Advents kalender med lækre design præmier

Vind lækker keramik og grønne planter….2 af årets helt store trends !

VIND på Instagram.

Du kan nu vinde to af årets helt store trends på min IG profil. Nemlig både toplækker dansk keramik og gavekort til alle dine yndlings planter. Jeg kører her i december en toplækker adventskalender på min Instagram profil, hvis ikke allerede du er med, så skynd dig ind forbi og deltag…jeg kan godt røbe at det er ene gode design gaver der er på højkant.

The prize you can win is a beautiful dipdyed vase from Vildersboll, ceramic ornaments from Lars Rank and a giftcard to the nusery Plantorama.

The prize you can win is a beautiful dipdyed vase from Vildersboll, ceramic ornaments from Lars Rank and a giftcard to the nusery Plantorama.

Smukke vaser inspireret af bambus.

De smukke og enkle Skala vaser er designet af Kristina Vildersbøll. Hendes formsprog er enkelt og stramt. Hun har et skarpt blik for, hvor meget kurve der skal være på vasens væg, hvor høj den skal være og hvordan “foden” giver den en lethed. Kristina er indbegrebet af “less is more”. Formen er enkel og farverne nøje udvalgt. Hun laver også et helt fantastisk spisestel…her vil man, når kopperne stables ovenpå hinanden, tydeligt fornemme inspirationen fra bambusens stamme. Men denne 3. søndag i advent kan du vinde den smukke vase i valgfri farve, som du kan se her.

Jeg har længe haft et godt øje til Kristina’s keramik læs om det her.

The Skala vase designed and made by Kristina Vildersboll.

The Skala vase designed and made by Kristina Vildersboll.

Juleophæng som et penselstrøg.

Lars Rank tegner disse lette og helt unikke juleophæng på bageplader med en flydende porcelæn. Normalt arbejder Lars Rank med mere stramme former, men disse ophæng giver træet et let og unikt udtryk. Du kan få dem i flere farver og 5 forskellige figurer. Deltager du, kan du være heldig at vinde en æske med de 5 figurer i hvid porcelæn. Du kan smutte forbi Lars Rank’s webshop for at se hans skønne potter til dine grønne planter, eller lade dig friste til et nyt stel.

Læs mere on Lars Rank her.

The 5 christmas ornaments made in porcelain by Lars Rank Ceramic.

The 5 christmas ornaments made in porcelain by Lars Rank Ceramic.

Kan man få for mange grønne planter ?

Nej, jeg kan ikke, jeg elsker planter, og har en stue der minder lidt for meget om drivhusene i Botanisk Have. Så jeg kan roligt indrømme, at jeg er gået all-in på trenden “Green Living”. Og det har vinderen af denne uges advents-gave også mulighed for, da der også er et gavekort på 500 kr. til Plantorama på højkant. Så det er bare med at hoppe forbi min Instagram profil og kommentere på billedet med alle præmierne.

Jeg har tidligere skrevet om tendensen green living og også om et sted du kan finde et kæmpe udvalg af grønne planter.

Følg Peekaboodesign her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

You will also win a giftcard to shop plants in the nusery Plantorama.

You will also win a giftcard to shop plants in the nusery Plantorama.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents kalender med lækre design præmier