Office styling - my job as an interior stylist !

Indretningstips- sådan skaber du sammenhæng.

Hermed tips og tricks til hvordan du kan får en “(lyse-)rød” tråd gennem din indretning.

Farvespots.

Kort fortalt handler det om at have én farve du lader gå igen i hele dit hjem. Og her taler vi ikke grå, sort eller hvid. Nej, her skal du vælge en farve som fanger dit øje, og som skaber en spænding. Det behøver ikke være store partier med denne farve, det kan sagtens være en pude i sofaen, der har samme farve som en ryg på en bog i reolen, og billedet ude i gangen. Så længe det er en markant farve som f.eks. gul, pink eller måske er du hoppet på den electric blue.

Jeg lavede denne kontorstyling for nylig og jeg har brugt nude/lyserød til at skabe sammenhæng mellem alle rum.

in the meetingroom there is only the pink spot on the wall lighthing from Please wait to be seated. And the wall is painted a dark grey to create a calm feeling. And to make the room more cozy I added velvet curtains in a blue colour from Jotex.

In the meetingroom there is only the pink spot on the wall lighthing from Please wait to be seated and the colour of the flower in the window is also pink, but hard to see on this photo. And the wall is painted a dark grey to create a calm feeling. And to make the room more cozy I added velvet curtains in a blue colour from Jotex

Hvorfor farver og hvilke farver ?

Jeg har i min indretning valgt at bruge en lyserød/nude til at skabe denne “wauv” effekt. Jeg ved, at den virksomhed jeg indretter for her, er en udpræget merkantil arbejdsplads. Dvs. at lyserød er en farve de normalt ikke ser i deres farvepalet, så den vil helt sikkert gøre, at de stopper op og tager stilling. Det samme kan man ikke gøre her gøre med blå, grå og sort her. Jeg har valgt at de skal få en wauv oplevelse, lige når de træder ind ad døren til kontoret. Så fra at de kom ind i en bar hvid mellemgang, har jeg fået væggen malet lyserød (flüggers flutex 5 farve no.4 jernoxydrød + zinkhvid fra deres historiske farvekort.) Så du bliver mødt af en energisk farve. Udover farven har jeg også valgt at der skal et spejl op. Det giver altid lidt ro, at man lige har set sig i spejlet inden man træder ind i et rum. (specielt hvis man skal til møde med nye mennesker). Spejlet fra Munk Collective har en kernelæder strop, som jeg syntes passer perfekt i farven til væggen og den store grønne plante.

The pink hall is welcoming the visitors. The mirror with leather strap is from the danish design brand Munk Collective and the wall is painted in the Jernoxydrød + zinkhvid no. 4 from Flüggers historic colourcard. Also add some green plants to get a homely feeling. YOu can always find some in Plantorama.

The pink hall is welcoming the visitors. The mirror with leather strap is from the danish design brand Munk Collective and the wall is painted in the Jernoxydrød + zinkhvid no. 4 from Flüggers historic colourcard. Also add some green plants to get a homely feeling. You can always find some in Plantorama.

Du kan i mit tidligere indlæg se, at jeg også valgte at male nogle søjler / piller ned gennem deres gang i den lyserøde farve, hvilket har givet gangen en helt anden lethed…se billedet her. Men her kan du også se, at der på gangen står en lille boks, som giver mulighed for at man kan gå i “ene-rum” og tage en telefonsamtale ellign.

Here you see the small "private" room  in the hall where you see the pink pillars, too.

Here you see the small “private” room in the hall where the pink pillars are.

I det forrige indlæg viser jeg også hvordan det lille sidebord INVERSE fra Munk Collective binder de lille mødelokale sammen med resten af indretningen med den nude farve. Og det samme gør den lyserøde vase fra Lyngby Porcelaen også.

We took the chairs from the hallway and re-used for the small meetingroom. And added the nude sidetable from Munk Collective. And the new carpet made of upcycled yarn from Sofakompaniget.

We took the chairs from the hallway and re-used for the small meetingroom. And added the nude sidetable from Munk Collective. And the new carpet made of upcycled yarn from Sofakompagniet.

At the end wall of the big meetingroom there is a dark grey wall to keep a serious and calm atmosphere. I have added some textiles in form of velvet curtains from Jotex to get a cozy feeling to the room, aswell as the flowers does.

At the end wall of the big meetingroom there is a dark grey wall to keep a serious and calm atmosphere. I have added some textiles in form of velvet curtains from Jotex to get a cozy feeling to the room, aswell as the flowers does. And to add the pink I choose the “planet” lamp from Please wait to be seated, that has the pink circle on it and an “arty” touch.

I have added some textiles in form of velvet curtains from Jotex to get a cozy feeling to the room. And to add the pink I choose the "planet" lamp from Please wait to be seated, that has the pink circle on it and an "arty" touch.

I have added some textiles in form of velvet curtains from Jotex to get a cozy feeling to the room. And to add the pink I choose the “planet” lamp from Please wait to be seated, that has the pink circle on it and an “arty” touch.

Remember that you can follow Peekaboodesign here

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office styling - my job as an interior stylist !