tunge metervarer blandet med et moderne design for at gøre det nutidigt. Det er luksus med en kraftig inspiration fra linjerne i art deco tidens design. Der er ialt 5 temaer og jeg har lagt de resterenede op før og efterfølgende. Så “stay tuned” hvis du vil kende alle de nyeste tendenser.

Du kan se det første tema Persue Play her.

og det andet Seek Sanctuary her.

Toward Utopia.

Det overordnede tema er Toward Utopia, det har jeg også beskrevet i de tidligere indlæg, så har du allerede læst dem, kan du roligt springe direkte hen til “Embrace Indulgence”.

Men overordnet har nutidens forbrugere en trang til at flygte fra den komplekse livsstil, de søger nærhed, spirituel bevidsthed og følelse af mening. Vi lever i en tid med usikkerhed og mistro til det etablerede. Undersøgelser viser at vi mange steder ikke længere har særlig stor tiltro til politikere, medierne og erhvervsfolk. Som modsvar ønsker vi at leve vores eget liv bevidst bygget på positive relationer. Vi tager selv ansvar for hvordan vi lever vores liv. Så alt i alt søger vi et nyt utopia – et samfund der er til fordel for alle dets borgere. Og hvor hver enkelt får opfyldt individuelle behov.

Embrace Indulgence.

Fyldige og tunge materialer og farver, en modernistisk stil og gennemført håndværk kombineres til at skabe et utopi, som viser fremtidens luksus. I disse turbulente tider kigger vi tilbage gennem rosa farvet glas og husker på de rolige og komfortable epoker. Vi søger at komme i den stemning ved at omgive os med fredsfyldt og indbydende skønhed. Nye kombinationer af materialer og håndgribelige kreative udtryk er ligeså meget en del af fremtidens luksus. Intimitet og taktilitet er højt værdsat. De sensuelle buer der karakteriserer art deco er vigtige i designudtrykket.

Her vil der stadig være velour at finde, og farver spænder fra en overdådig bordeaux kombineret med en dyb okker. Kombinationer af dybe mættede farver bliver moderne med en frisk lilla der giver den nye luksus et nutidigt look.

The colours for the theme "Embrace Indulgence" from the interior trend at Heimtextil.

The colours for the theme “Embrace Indulgence” from the interior trend at Heimtextil.

Læs også:

Det tredje tema Go Off-Grid her.

Det fjerde tema Escape Reality her.

På Heimtextil fandt jeg mange der viste produkter til dette tema, både tekstiler og tapeter.

this piece of wallpaper would be perfect in the theme Embrace Indulgence.

this piece of wallpaper would be perfect in the theme Embrace Indulgence.

These tassles for the moderne heavy from ceiling to floor curtains did I see at the Türkish boot.

These tassles for the moderne heavy from ceiling to floor curtains did I see at the Türkish boot.

More maxi floral wallpaper were to be found at Heimtextil.

More maxi floral wallpaper were to be found at Heimtextil.

Omar's place by Sella Concept from the trendbook at Heimtextil.

Omar’s place by Sella Concept from the trendbook at Heimtextil.

Og vil du se hvad jeg tidligere har set på Heimtextil, så kig med her:

Se tidligere indlæg fra Heimtextil her:

De nyeste boligtrends 2018-2019

Sustainable interior trends

 

Du kan følge Peekaboo design her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få de nyeste 2019-2020 interiør tendenser her - part 4.