FIO - 3 nye favoritter indenfor fødevarer.

Lopper på havnen- secondhand shopping on the harbour

Søndag i Odsherred- part 3

Da vi kørte hjemmefra var planen egentlig “bare” Ovnhus markedet på havnen i Nykøbing Sj., men det blev til meget mere. var jo samme weekend der var FIO marked. Det står for Fødevarer i Odsherred, og ikke nok med det, da vi parkerede bilen ved havnen, kunne vi nærmest ikke undgå at komme forbi frou-frou‘s lagersalg og loppemarked. Og er der lopper i en radius af 10 km. kan jeg nærmest lugte dem, og MÅ lige se om der er fristelser.

Fik du ikke set artiklen om FIO markedet så kan du finde den her. 3-nye-favoritter-indenfor-fødevarer

a pretty seahorse from an old carousel.

a pretty seahorse from an old carousel.

Lopper og karusseldyr for alle pengene, tak !

Vi blev nærmest suget ind af en masse sjove og farvestrålende dyr der lokkede. De har sikkert siddet på en karussel et sted, og de var bare fine og sjove. Men der var alt muligt og umuligt at finde på det sjove marked, som bestod af flere skibs containere og et par lager-eller måske bådebygger-haller. Umiddelbart så det ud til at have forskellige ejere, men mest dominerende var dog frou-frou. Og de har jo bare de sjoveste og mest besynderlige ting. Der var alt fra skoleklokken til underlige store monstromer…som jeg ikke aner hvad har været brugt til. måske du gør ? Men jeg tror måske det er en sporvognsskinneskidsskraber….det var et udtryk vi yndede at skulle sige hurtigt, da jeg var barn, tror ikke det er noget der i virkeligheden har fandtes. 😉 Men hvis den gjorde, så forestiller jeg mig den så ud a la denne tingest på billede herunder.

I have no idea what this is, but its quit cool with its antique industrial look.

I have no idea what this is, but its quit cool with its antique industrial look.

Skolelokalet fra lektor Blomme’s tid.

Du kan også finde en mandekrop , som kan åbnes så man kan se alle indre organer…eller klassiske bordlamper, og arbejdslamper.  Det er ren mekka, og så sjovt for hver objekt bliver hurtigt et samtale emne. Derfor er det også altid sjovt at komme i hjem, hvor man indretter med den slags kuriositeter. Det skaber straks nysgerrighed og nogle spændende fixpunkter i et hjem.

Items from a school and their biology room

Items from a school and their biology room.

Upcycled vacuum cleaners to become cool lamps. Nilfisk is a danish brand dated back to 1910.

Upcycled vacuum cleaners to become cool lamps. Nilfisk is a danish brand dated back to 1910.

Fransk brocante hitter stadig.

Man kan sige meget om Odsherred, men i sommerperioden bærer området præg af alle sommerhusgæsterne. Personligt har jeg indrettet vores sommerhus helt anderledes end vores lejlighed i København. Og når jeg shopper på loppemarkedet i Vig er det oftest til sommerhuset. For stilen deroppe er mere loose med lidt nostalgi strøget ud over rummene uden at blive alt for shabby. Men netop shappy chic eller den franske brocante kan man tydeligt se stadig er meget populær blandt sommerhusgæsterne. Så det havde Frou-frou også en del af.

Du kan se lidt af min indretning i sommerhuset her Decorate your walls with personality.

eller her kan du se gæsteværelset when-the-girls-move-out-the-room-gets-a-make-over

The shabby chic or french brocante look is still very populare in the summercabins in the area.

The shabby chic or french brocante look is still very populare in the summercabins in the area.

Sommerferie rimer to cykelturer og tosomhed.

Jeg har fra min barndom minder om cykelturer på tandem. Hos min mormor og morfar stod der en tandem i laden. Den var skrigende gul og min tvillingebror og jeg elskede at cykle ud i sommerlandet på eventyr med madpakker og nysgerrighed. Derfor blev jeg helt nostalgisk, da jeg så denne fantastiske tandem…for det ville nu også være meget hyggeligt, at inviterer kæresten på eventyr.

The perfect summerbike for two...a vintage tandem.

The perfect summerbike for two…a vintage tandem.

Håber du har fået lyst til en tur til Odsherred, der er så skønt deroppe og jeg syntes virkelig de har meget at byde på. LÆste du også om Ovnhus markedet eller kan du se det her. favoritter-fra-ovnhus-kunsthaandvaerkermarked

Følg Peekaboodesign her 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIO - 3 nye favoritter indenfor fødevarer.