Floral design på Finders Keepers designmarked.

Gin/Tonic deluxe

Reklame, da nogle produkter kan være sponsoreret. Dog er alle ord mine egne og indlægget skrevet for at udbrede den gode smag ;-).

gin tonic step by step

gin tonic step by step

En klassiker, der virker hver gang.

Nå, ja, det lyder forkert…virker…men hvis du skal holde fest og skal købe ind til drinks, så sørg for at købe gin og tonic, den er en sikker vinder. Alle kan lide gin/tonic. Men det er ikke ligemeget hvilken gin du vælger. Jeg har her valgt at bruge en Japansk gin, der hedder Roku gin. Den er fra det legendariske firma Suntory, som du måske husker fra filmen “lost in translation”. Her er hovedpersonen spillet af Bill Murray i Japan for at indspille en reklamefilm for netop Suntory og replikken  “every day is a suntory day ” er legendarisk for denne film.

All you need for a gin/tonic is a good gin like this Roku gin from Suntory, a tonic water where I will suggest this one from Tree Cents. And it is essential to add a slice of cucumber to highlight the gin flavour.

All you need for a gin/tonic is a good gin like this Roku gin from Suntory, a tonic water where I will suggest this one from Three Cents. And it is essential to add a slice of cucumber to highlight the gin flavour.

Roku gin er japanske urter på flaske.

Roku Gin fremstilles af seks unikke japanske plantedele som bla. omfatter blade fra kirsebærtræerne -og deres blomster , sencha te og gyokuro te, sansho peber og yuzu. Herudover finder man også de mere traditionelle gin krydderier, som selvfølgelig enebær, appelsinskal, citronskal, koriander og kanel.

For this drink I have used ecofriendly straws and drink sticks. And I even reused the glass from jam as servingglass. You can get a lot of recycleable tableware at gagron.dk.

For this drink I have used ecofriendly straws and drink sticks. And I even reused the glass from jam as servingglass. You can get a lot of recycleable tableware at gagron.dk.

Fordelene ved gin/tonic

-den er så nem at lave, at alle kan finde ud af det.

-den er ikke sød, som mange drinks kan være og det syntes jeg personligt er en fordel, dette er jo dog en smagssag.

-det siges, at hvis du drikker lys spiritus får du ikke så mange tømmermænd som mørkere spiritusser (det er noget med hvor meget methanol de indeholder, og det er der mere af i mørke drikke som f.eks. rødvin og whisky)

Gin /tonic with Roku gin and Tree Cents tonic.

Gin /tonic with Roku gin and Three Cents tonic.

Du behøver ikke være gin ekspert.

Det er en hel videnskab at drikke gin, for en gin er ikke bare en gin. Der findes rigtig mange variationer af gin. Jeg er ikke ekspert og vil derfor ikke komme med en masse kloge ord om, hvorfor du skal vælge denne Japanske gin, Det vigtigste er, at du smager efter hvilken du kan lide, Jeg kan rigtig godt lide Roku gin for dens mange fine noter af te og krydderurter, og derfor faldt mit valg på den…og så skal du også huske at din tonic skal være en god én af slagsen. Her har jeg valgt tonic fra Three Cents.

Der er et stort udvalg af special gins på markedet, da gin er blevet en meget populær drik de senere år. Så det er bare at tage til nogle gin smagninger eller prøve nogle forskellige af på en cocktail bar, så finder du helt sikkert også en favorit.

Dette skal du bruge til 1 drink:

4 cl. god gin, Roku gin kunne være et bud

ca. 10 -15 cl. en god tonic prøv Three Cents

en skive agurk

isterninger

et glas

sugerør og eventuelt drinkspind gå øko og køb de biologisk nedbrydelige fra Gå Grøn

Sådan gør du :

Kom først isterninger i glasset. Hæld gin i. Kom nu en tynd skive agurk i. Det er fint, hvis du skærer den på langs så skiven bliver flot oval. Og kom den eventuelt på en drinkspind. Top med Three Cents tonic water til den smager præcist som du bedst kan lide.

The gin/tonic as it looks when finished mixing it. It is very easy to make.

The gin/tonic as it looks when finished mixing it. It is very easy to make.

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floral design på Finders Keepers designmarked.