Malmo shopping guide - at christmas

VIND masser af luksus til digselv.

Denne uge er adventsgaven et overflødighedshorn af luksus til digselv. Du kan vinde lidt af alt det der gør livet værd at leve ;-)…og det er ikke en overdrivelse, det er bare sådan det er ;-).

The gifts that you can win on my instagram account this week.

The gifts that you can win on my instagram account this week.

Der er kunst, smykker, god lyd og sko.

Og hvilken kvinde med respekt for sigselv kan ikke nikke genkendende til at disse ting gør livet lidt skønnere. Jeg nyder selv ALLE disse ting…kunne ikke leve uden god lyd i ørerne, høje hæle på fødderne, så jeg på elegant vis kan komme op i højden til jer andre ;-), Smukke smykker, der på enkel og minimalistisk vis kan understrege mine feminine sider. Og som det kreative menneske jeg er, er kunst også en vigtig bestanddel af mit liv…så at du også får mulighed for at få en af mine yndlingskunstnere op på din væg, samt at forkæle én af dine kære med den samme litografi er jo helt fantastisk. Så go go go…hop over og deltag og del endelig gerne med dine veninder der også er trænger til lidt godt til dem selv. Det er god karma ;-D Og læs med her for at få lidt mere viden om de forskellige produkter.

Ta daaaaa....let the party start...with these pretty earrings and bracelet from Bosphorus Jewelry.

Ta daaaaa….let the party start…with these pretty earrings and bracelet from Bosphorus Jewelry.

Smykker – der bygger bro.

Bag smykkebrandet Bosphorus Jewelry står Ayse Turan, hun har rødder i Tyrkiet, men er bosat i Danmark. Valget på navnet kommer meget oplagt fordi Bosphorusbroen forbinder Østen og Vesten. Og det er netop hvad Ayse Turan ønsker- At forene inspirationen fra Østens geometriske mønstre med vestens elegance og minimalisme.

Det ligger Ayse Turan meget på sinde at bringe mennesker og kulturer sammen og fremhæve skønheden i vores forskelligheder. Smykkerne bliver fremstillet på små værksteder i Istanbul, i tæt kontakt med Ayse. Derudover støtter du flere brobyggende projekter som WeAct, Mino Danmark og Crossing Borders, når du køber disse smykker.

The jewellery set from Bosphorus Jewelry that you can be the lucky winner of. The earrings has the feature that you can take off the chin and use them as a sticker aswell.

The jewellery set from Bosphorus Jewelry that you can be the lucky winner of. The earrings has the feature that you can take off the chin and use them as a sticker aswell.

Kunst- til dagdrømmerier.

Jeg er af den overbevisning at vi skal omgive os med kunst, der inspirere os og giver vores fantasi frit løb. Det gør Vibeke Lerfeldt Bjerkers værker for mig…Jeg elsker hendes farverige univers med de tynde sorte streger, der forbinder det hele. Og dette værk  “Winter flowers” i gråtoner passer i de fleste nordiske hjem, og jeg har det selv hængende i spisestuen, hvor vi har mørkegrå vægge, og det er så smukt i det mørke univers.

Vibeke Lerfeldt Bjerker har også printet nogle af hendes værker på sengetøj, så du kan komme i-seng-med-kunsten læs om det her.

The artwork from Lerfeldt Bjerker "Winter Flowers" that can be yours.

The artwork from Lerfeldt Bjerker “Winter Flowers” that can be yours.

This is how "Winter Flowers" by Vibeke Lerfeldt Bjerker looks in my diningroom.

This is how “Winter Flowers” by Vibeke Lerfeldt Bjerker looks in my diningroom.

“Let the party start”- med den god lyd i ørerne.

Jeg elsker god lyd om det er til at stresse af med, høre en god bog eller danse på bordene, når jeg er alene hjemme, er lige meget den skal bare være der – den gode lyd. Og jeg har faktisk disse “ørebøffer” Jabra‘s Elite 85H, og har haft dem i noget tid….de har reddet mig mange gange…når jeg lige har haft behov for at lukke alt andet ude, og bare høre en god bog eller noget dejlig musik. Dette headset Jabra Elite 85H er SÅ super elegante i den lækre lyse farve. Og lige nu har de dem på tilbud fra 2299,- til kun 1499,- så skynd dig ind her, og bestil hvis du vil være 100 % sikker på god lyd i fremtiden.

Get a smile on your face with this headset Jabra Elite 85H.

Get a smile on your face with this headset Jabra Elite 85H.

Fancy teknik, der er super nemt at bruge.

Når man “knækker” selve ørepuden ind slukker de automatisk. Det modsatte sker, når du åbner dem og tager dem ud af den lille taske der følger med, så tænder de, hvis de er i nærheden af din telefon. De er så enkle at bruge, at alle kan finde ud af det, og så ser de super godt ud…Og nå, ja så er der knald god lyd i dem…

Jeg har tidligere skrevet om deres ret cool headset Jabra Elite65t, som er helt geniale til både sport og cykelturen, dem kan jeg også varmt anbefale…jeg har dem altid i tasken, fordi jeg cykler så meget rundt i byen. Læs det her.

Super cool headset from Jabra. This is the female version in the delicate ecru colour.

Super cool headset from Jabra. This is the female version in the delicate ecru colour.nemlig styles både  til fest og hverdag

Dans ind i det nye år med stil.

Har du som mig en svaghed for sko, så er disse støvletter fra Tamaris en fantastisk tilføjelse til din sko samling…de kan nemlig styles både til fest og hverdag. Jeg ville elske at have dem i min garderobe….men jeg har andre fra Tamaris, de er nemlig en favorit herhjemme. De er super “stylish” og så går man fantastisk i dem. Den plateau foran gør, at selvom de er høje, så er de ikke hårde for fødderne at gå i. Så man kan sagtens tage dem på til hverdag , og klare en hel arbejdsdag i dem. Eller styl dem med en glitter kjole til nytårsaften…det vil helt sikkert også score kegler “so to speak”.

The Tamaris boots that you can be the lucky winner of this week in a size 39. They are one of my favorite shoebrands. Because they manage to be stylish and affordable at the same time.

The Tamaris boots that you can be the lucky winner of this week in a size 39. They are one of my favorite shoebrands. Because they manage to be stylish and affordable at the same time.

Og vil du gerne holdes opdateret på nye konkurrencer, sjove DIY’s eller lækre interiør nyheder, så følg med nogle af de steder du selv oftest kommer… here

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

  • Camilla Thisted-Widtfeldt

    Wow hvor en flot 4 Advent gevinst. Jeg vil blive så overlykkelig hvis jeg vandt. Vi har haft den mest uheldige dec måned, først gik bilen i stykker, så knækkede jeg en tand og sidst gik vaskemaskinen, så ingen julegaver til de voksne i år, det vil hjælpe lidt på humøret🙈🤪 Ønsker alle en rigtig glædelig jul🤶🎄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhhh…så var den faldet på et tørt sted…men desværre var det en anden der kunne juble…men hold fast…jeg laver løbende konkurrencer så følg med både her og på IG. Rigtig godt Nytår til dig ! xx Lene😘

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malmo shopping guide - at christmas