Når smerten bider og du mindst venter det

Design konkurrence- du kan designe din helt egen HÅG kontorstol

Reklame for HÅG Capisco.

Okay, jeg kan næsten ikke stoppe igen….det er så typisk mig…så snart jeg øjner en chance for at vinde….Og her vinder man et helt og aldeles unika design…og så som du selv har lavet…på min favorit stol HÅG Capisco….Det er næsten for godt til at være sandt. Det gælder om at få flest stemmer inde på deres galleri, så hvis du vil hjælpe mig så smut forbi og stem meget gerne på én af mine…jeg vil love, at jeg stemmer tilbage, hvis du også går i krea mood og laver skønne designs. STEM HER.

My entries to the HÅG capisco design contest. Let me see your creative designs, too.

My entries to the HÅG capisco design contest. Let me see your creative designs, too.

Kom med alle de gode designs, lad os vise dem at dansk design stadig rykker.

Jeg ved jo mange af jer derude sidder med en større eller mindre designer gemt i maven, så NU er det nu, du skal slå til….du kan nemlig også være med, og vinde din helt egen stol, deltag her….Og alle jer IG’ere har jo kameraet fyldt med smukke billeder, og de kan så nemt som ingenting komme over på en stol….så hop lige over og deltag….og nu I er derinde, vil I så ikke ligge et par stemmer på et eller to af mine designs. Det gør I HER? Det gælder nemlig om at få så mange stemmer som muligt….

Jeg kan da lige fortælle hvad jeg har gjort…og tænkt med mine 5 forslag.

Den første design,  jeg lavede var egentlig ret enkelt. Jeg tog et billede af en af mine yndlingsblomster lige nu, nemlig de smukke hortensiaer. Det holdt jeg meget mørkt og på den måde fik det næsten et helt barokt look…så kan du jo skifte foden til sort for at understrege den dybe dystre stemning. Jeg må sige det tog ca. 2 minutter at lave dette og jeg er ret godt tilfreds.

My Baroque floral chair. Hydrangea love !

My Baroque floral chair. Hydrangea love !

Min oprindelige idé !

Jeg havde egentlig en idé om noget med smyrna….ja, jeg er gået igang med smyrna herhjemme (nålen min kære farfar var med til at opfinde længe før jeg blev til) du kan læse om den her 5-tendenser-fra-creativeworld 

Og så ville jeg gerne arbejde med forskellige teksturer, derfor kunne smyrna netop også være ret fin f.eks. som det okker gule rygstykke her, det vil også give et skønt handmade look. Der kunne også blandes uld og velour ind i denne stol…hvad tænker I om det ?

Patchwork chair with different textures and colours. I would like to get a real handmade feeling to it with the yellow back part to be in tufting.

Patchwork chair with different textures and colours. I would like to get a real handmade feeling to it with the yellow back part to be in tufting.

Foto og patchwork er jo hele 2-i-1.

Okay, når så man kommer til at sidde og kigge billeder, så er der jo pludselig mange man gerne vil se mere til….så jeg gik amok. Jeg lavede en patchwork skabelon i illustrator…så bliver det jo let at skifte farver, strukturer, billeder osv. Og ja, det bliver så også svært at stoppe igen…;-). Du kan deltage med 5 forslag, så det er noget med at prøve lidt forskelligt af….og man er jo ikke itvivl om, at jeg rigtig godt kan lide naturelementer – og farver. Men jeg er ret spændt på at høre hvad I syntes om dem og hvilken der er jeres favorit…håber I er friske på legen 😉 Nå, ja….sætter lige linket ind igen….det er så nemt at gå ind og stemme 😉 STEM HER

This Dalia was blooming in my garden last year....Dahlia explosion.

This Dalia was blooming in my garden last year….Dahlia explosion.

Blue sky over Lofoten. I visited this magical place a couple of years ago and the nature here was breathtaking.

Blue sky over Lofoten. I visited this magical place a couple of years ago and the nature here was breathtaking.

Digitalis photographed at Cph garden. this is also one of my favorites.

Digitalis photographed at Cph garden. this is also one of my favorites.

Og ja, disse digitalis eller fingerbøl, står meget højt på listen over blomsterarter jeg ELSKER. Jeg ved godt de er giftige og alt muligt, men jeg syntes de er det smukkeste, og de skal helst gro vildt i haven….så de kommer som en overraskelse et sted. Der var Cph Garden igen i sidste uge og weekend, og jeg havde glædet mig som et lille barn til at besøge den, men desværre endte min uge jo lidt anderledes, som du måske allerede har læst i indlægget før. Men billedet er som sagt fra CPH Garden 2017 som du kan læse om her cph-garden-2017

Sådan deltager du med dit eget design.

  1. Find et billede du kunne tænke dig på en stol. sørg for at det er en png eller en  jpg fil
  2. Gå ind på https://flokk-custom-hag.azurewebsites.net/
  3. Tryk på “create your own design” og gå igang….følg instrukserne, det er super let…
  4. Husk at uploade dit design på din IG profil og tag med #mycapisco og følg@flokk_design
  5. Så er det bare at vente op til en time så kommer dit design på flokk’s side, hvor det så gælder om at få en masse stemmer….så sred budskabet for det er afhængeligt af hvem der får flest stemmer hvem der vinder sin egen Design stol.

Der er 51 dage tilbage, så der er masser af tid, men også en god regnvejrsweekend forude, så måske det her kunne sætte lidt skub i sommerfornemmelserne….Rigtig god fornøjelse…glæder mig helt VILDT til at se hvad I kommer op med.

Og vil du læse hvor glad jeg er for HÅG Capisco stolen, så check min kontor make-over ud her ny-kontorstol-til-hjemmekontoret

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når smerten bider og du mindst venter det