Indretningstips- sådan skaber du sammenhæng.

Brug planter i din indretning.

Der er vist ingen tvivl om at grønne planter for alvor har vundet indpas i vores hjem…Greenliving, er et buzzword der har været populært de sidste par år…og jeg er og har faktisk altid været ret glad for planter…Da jeg var barn samlede jeg på kaktusser…ja, jeg havde et hav, der stod ude i et rum vi ikke brugte til så meget. Der lavede jeg stiklinger, så kunne veninderne altid lige få sådan en stikkende fætter i potte.

My styling of green plants in your home for the danish magazine Søndag. Photo by Birgitte Røddik.

My styling of green plants (from Plantorama) in your home for the danish magazine Søndag. Photo by Birgitte Røddik. You can find info on the ceramic flowerpot head in the text further down. And the small red metal stool is from Ikea, the botanic poster from Berg’s potter. And a small cool snowglobe from niji.dk

Læs også artiklen om de Cool snow globes her weather-rapport-snow-is-coming.

Planter i stylingen.

Idag er det ikke meget anderledes, nu har jeg nærmest altid nogle aflæggere stående i vand ude i køkkenvinduet, og når så der er én der mangler en grøn plante, kan jeg næsten altid leverer. Og jeg bruger flittigt planter i indretning og styling. Da jeg skulle skabe hygge og hjemlig stemning på kontoret (det jeg har skrevet om her indretningstips-saadan-skaber-du-sammenhaeng) var det også noget af det første jeg sagde vi skulle have ind.

From the styling of an office where they needed a more homelike feeling. Plants do the job.

From the styling of an office where they needed a more homelike feeling. Plants do the job. The lamp is “planet” from Please wait yto be seated, a danish design brand.

Sådan laver du plantekasserne.

Jeg besluttede hurtigt at de store smukke vinduer skulle have en stor plantekasse der kunne fylde lidt. For at få lidt volume har jeg valgt at der i midten skulle være en lidt høj plante, og da jeg gerne vil have den lyserøde til at gå igen, var denne Aechmea perfekt. Jeg er også vild med dens grålige blade. Og så vil jeg rigtig gerne, at der er noget der kan løbe ud over kassen kanter…det blev vedben (Hedera helix). Metalkasserne med det rillede mønster i mat sort metal er fra Søstrene Grene og med i deres udendørskollektion. Hvad siger du til resultatet….?

plantcontainers from Søstrene Grene and plants from Ikea.

Plantcontainers from Søstrene Grene and plants from Ikea.

Potter med smil på læben.

Jeg fandt disse skønne potte-hoveder hos Søstrene Grene, og jeg er VILD med dem. Men du kan finde potter med hovedform mange steder i øjeblikket…det er en trend der for alvor er ved at slå sig fast i vores hjem. Jeg lavede også et billede til Søndag, hvor jeg brugte de lidt dyrere siciliansk keramik araber hovede fra Crita Ceramiche, de forhandles herhjemme gennem Moro moro studio.

Cute flowerpot in the shape of an head...they are from Søstrene Grene. and the green plant is from Ikea.

Cute flowerpot in the shape of an head…they are from Søstrene Grene. and the green plant is from Ikea.

Jeg Elsker hortensiaer, så der skulle også være et hoved med en blomst, så det ikke kun er de grønne planter deri. Mine hortensia er fra Gartneriet Møllerhøj, der laver magical hydrangea som blomstre i minimum 150 dage…det er en ret fin garanti.

Du kan også læse artiklen, hvor jeg har lavet nogle minimalistiske planteophæng til hortensiaer (eller hvilken plante du foretrækker) DIY-moderne-planteophaeng

Flowerheads with flowers that looks both like hardcore punks and girly curly heads...I think they really light up any room.

Flowerheads with flowers that looks both like hardcore punks and girly curly heads…I think they really light up any room.

You just can't get enough of these pretty hydrangeas.

You just can’t get enough of these pretty hydrangeas.

Følg også Peekaboo her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin  Youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningstips- sådan skaber du sammenhæng.