This summer's festival favorites.

Floral design på Finders Keepers designmarked.

keeps.dk is a florist with only dryed flowers. You buy bouquets that lasts forever.

Keeps.dk is a florist with only dryed flowers. You buy bouquets that lasts forever.

Jeg er “stor-fan” af design markedet, Finders Keepers, og besøgte det igen her i weekenden, og som altid var der spækket med spændende nytænkende design. Denne gang syntes jeg der var en klar tendens i den florale retning. og det er jo lige noget for mig, for mit hjerte slår altid lige et ekstra slag ved synet af en smuk blomst.

Læs også om hvordan du forspirer dahliaer og nederst i indlægget kan du se en video der viser hvordan du laver bæredygtige potter det-er-tid-til-at-forspirer

Spiselige blomster.

Se her mine blomstrende favoritter lige fra spirende frø på lykønskningskort – til spirende talenter indenfor beklædningsdesign. Firmaet growing greeting laver skønne lykønskningskort, hvor der er en måtte du vander og så vokser det fineste karse frem…ret sjovt og fint. Jeg er specielt vild med den maskuline version med det grønne skæg. Udover disse fine kort som du finder på deres webshop growinggreeting.dk kan du også købe en kasse med spiselige planter. Der er til forskellige formål som f.eks. spiselige blomster, krydderurter eller blomster der er gode til plantefarvning.

growing edible garden with themes like the edible flowers and flowers for dyeing. Really a cool concept. I would love to try some of those boxes.

Growing edible garden with themes like the edible flowers and flowers for dyeing. Really a cool concept. I would love to try some of those boxes.

growing greetingcards...no words needed...just fab.

Growing greetingcards…no words needed…just fab.

Feminine blomster.

Udover de spiselige glæder var der også alt det til den feminine og evigt blomstrende pige. Et nyt ungt brand der hedder Riedel Copenhagen bag det står Maja Riedel Pedersen. Hun laver limited edition kjoler, nederdele og toppe syet og designet i Danmark. Der vil snart komme en webshop. Alle metervarer bliver fundet, som rester fra større produktioner og derfor kan der kun syes et vist antal i hvert design…Det smukke stof på denne nederdel var ikke til at stå for…så den var helt klart en favorit til et sommerparty.

Beautiful floral skirt from the new danish design brand Riedel Copenhagen. Webshop coming up soon.

Beautiful floral skirt from the new danish design brand Riedel Copenhagen. Webshop coming up soon.

Smukkeste guld og gul kombi.

Nå, ja, der er virkelig mange fine smykker på Finders Keepers market, men skal jeg skære det ned til én må det blive denne smukke blomstrende ring lavet af Coline Assade. Den er besat med en gul citrin, og har lige det jeg kan lide. den er rå på den feminine måde. Blomster kan blive lidt for tuttenuttede især som smykker, men den ring her, er rå med hullet og måden stenen er fattet på…Den må også gerne finde vej til min finger.

Fantastic cool flower ring from jewellery designer Coline Assade.

Fantastic cool flower ring from jewellery designer Coline Assade.

Evigt og altid blomsterbarn.

De tørrede blomster er ikke til at komme udenom iøjeblikket. De er at finde i boligen og nu også på tøjet. Disse delikate små brocher kan pifte enhver kjole op. Jeg ved godt de søde piger fra brandet Renata Janco egentlig stod der for at sælge deres fine kjoler, og brocherne var nok mest pynt de havde taget med for en veninde. Men jeg var helt vild med dem…super fine lavet af Maire fra Tjekkoslovakiet. Det var også hende der havde lavet øreringene med en levende sukkulent.

Se her hvordan du kan lave et smykke med en kaktus smykker-til-botanikeren

maire makes brooches off dryed flowers. They caught my eye at once...a really cute idea.

Maire makes brooches off dryed flowers. They caught my eye at once…a really cute idea.

Earrings with succulents from Maire from the czech republic.

Earrings with succulents from Maire from the czech republic.

Lopper og farverige blomster.

Hos howabout kan du finde små buketter af tørrede og farvede blomster. De tørre blomster findes i et hav af skrigende farver som pink, orange og kobolt blå. Og i kombination med disse sælger howabout.dk og lidt retro/vintage fund, der har relation til blomster. Så du kan finde en sjov og unik vase til de farverige blomster. Howabout.dk har en fysisk butik i Field’s og på Vesterbro har de en planteafdeling, og ellers er de at finde on-line.

Howabout.dk is a webshop with the dryed flowers, vases and other goods. And they also have a selection of vintage/retro finds related to flowers in their shop.

Howabout.dk is a webshop with the dryed flowers, vases and other goods. And they also have a selection of vintage/retro finds related to flowers in their shop.

VIND billetter til Cph Garden på instagram.

Kan du heller ikke få nok blomster, så skal du med på Cph Garden i Ballerup i næste uge. Du vil elske det, og jeg har billetter på højkant på instagram. Du kan vinde 2  stk. til en værdi af 400 kr. Så spring over på min instagram profil her og kommentere under dette billede, så er du med i lodtrækningen om 2 billetter til endnu mere blomster inspiration. De har et ret imponerende program du kan se lige her.

Win tickets to the garden show in Copenhagen next week. CPH Garden 2019.

Win tickets to the garden show in Copenhagen next week. CPH Garden 2019.

Læs indlægget fra CPH Garden sidst her cph-garden-2017

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This summer's festival favorites.