DIY - stringart juleophæng - Christmas ornaments in stringart

DIY-Skønne jule-rensdyr af genbrug/ Reuse toilet rolls for christmas decor.

the reindears made of reused toiletpaper rolls. An easy sustainable DIY for christmas. See a lot more of these kinds in my book "Den store gør det selv bog om JUL". The big book on do it yourself book about Christmas.

the reindears made of reused toiletpaper rolls. An easy sustainable DIY for christmas. See a lot more of these kinds in my book “Den store gør det selv bog om JUL”. The big book on do it yourself book about Christmas.

Oldies but goodies.

Jeg lavede en julebog for nogle år siden, Den store gør det selv bog om JUL. Allerede dengang havde jeg en forkærlighed for genbrug, så den er spækket med pynt lavet af netop genbrug. Og denne kan vist godt tåle at blive vist igen…hvis du nu ikke lige har bogen…

Sjove rensdyr af toiletruller.

Toiletruller er ofte noget vi forbinder med børnehave projekter. De er sjældent særlig vellykkede, men fordi de er lavet af børn af egen avl eller på anden måde nærtstående, har vi rædslerne stående fremme nogle år, til malingen enten er falmet eller krakeleret og faldet af.

Stjernegodt genbrug.

Er du til genbrug er denne idé måske også noget for DIG! Har du en masse papirsposer liggende, fordi papiret er så pænt, så har jeg lavet origami stjerner af den slags….se her hvor let det er origami-stjerner-til-jul

Jeg har lavet nogle rensdyr der kræver lidt tegnefærdigheder, men du kan lave dem præcis, som du syntes er sjovest. Prøv dig frem, og du får hurtigt lavet en helt flok, fordi det er så sjovt.

Sværhedsgrad:***

Dette skal du bruge:

Tomme toiletruller

En tynd tusch

Nogle små røde pomponer

Værktøj:

En lille spids sy saks

limpistol

Sådan gør du:

 1. Tegn hoved og gevir op på toiletrullen, du skal tegne det på hovedet så det passer når det bliver bukket ned.

  Draw your reindeer on the toiletroll and cut off the excess.

  Draw your reindeer on the toiletroll and cut off the excess.

 2. Klip efter stregerne med en lille skarp saks. Og klip rundt hvor rensdyrets ryg skal være og lav en hale midtbag.

  When you have cut the head and tail you have to fold it down.

  When you have cut the head and tail you have to fold it down.

 3. Når alt er klippet, bukker du hale og hoved med ører og gevir ned.

  Now you have to draw the eyes on the reindeers head.

  Now you have to draw the eyes on the reindeers head.

 4. Nu skal øjne tegnes op på hovedet, tegn eventuelt op med blyant før du tegner op med tynd sort tusch. Det er sjovt at lave nogle forskellige humør udtryk på dem. Én der er vred, en der er overrasket og en der er glad…eller hvad du nu syntes er sjovt.

  Now you have to use the gluegun to attach the red nose.

  Now you have to use the gluegun to attach the red nose.

 5. Nu skal du lime en rød pompon på som næse. Det gør du lettest med limpistolen.

  Attach the red noses and the reindeer are finished.

  Attach the red noses and the reindeer are finished.

Sæt dem på en bakke med lidt vat og nogle små juletræer, så der kan komme et humoristisk indslag ind i stuen.

the reindears made of reused toiletpaper rolls. An easy sustainable DIY for christmas. See a lot more of these kinds in my book "Den store gør det selv bog om JUL". The big book on do it yourself book about Christmas.

the reindears made of reused toiletpaper rolls. An easy sustainable DIY for christmas. See a lot more of these kinds in my book “Den store gør det selv bog om JUL”. The big book on do it yourself book about Christmas.

Julebag på trapperne.

Skal du igang med julebag er her én af vores favoritter i familien, vi bagte dem faktisk igen denne weekend, det er opskriften vi altid bruger, den er også med i min julebog, men du kan se den her skonne-kage-figurer

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - stringart juleophæng - Christmas ornaments in stringart