Gentlemens (and womens) tea, cold drink in the heat.

What to bring to the festivals – festival essentials.

En taske til det hele.

Jeg tager på festival hvert år, og er efterhånden lidt garvet i hvilket festivaludstyr, der skal ligge i tasken. Jeg er ikke typen, der overnatter på festivalen, så måske er jeg lidt ”voksen” hvad det angår…. Så her vil jeg blot tippe om de ting der kan være gode at i ”håndtasken” eller din cross-over, bumbag el.lign. Det er nemlig også ret vigtig at vælge den rette taske. Den skal ikke være for stor, men skal kunne indeholde lidt af det hele… men hvem gider slæbe rundt på en stor shopper. Nej, vel ? det er bedre med en rummelig bumbag eller i det mindste en cross-over taske, det er nemlig også vigtigt at have hænderne fri…de skal jo helst over hovedet i begejstring til de bedste koncerter ;-). Eller måske skal der være plads til en fadøl og kæresten under den anden arm. Så fik vi tasken på plads!

Festival essentials. Sunglasses from Jamie Looks, Bracelet from Useseme, cap from BRGN, perfume from Le Couvent Porto Bello, Lipgloss from Zenz organics, nailpolish from Nailberry, hand santizer, hairbrush tangleteaser, umbrella marimekko, slippers from Tamaris and cross-over suede bag from Daniel Silfen

Festival essentials. Sunglasses from Jamie Looks, Bracelet from Usmeus design, cap from BRGN, perfume from Le Couvent Porto Bello, Lipgloss from Zenz organics, nailpolish from Nailberry, hand santizer from Touchland, hairbrush tangleteaser, umbrella marimekko, slippers from Tamaris and cross-over suede bag from Daniel Silfen.

Beskyt dig mod solen.

Det er måske lidt optimistisk, men det kan faktisk godt blive nødvendigt med en god solbeskyttelse i Danmark. (det er ikke nødvendigt i dag, da jeg i skrivende stund lige har tændt op i brændeovnen i sommerhuset…ja, den danske sommer er lunefuld.) Men altså vi satser på bragende sol om en god uge, hvor jeg tager på Vig festival. Og så gerne resten af sommeren. Håber stadig på en tur på Skanderborg Smukfest og måske Musik i Lejet…Måske jeg er heldig der pludselig falder en billet i min turban.

Men hvilken solcreme skal du hive ned af hylden…jeg har prøvet en del, og mange er gode. Gå efter en med en høj faktor, og sørg for at undgå øjnenpartiet. Eller vælg La Roche-Posay’ Anthelios Ultra creme Spf 50+ den er nemlig specielt udviklet til sensitiv hud i ansigt og øjenområdet. Så skal du ikke risikere en hel dag med øjnene løbende i vand.

Du kan også som jeg beskytte dig med en cap eller anden hat, det ser også lidt cool ud, og giver dit festival look lidt kant. I år ligger bøllehatten vist på førstepladsen over cool hovedbeklædning, så måske du skulle finde din favorit.

Er du et madøre ligesom mig, så læs også herfra Roskilde roskilde-mad-festival

headgear for a sunny day on festival.

headgear for a sunny day on festival.

Strawhat is allways a hitBuckethat from WonhundredTommy capStraw visor with leopard band

Renlighed er en dyd.

Det kan være en udfordring at komme igennem en hel dag på festival uden at komme til at føle sig lidt nusset. Men der findes heldigvis i dag en masse forskellige vådservietter og håndrens. Jeg er blevet fan af de fine touchland, som findes i forskellige dufte og ikke udtørre hænderne. De renser og giver den rene fornemmelse jeg gerne vil have efter en tur i en af festivalens toiletvogne. Så sådan én ligger i min festivaltaske. Og ja, det lyder lidt mor-agtigt med vådservietter, men de behøver ikke være grimme eller til barnenumser…der er masser af alternativer.

Selvom det ikke er Bali, kan du godt bruge nogle af mine tips fra denne artikel packing-tips-for-bali

Fodtøj til det danske sommervejr.

Jeg har både sneakser jeg ynder at have på, men også slippers. Mine er i leo print…men anything goes…så længe de liiiige har lidt fest over sig…så lidt glitter, sjove prints el.lign. syntes jeg er fint…og er det koldt vil jeg elske at have et par cool cowboystøvler….ja, sådan er jeg 😉 lidt bonderøv, ikk’? 😉 Jeg gider ikke rigtig gummistøvler, selvom det helt klart vil være praktisk, men jeg håber lidt at en lille taske paraply er nok…jeg har en mini fra Marimekko den kan være i næsten alle selv små tasker.

footwear that I would love to wear this summer.

footwear that I would love to wear this summer.

Birkenstock i gold New Balance 997 White chunky sandals Cowboy boots deluxe 

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

4 comments

 • Tak for dine tips! Vil helt sikkert tage dem i brug, når jeg skal til Grøn Koncert.

  De færreste vil nok betragte det som en festival, men én dag er virkelig mere end rigeligt for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna
   Hvor dejligt at du skal til Grøn koncert…og ja…en dag kan være nok😉…jeg håber der er nyttige tips du kan bruge. Rigtig god tur ! Knus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gemme dit indlæg til jeg skal på SmukFest – er lidt af en novice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, så håber jeg at det vil være til god nytte ;-)…og rigtig god tur…det blir da SÅ fedt ! Glæder mig til at høre hvad du syntes om festivalen…hører så meget godt om den. Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gentlemens (and womens) tea, cold drink in the heat.