DIY- Fold den fineste kjole til konfirmations-invitationerne

Weather rapport SNOW is coming….

(Reklame)

Og hvis den bare kommer som en Cool Snow Globe er jeg FAN.

Bedste gaveidé til dem der har alt.

De er det nye samler objekt, interiør-darlings og slowliving- mindfulness things….De er så skønne og der er én for alle. Eller hvis du som jeg, bliver vild med dem, er der måske mere end én til dig…Jeg har nogle favoritter, jeg lige vil vise dig her….og jeg siger det med det samme, det er meget svært at vælge, for de er bare SÅ pæne, Og jeg syntes faktisk de er pænere i virkeligheden, end hvad der kan lade sig gøre at gengive med et foto.

the crystal inside the glass globe with the beautiful shimmer is so pretty, and adds calmness to any room.

The crystal inside the glass globe with the beautiful shimmer is so pretty, and adds calmness to any room. See the full collection of Coolsnowglobes here.

The speaker is from Libratone and is called zipp 2, because you can zipp off the cover and change it…like I have to the nude version. You can find it here. The pink flowerpot is vintage and found 2-hand. The Aloe Vera plant is to be found at Plantorama.

My pink obsession.

Ja, jeg er røget på den nude eller pink bølge…og har på min vitrine en lille samling af nude objekter, og der passer denne fine fine krystal snow globe simpelthen så fint. Den har nærmest en magnetisk kraft, så man lige bliver nødt til at vende den rundt, når man går forbi…

My pink selection of interior items you can't live without. Music, greens and some mindfullness !

My pink selection of interior items you can’t live without. Music, greens and some mindfullness ! (ohhh…yeah…off-course my phone that helps me capturing the best moments in my everyday life…I have a Samsung Galaxy S9….But there has come a new version the S10…see it here and get tempted…

LÆS om en tidligere version af Samsung Galaxy S serien her pink-crush-gadget-wish-for-christmas

Jeg er en “flower sucker”.

Altså dermed ment at jeg ELSKER blomster…og denne lille søde buket med en sommerfugl i, er da slet ikke til at stå for…selv katten blev lidt småforelsket…og hvem gør ikke det? Den er super sød, og jeg må indrømme at jeg også bliver ret imponeret over de fine små figurer der bliver lavet og sat ind i de smukke glaskugler…det bliver altsammen gjort i hånden.

The cat is in love with these beauties.

The cat is in love with these beauties.

Kommer du i forårs stemning og vil igang med forspiringen, så læs her hvordan du for gang i dahliaerne, laver søde karseæg til påskebordet og en masse andet det-kribler-i-de-groenne-fingre

The sweet butterfly on a bouquet of pink flowers.

The sweet butterfly on a bouquet of pink flowers.

Start en samling.

Jeg tænker også de kunne være en oplagt konfirmationsgave, de er nærmest en moderne version af en Royal Copenhagen figur….og så kan man jo starte en samling, hvis man bliver grebet. Coolsnowglobes laver nye hvert år, og der er til alle årstider, og til nogle byer, og naturlige elementer….så der er nok at kigge på…og noget for alle type. Men denne vil jeg tro, at enhver 14-15 årig pige vil elske, at have på sit værelse. Det der er så fint ved dem er også, at de emmer af god kvalitet, de er slet ikke at sammenligne med dem i plastik, du køber til jul.

The prettiest butterfly on a flower sparkling with pretty glitter.

The prettiest butterfly on a flower sparkling with pretty glitter.

Souvenir fra den perfekte storbyferie.

Åhhh, der er ikke noget som at blive mindet om gode oplevelser. Og for mig er forår i Paris det bedste. Tulipaner i “Le jardin des Tuileries”, shopping i nogle af de fine designbutikker og skønne stunder siddende på fortorvscafeer, og iagttage Paris’ pulserende liv….det sker desværre for sjældent nu, men alle minder vælter frem, når man ryster glaskuglen og lader glitteren dale ned over Eiffel tårnet. Af alle de souvenir der findes må dette være et af de smukkeste.

ER du også vild med de Parisiske modehuse kan du læse om én af vore egne, der viede hele sit liv og kreative talent til Paris og mode her. klaeder-skaber-ikke-folk-erik-mortensen-paa-designmuseum-danmark-lige-nu

The snowglobe with icons from Paris, you can also find one from New York and London in the collection from Cool snow Globes.

The snowglobe with icons from Paris, you can also find one from New York and London in the collection from Cool snow Globes.

Tulips, luxury design and spring all belongs to Paris in my mind....and in the coolsnowglobe.

Tulips, luxury design and spring all belongs to Paris in my mind….and in the coolsnowglobes.

Jeg håber du kan se, hvor fantastiske de er og hvor meget ro det giver at vende den og lade tankerne flyde, mens sneen eller glitteren stille daler ned over de fine figurer. Jeg syntes de er et godt eksempel på pynt der giver mening. Nemlig at det er okay i en travl hverdag at stoppe op, vende kuglen og lade tankerne svæve, mens du tømmer hovedet for stress og istedet fyldes med ro. Det vil jeg ihverttilfælde opfordre til og derfor skal vi have flere coolsnowglobes ud i hjemmene, på kontorerne og hvor vi ellers kan finde på at trænge til lidt smukt med ro på.

Vil du forkæle digselv med mere wellness, så lad dig inspirere her forkael-digselv-deserve

The snowball snowglobe...in a black and white interior. The whhite bug is from Broste Copenhagen, The lighter is from the danish table ligher brand Mignis and the marble bowl for tealights ia a vintage find.

The snowball snowglobe…in a black and white interior. The white bug is from Broste Copenhagen, The lighter is from the danish table ligher brand Mignis and the marble bowl for tealights is a vintage find.

I couldn't help trying to implement the snowglobe to the blooming Hydrangea..Just because they both are so pretty. The Hydrangea is from the danish grower Møllerhøj and are the Magical Hortensien that blooms for at least 150 days.

I couldn’t help trying to implement the snowglobe to the blooming Hydrangea..Just because they both are so pretty. The Hydrangea is from the danish grower Møllerhøj and are the Magical Hortensien that blooms for at least 150 days.

Følg Peekaboodesign her 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- Fold den fineste kjole til konfirmations-invitationerne