The home of Alvar Aalto in Helsinki, Finland

Støt brysterne – smyk dig med god samvittighed

Jeg skal starte med at skrive reklame i dette indlæg, det betyder ikke at jeg har nogen økonomisk gevinst ved at skrive det. Jeg skriver det, fordi jeg gerne vil bakke op om nogle fantastiske initiativer. Og da jeg har kræft alt for tæt på, og har haft det en del år…så kan jeg kun skrive støt, hjælp og gør hvad DU kan for at gøre en forskel.  Jeg kan se, at det har hjulpet, at vi alle bakker op og støtter, for siden jeg som kun 10 årig første gang stødte på kræft, er der sket rigtig meget, og heldigvis også mange flere der kommer helskindet igennem et kræftforløb. Det kan du læse om her knaek-cancer

New jewellery from Christina jewelry that gives a share of the profit to the cancer research. Kræftens Bekæmpelse.

New jewellery from Christina jewelry that gives a share of the profit to the cancer research. Kræftens Bekæmpelse.

Smykker, der støtter.

Det danske smykkebrand CHRISTINA Jewelry har i længere tid støttet Kræftens Bekæmpelse, og medejer og designeren bag CHRISTINA Jewelry (Christina Hembo) er også ambassadør for Støt Brysterne. Igennem de sidste 6 år har firmaet doneret mere end 2 millioner til Kræftens Bekæmpelse. Dette kan lade sig gøre fordi der bliver designet smykker, hvor noget af overskuddet ved salget går til Kræftens Bekæmpelse. I år er det blandt andet det læderarmbånd med de to charms på. Det ene charm er en marguriette med et lille hjerte ved dens side og midt i blomsten sidder en lab-grown diamant. Den anden er kræft sløjfen også besat med 6 små lab-grown diamanter.

Christina Hembo udtaler ”Som designer af smykker og ure forsøger jeg at gøre livet smukkere. Sammen med Kræftens Bekæmpelse gør jeg en indsats for livet og familien. Du kan også støtte kampen mod kræft og købe min Støt Brysterne-kollektion til fordel for Kræftens Bekæmpelse, blandt andet mine armbånd med en Marguerit eller Sløjfen i ægte sølv.”

Armcandy from the Lindex Pink collection and Christina Jewelry. Both brands support the research in cancer through Kræftens Bekæmpelse. So by buying these pretty bracelets you support the good cause.

Armcandy from the Lindex Pink collection and Christina Jewelry. Both brands support the research in cancer through Kræftens Bekæmpelse. So by buying these pretty bracelets you support the good cause.

Fashion og bijouteri fra Lindex Pink Collection.

Den svenske modekæde Lindex åbnede deres første butik i Danmark i starten af Oktober 2019. Og de har en lang tradition for at støtte kampen mod kræft. Gennem de seneste 17 år har de doneret mere end 100 millioner danske kroner til kræft forskning. I år har de lavet en kollektion bestående af 17 styles med fokus på print og blød strik. I hele oktober måned går 10 procent af salget fra denne kollektion i Danmark til Kræftens Bekæmpelse.

Some of the soft and cozy knitwear from the Pink Collection from Lindex.

Some of the soft and cozy knitwear from the Pink Collection from Lindex.

”Hos Lindex vil vi styrke og inspirere kvinder, og når vi står sammen, kan vi gøre en forskel. Vi har lavet en kollektion til et godt formål, som kan bruges til enhver lejlighed og med designs, der kan bruges på mange forskellige måder. Vi håber, at alle kan finde dét særlige produkt, om de kan sammensætte i deres personlige garderobe, og at kollektionen udstråler, hvad vi tror på hos Lindex: At sammen er vi stærkere”
Siger Pia Ekholm, Design- og indkøbschef hos Lindex.

Så har du ikke fundet efterårsgarderoben endnu, så kan du her finde rigtig fine styles fra Lindex Pink Collection, og samtidig støtte kampen mod kræft. Du kan finde den on-line eller i den nye butik i Field’s.

I bought this pretty bracelet with the text together....and I really like the quote "Stronger together" because that is so true.

I bought this pretty bracelet with the text together….and I really like the quote “Stronger together” because that is so true.

Forkæl digselv med lidt beauty.

Der er heldigvis flere der går ind og støtter kampen mod kræft ved at donerer et beløb fra salg af forskellige produkter. Et af de store kosmetik firmaer, som gør det er år efter år er Estée Lauder. Du kan læse mere om historien bag deres støtte her ved-du-hvem-der-fandt-paa-pink-ribbon

The advanced night repair is part of the Pink collection from Estée Lauder.

The advanced night repair is part of the Pink collection from Estée Lauder and one of my alltime favorites.

For trejde gang er Estée Lauder tilbage med en limited edition af denne helt fantastiske nat serum. Den fungerer som en kraftig serum og ved brug hver aften reparerer og understøtter den hudens naturlige genopretning om natten. Huden kommer til at syne mere jævn, strålende og yngre. Den er virkelig en luksus du bør unde digselv selvom den er lidt dyr. De 50 ml. koster 850 kr.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The home of Alvar Aalto in Helsinki, Finland