I lost my heart in Morocco-travel tip

DIY – origami birds in sustaniable paper.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Vissevasse, og skal derfor kaldes en reklame.

Origami bird in ring.

Origami bird in ring.

Everwrap – brug det igen og igen.

Vissevasse har designet dette genanvendelige papir lavet af 100% kemikaliefri plastik. Da det er lavet af plast, kan du bruge det igen og igen. De kalder det derfor EVERWRAP. Da det ikke flosser eller efterlader hvide linjer efter foldninger. Dette gør det også ekstra godt til netop at folde sjove figurer i. Derudover er de fine mønstre på papiret trykt med miljøvenlig tryksværte herhjemme i Danmark….Så alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Og jeg er så glad for at kunne dele denne lille forårs DIY med jer i så smukt og bæredygtigt papir.

Læs også hvordan du folder en stjerne origami-stjerner

These are some of the materials that you'll need for making the metalrings with the origamibirds.

These are some of the materials that you’ll need for making the metalrings with the origamibirds.

Origami birds.

Der er forår i luften, fuglene kommer tilbage fra varmere himmelstrøg. Luk mønstrede fugle indenfor. Se med hvordan du selv kan folde søde fugle i det smukke papir og lave uro’er, mobiler og fugle til at stikke ned i dine potteplanter. Se videoen, hvor lette de er at folde sidst i indlægget.

Birds in rings.

Birds in rings.  The painting is made by Anna Bülow.

Dette skal du bruge:

mønstret papir

-saks

metal ringe

-perler

-sytråd og en nål

-bambusspyd

lim og limpistol

Sådan gør du:

Start by folding these three step.

Start by folding these three step.

step 4 5 6

step 4 5 6

step 7 8 9

step 7 8 9

step 10 11 12

step 10 11 12

step 13 14 15

step 13 14 15

 step 16 17 18

step 16 17 18

step 19 20 21

step 19 20 21

Finishing as a mobile in a ring.

Når du skal folde disse fugle har du behov for et stykke kvadratisk papir i henholdsvis 10 x 10 cm., 15 x 15 cm. og 20 x 20 cm. til metalringene fra CC hobby i dia. 10, 15 og 20 cm.

For the metalring dia. 20 cm. you have to fold in a piece of paper that is 20×20 cm. For the ring that is dia. 15 cm. fold a piece of paper that is 15 x 15 cm. and for the small ring that is dia. 10 cm. fold a small bird of a piece of paper that is 10 x 10 cm.

Når du har foldet fuglene skal du fastgøre sytråden til fuglens ryg. Så kør tråden med nålen igennem papiret og fastgør den til metalringen, så fuglen hænger midt i ringen. Kom herefter 3 perler på tråden på den anden side af ringen og den er klar til at blive hængt op.

After folding the birds you add the sewing tread to the birds back and hang it to the metalring so that it flies in the middle of the ring. After that you put 3 pearls on the tread on the other side of the ring. And now it is ready to be hung.

Folded origami bird in the paper Everwrap from Vissevasse.

Folded origami bird in the paper Everwrap from Vissevasse.

Birds on a stick.

De små sticks med fugle er ret søde i potteplanterne. Som I jo ved, elsker jeg “urban green living”, så meget det måske har taget lidt overhånd….Men jeg er vild med planter…og nu er det altså tid til lidt pynt i potterne…

These flying birds are really cute in your plants. As you know I really love the “urban garden living” trend, and maybe a bit too much, but hey…I love green plants, and now it is time to decorate some of the pots.

Disse fugle er ret søde og meget nemme at lave. Jeg har bare taget nogle bambus grill spyd og sat en klat lim med limpistolen på enden og sat en fugl ned over…det er super let.

These birds are quiet cute and very easy to make. I took some bamboo grill sticks and added some glue at the end and attached the birds. This is really an easy DIY project.

Origami birds flying over the green plant. The poster is also from Vissevasse and the nude metal lamp is from Woud.

Origami birds flying over the green plant. The poster is also from Vissevasse and the nude metal lamp is from Woud.

Origami birds flying over my green plants. On a plate from Bloomingville, a glass for a tealight from Jysk and my souvinir a pearl head from Morocco.

Origami birds flying over my green plants. On a plate from Bloomingville, a glass for a tealight from Jysk and my souvenir from Morocco a ceramic head covered with beads.

DIY- Origami video

Og så skal du naturligvis ikke snydes for videoen…Jeg arbejder på at bliver bedre og bedre til at lave videoer….for at gøre det lettere for jer at følge mine DIY’s, så har I forbedringer og gode ideer til hvordan jeg kan gøre, så skriv endelig…jeg vil så gerne blive bedre på det punkt. Men har ikke fundet den gyldne måde at gøre det på….endnu…men jeg er sikker på det må komme…jeg har filmet denne med Gopro og redigerer i Gopro Studio…men gode programmer og tricks er som sagt mere end velkomne…

Se også denne video, hvor jeg folder en trane. Jeg lavede den med min telefon for 3 år siden…den er lidt længere og uden så mange klip…men hvad siger du? er den ligeså god…eller bliver man skræmt, når der står at den tager 6 minutter ? Det gør jeg selv…og vil hellere pause videoer, mens jeg ser dem og forsøger. Men måske er det bare mig ?

Lige lidt fun facts om vores gavepapirsforbrug:

Vi bruger til jul  mere end 800 tons gavepapir – alene i Danmark? Everwrap er gavepapir, du kan bruge igen og igen. Ja faktisk op til 50-100 år.

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

7 comments

 • Hvor er de altså bare fine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak…hvor er du sød…jeg er desværre kommet til at udgive for tidligt…der kommer video og mere info inden længe…ved ikke lige hvad der skete…? Men tak…knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de altså bare fine 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget sent svar, beklager….men altså tusind tak for din rose…den er jeg meget glad for !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Meget smuk fugl og virkeligt smart papir til at folde i 🙂
  En smuk weekend ønskes !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, tusind tak….ja, det er virkelig fint papir, og det er jo virkelig smart at man kan bruge det igen og igen….istedet for at smide ud…det kan jeg rigtig godt lide. Der bliver smidt så meget gavepapir ud…og det er faktisk en skam. Nå, men jeg lægger også en video op inden længe…håber du vil se den, for det er ret enkelt når først man får prøvet at lave den. Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh, altså tusind tak….og noget forsinket men brug den til den kommende weekend “Rigtig god weekend til dig også !!!”
   Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I lost my heart in Morocco-travel tip