Nyt liv til skind. How to keep colours on your leathergoods.

50 shades of grey (hair)

Reklame, da jeg er slet ikke kan lade være med at nævne frisøren ved navns nævnelse ;-).

New look after a visit at "This is so Estella".

New look after a visit at “This is so Estella”.

En virkelig god hår-dag.

I fredags var jeg hos frisøren, en ny salon på Frederiksberg ”This is so Estella”. Jeg havde længe glædet mig, for jeg er for dårlig til at give migselv disse forkælelsesdage…og det var netop ét af punkterne på mine nytårsforsæt. Du kan læse dem her. nytaarsforsaet-og-status-paa-aaret-der-gik. Og jeg skal lige love for at jeg nød de 3,5 time jeg tilbragte i Estella’s fine salon. Ville ønske jeg kunne gøre det én gang om måneden. Du bliver lige nu mødt på Falkonér Allé af et blomstrende træ foran Estella’s lyse og feminine univers. Selve salonen er simpelthen så lækkert indrettet i en lys og moderne stil. Ved vasken er væg og vindue malet i en støvet rosa, den som vi alle rigtig gerne vil have derhjemme, men har svært ved at overbevise kæresten om er det rette valg ;-). Jeg skulle ihverttilfælde selv tale godt, for bare at få de sart rosa striber i spisestuen, du kan se dem her. fredagsslik-til-bolignoerder

This dusted rose wall by the wash in the stylish hairdresser "This is so Estella".

This dusted rose wall by the wash in the stylish hairdresser “This is so Estella”.

Waiting area at the hairdresser "This is so Estella".

Waiting area at the hairdresser “This is so Estella”.

Stylish salon.

Du er ikke itvivl, når du træder ind i salonen, at her hersker en kompromisløs frisør, hvor god stil, kvalitet og service er i højsædet. Jeg følte mig tryg fra første samtale med Estella i telefonen, og da jeg mødte hende blev jeg bekræftet i, at her kunne jeg trygt lægge mine lokker i hendes hænder. For mig betyder det simpelthen så meget, at jeg føler mig velkommen og hørt…og det var lige præcis hvad Estella formår. Og jeg er jo typen der spørger meget, så her er lidt faglige facts om This is so Estella.

-arbejder med hårblegning fra Kevin Murphy som er ammoniak fri (det glæder mit bæredygtige hjerteJ)

-prøver altid at vælge det mest øko-venlige produkt at arbejde med, som f.eks. ”Ingredien” som hverken indeholder parabener, farvestoffer, phthalater eller andet af den slags og har derfor også fået nordisk miljømærkning.

-Estella har 22 års erfaring fra frisørfaget, hvoraf de seneste 10 år var hos GUN-BRITT.

-Når Estella skal søge ny inspiration tager hun gerne til London og efteruddanner sig hos Vidal Sassoon.

-Salonen er helt ny og åbnede i februar 2019.

There is no compromises, even the laptop got a pink spray.

There is no compromises, even the laptop got a pink spray.

Getting my new haircolour and a cup of white tea in a pretty vintage teacup. I love that there is focus on every little detail.

Getting my new haircolour and a cup of white tea in a pretty vintage teacup. I love that there is focus on every little detail.

Grey hair – don’t care !

Jeg har tidligere været blond, og det har krævet lidt tilvænning at indse at håret ikke længere er lyst -men GRÅT. Og det er jo ikke fordi jeg ikke kan lide grå…jeg er faktisk vild med ”all 50 shades of grey”. Så jeg har gjort lidt forskellige tiltag for at omfavne mit nye jeg, som gråhåret. Jeg begyndte at vaske håret i den her lilla shampoo (har testet både Dennis Knudsen og Sturhs, og de giver begge en fin kold grå farve, og nedtoner hvis du skulle have et gulligt skær.) Men jeg fik altså lige brugt det lidt for ofte, så jeg nærmest blev ”damen med det blå hår” til sidst….Så hvis du vælger at bruge det, så hold dig til en gang i ugen, det er rigelig. Men så er de også rigtig gode til at samle farven. Jeg nåede også at bilde migselv ind, at der faktisk er mange der kæmper en sej kamp for at opnå lige præcis den kolde grå farve, som jeg faktisk er heldig at have næsten fra naturens side. Og så er der jo GUN-BRITT, som viser os alle hvordan man kan udnyttet det potientiale der er ved at have gråt hår…Jeg syntes simpelthen at hun er sådan en fin rollemodel for os ”silverfoxes” på hvordan det kan gøres smart, uden at blive farmor-agtigt.

Before and after photos.

Before and after photos. Grey hair – don’t care !

The hair has been freshened up with a brighter colour stripes. These are from Kevin Murphy and with out ammoniak.

The hair has been freshened up with a brighter colour stripes. These are from Kevin Murphy and with out ammoniak.

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

  • Det er så smukt, dit hår – jeg er vild med gråt, og har kæmpet en del med at gro mit grå ud. Jeg var meget mørk som ung, og farvede det en del, så det har virkelig været en markant overgang for mig, men hvor jeg glad for, at jeg gjorde det. Silver foxes ftw!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak, Pia ! Ja, jeg er gået fra lys til grå, så det har ikke føltes som den helt store forvandling…og så alligevel…;-) Men jeg er også glad for det. Knus Lene

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til skind. How to keep colours on your leathergoods.