Bananatex- det nye bæredygtige materiale.

“Fredagsslik” til bolignørder.

Reklame, da jeg har modtaget tapetet fra Søstrene Grene.

My new look ind the diningroomn with wallpaper from Søstrene Grene.

My new look ind the diningroomn with wallpaper from Søstrene Grene.

Bolsjerstriber på væggen.

Foråret nærmer sig og jeg trænger SÅ meget til lidt forandring herhjemme…Jeg har haft en væg med noget rigtig fint tapet fra Flügger’s Botanic Garden kollektion. I mit job som stylist er den væg nu blevet brugt så meget, at jeg har behov for en ny. Så da jeg så Søstrene Grene har lavet en lille tapetkollektion, tænkte jeg at det skal prøves. De er altid gode til at fange tendenser i tiden til en fair pris. Det er også tilfældet her. De har lavet tre forskellige mønstre, hvor dette bredstribede tapet med grå og lyserød var oplagt her hos mig. Jeg har i forvejen et hjørne i spisestuen, der er malet i en mørk grå farve (fra Flügger, den hedder Club Eksklusiv IN-591), så det matcher helt perfekt. Du kan se Søstrene Grenes tapet kollektion her.

Cool cat and candystripes...it's a perfect match. I find it a bit difficult to have a cat that loves this place to sleep and keep and eye on what's going on in the room and outside the windows. It is not the prettiest thing, but it's better than a lot of others I have seen, so we have to live with that.

Cool cat and candystripes…it’s a perfect match. I find it a bit difficult to have a cat that loves this place to sleep and keep and eye on what’s going on in the room and outside the windows. It is not the prettiest thing, but it’s better than a lot of others I have seen, so we have to live with that. How do you combine having cat and a cool interior style ?

Vores grå spisekrog.

Jeg har efterhånden haft den grå væg i et par år, og ja, den er også brugt mange gange på billeder. Men det er som om, at den er så klassisk, at det bare altid er smukt med en mørk baggrund, så den skal jeg ikke af med den foreløbig. Jeg har iøvrigt lige fået en fantastisk glitter-kugle med en krystal indeni….Jeg har sat den på spisebordet….og det er som om, man bare lige skal vende den, når man går forbi….Den er fra Coolsnowglobes, men dem kommer du til at høre mere om, for jeg er helt solgt… Derudover ved jeg ikke noget bedre end et godt duftlys…som dette fra Collecte Privé, det kan godt være de er lidt pebrede, men de holder også virkelig længe, så de er alle pengene værd.

The grey colour on my wall is from Flügger and called Club Eksklusive. The snowglobe is from Coolsnowglobe, and the scented candle from Collecte Privé.

The grey colour on my wall is from Flügger and called Club Eksklusive. The snowglobe is from Coolsnowglobe, and the scented candle from Collecte Privé.

My grey diningcorner.

My grey diningcorner.

Det koster under 500 kr. at forandre stuens look.

Det er en fantastik let måde at skabe et nyt look i et rum, at sætte tapet op. Det er en forandring, der ikke nødvendigvis behøver at koste en formue, som for eksempel her, hvor rullerne kun koster 168,- pr. stk. så kan du for knap 500,- og en dags tid få et nyt look i stuen. Det ligger op til at man godt kan være lidt vovet, som her med de brede striber. Jeg er ihverttilfælde glad for det nu, og hvis jeg bliver træt af det….ja, så prøver jeg bare noget andet, for det er heller ikke så svært at fjerne igen.

block stripes in the diningroom.

block stripes in the diningroom.

Mixed with solid colour walls it gets an exclusive look.

Mixed with solid colour walls it gets an exclusive look.

Sådan fjerner du tapet.

Dette skal du bruge:

Tapetopløser

brede spartler

vand

afdækningsplast

en svamp

et litermål

en hobbykniv

lidt malertape

The materials for removing wallpaper.

The materials for removing wallpaper.

Sådan gør du:

Skær krydser på din væg med tapeten der skal fjernes.

Scratch the wallpaper open, so the it will be dissolved.

Scratch the wallpaper open, so the it will be dissolved.

Bland tapetopløser med vand som angivet på flasken.

Fugt svampen i blandingen, og gør tapeten våd.

Add the dissolver to the wallpaper with a sponge.

Add the dissolver to the wallpaper with a sponge.

Lad det virke i 10 minutter, og begynd at skrabe tapeten af væggen. Kan det ikke gå af, skal det blot have mere af tapetopløseren.

Tear off the wallpaper.

Tear off the wallpaper.

Når du har fjernet al tapeten, kan du begynde at tapetsere med det nye tapet.

Apply the new wallpaper to the clean walls.

Apply the new wallpaper to the clean walls.

Denne tapet skal have tapetklister på bagsiden og derefter sættes på væggen. Begynd med en hel bane fra gulv til loft. Og det er meget vigtigt at den sidder lige, så når du skubber de næste baner op til sidder det helt lige.

Men ellers vil jeg ikke uddybe hvordan du tapetsere, det kan du finde masser af vejledninger på og det er ret simpelt. Så hop glad ud i det…det kunne være et super weekend projekt. Og lad mig endelig høre hvad du syntes om min lidt vovede spisestue…

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananatex- det nye bæredygtige materiale.