Kunst er mere end plakater på væggene.

Design briller på budget – danish design eyewear on a budget

Reklame for designbriller til fornuftige priser fra Jamie Looks.

Pris, kvalitet og design- går hånd i hånd hos Jamie Looks.

Som I sikkert efterhånden har fornemmet, betyder mine briller meget for mig. Jeg har det rigtig godt med at kunne skifte look. Samtidig vil jeg gerne have god kvalitet hængende på næseryggen, og vil gerne se lidt chic ud. Det er de 3 vigtigste faktorer. For at det for mig er muligt at tage nogle lidt vovede valg bliver jeg også nødt til at tænke prisen med. Så da jeg faldt over Jamie Looks, blev jeg ret glad for de har en god kombination af det hele. Og du kan få den endnu bedre pris med den rabatkode jeg har fået lov at give til mine læsere….se sidst i indlægget her.

Me wearing my new glasses Juhl, from the Danish eyewear brand Jamie Looks.

Me wearing my new glasses Juhl, from the Danish eyewear brand Jamie Looks.

Dansk inspireret design.

Jamie Looks design af både solbriller og alm. briller er inspireret af Danmark og København. Der er modeller opkaldt efter nogle af vores store danske møbelarkitekter. Faktisk er det par briller jeg har valgt kaldt Juhl, efter mit store idol Finn Juhl. Den danske arkitekt, der har tegnet (syntes jeg) nogle af de smukkeste møbler nogensinde. Den fine måde han afsluttede et armlæn var så elegant. Og sjovt nok var det også det, jeg faldt for ved denne brille. At den netop går op lidt i en lille spids, og nærmest bliver lidt cateye. Så det giver god mening at det var den jeg faldt for.

The Juhl eyeglasses from Jamie Looks beside a Finn Juhl chair. It's easy to see that the inspiration is in the details of the pointing edges.

The Juhl eyeglasses from Jamie Looks beside a Finn Juhl chair. It’s easy to see that the inspiration is in the details of the pointing edges.

Der findes også en Andersen og Kierkegaard efter H.C. Andersen og Søren Kierkegaard, igen nogle danskere der har formået at skrive sig ind i historien længe før Arne Jacobsen og Finn Juhl havde sat deres første streg på papiret. Så når man kigger Jamie Looks design igennem kan man ikke lade være at sidde og gruble over forbindelsen mellem designet af brillen og navnet.

Læs også om et nyt dansk møbelfirma som kunne gå hen og blive fremtidens danske klassikere dansk-design-til-folket

Den gode sags tjeneste.

Faktisk kan du også pudse glorien en lille smule, når du køber briller hos Jamie Looks. Hver gang de sælger et par briller, bliver en del af overskuddet doneret til ”Red Synet”. Red synet er en organisation der hjælper folk i 3. verdens lande med at få synet tilbage. Det kan have fatale konsekvenser, hvis man mister synet og ikke kan lave sit arbejde. Red synet er øjenlæger og sygeplejersker, der bruger der fritid og ferier på at hjælpe mennesker, der ellers ikke havde haft en chance for at få en øjenoperation. Du kan også sende dine gamle briller til dem og de vil få et nyt liv hos én anden i et af verdens fattigste lande.

Super sunnies.

Udover brillerne har de også nogle super cool solbriller, der sidder virkelig godt. På det par jeg har valgt er glassene ikke for mørke, så du stadig kan se øjnene inde bag. Det er en detalje jeg syntes er vigtig. Udover at jeg selvfølgelig også prioriterer en flot form der klæder mit ansigt. Men det gode ved solbriller er, at her kan man skeje lidt mere ud. Det er her jeg gerne vil have en lidt større brille, som denne Ali Mac model.  De er super elegante og findes i flere farver, men jeg gik efter et lidt klassisk look og valgte derfor tortoise (altså skildpadde skjold looket).

Har du hang til solbriller med lidt kant, kan du også lade dig inspirerer her children-graceland-en-fotoudstilling

The glasses also comes with prescription glasses. This is the model Juhl inspired by the danish architect Finn Juhl who designed numerous classic furnitures in the 50'ies.

The glasses also comes with prescription glasses. This is the model Juhl inspired by the danish architect Finn Juhl who designed numerous classic furnitures in the 50’ies.

Look deluxe til fair pris.

Jamie Looks mission har siden 2017 hvor de startede, været at lave briller til en fair pris. De arbejder med høj kvalitet af italiensk acetat, der bliver håndpoleret for at få det rette shine. På trods af det kan de holde priserne på 499 kr. for solbrillerne og 699 kr. for briller med styrke. Så bliver det pludselig muligt at have flere par briller at skifte med. Jeg gik til Louis Nielsen og fik lavet en synstest til 195 kr. og så har du dine mål du skal bruge til at bestille et par briller hos Jamie Looks.

A pair of sunglasses from Jamie Looks, these are inspired by the actress Ali macGraw.

A pair of sunglasses from Jamie Looks, these are inspired by the actress Ali macGraw.

Føler du dig fristet – så er her en RABATKODE.

Jamie Looks har været søde at give en rabat kode  til mine læsere, så lige nu kan du få 30 % på deres briller. Alt du skal gøre er at skrive “Peekaboo” i feltet med discount code, når du bestiller dine briller på www.jamielooks.dk

Rigtig god shopping !

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst er mere end plakater på væggene.