VIND masser af luksus til digselv.

Pakkeliste til juleferien- den økovenlige toilettaske

Reklame.

Den klima-venlige toilettaske.

Så er ferien igang for mange af os, skal du afsted på juleferie, så vil jeg lige vise dig, hvad jeg ikke kan leve uden de næste 14 dage. Min toilettaske bugner af gode øko produkter, som jeg har gennemtestet, og varmt kan anbefale…måske du også lige kan nå at ønske dig noget af det. Det er ihverttilfælde alle produkter jeg med god samvittighed kan anbefale. Og det kan godt være der står reklame i starten, men det skal vi jo skrive, så snart vi nævner produktnavne, jeg er ikke betalt for at skrive noget af dette, jeg kan allerhøjest få et mikroskopisk beløb, hvis I klikker ind på nogle af produkterne og køber gennem de anbefalede shops.

Some of my organic skindcare products, that I can't live without during the christmas holiday.

Some of my organic skindcare products, that I can’t live without during the christmas holiday. You can find the toothbrush here. The hairbrushes are from Matas M cosmetics. N.A.E. is an italian organic shower gel where 97% of the ingredients are of natural origin, and it is even very affordable. You can get it here.

Toilettaskens tech goodies.

Jeg ved godt, at man kan leve uden en el tandbørste, men det er altså kun indtil man prøver denne fancy fætter. Den hedder  ORAL-B Genius X 20100S Rosegold. Og ja, farven gør jo også at man elsker at tage den frem ;-)…men den er så smart indrettet, at man kan downloade en app, og sætte telefon på spejlet (der er en holder med) så filmer telefonen, og du får besked hvor du skal være mere grundig, og hvor du er for hård. Og gider du ikke det, så har den en funktion der automatisk lyser rødt, når du går for hårdt til den…det er nemlig et problem jeg har haft, og så får man børstet tandkødet for højt op, hvilket gør at dine tandhalse bliver blottet og det er noget skidt, da det på sigt kan forårsage patrentose…så for mig er denne tandbørste et kæmpe hit. Jeg børster nu meget blødere og får masser af ros hos tandlægen ;-D.

The electric toothbrush ORAL-B Genius X 20100S in Rosegold, you can find it here.

The electric toothbrush ORAL-B Genius X 20100S in Rosegold, you can find it here. Check also this cute bodybutter from Benamor 1925 and the herbal toothpaste from Natura Siberica. The towel with fringes is from Jysk.

It’s season to shine – når håret skal skinne som sølv.

Jeg har jo lyst hår….hmmm….altså meget lyst – over i den meget kolde tone, ja, okay, nogen vil nok kalde det grå…men jeg foretrækker sølv ;-)… og jeg prøver at bevare den meget kolde tone med denne lilla blålige shampoo og balsam fra Stuhr, fordi den trækker det gule ud og giver håret tilpas med blåt skær…De har den nedsat lige her.

LÆS : Jeg har tidligere fyldt toilettasken med øko produkter se hvilke lige her.

This purple blueish shampoo and conditioner from Stuhr.

This purple/blueish shampoo and conditioner from Stuhr retracts the yellow tones from the hair and gives a cooler look.

Øko produkter til ansigtet.

Jeg er ret begejstret for Matas nye linje Matas Natur. De har åbnet et par butikker, hvor de forhandler deres egne produkter og andre nøje udvalgte økologiske produkter. Jeg er ret vild med butikken på Købmagergade i Kbh. her kan du også finde planter fra Plant københavn, hvilket passer super fint ind i konceptet. Disken er lavet af genanvendt plastik og der er indsamlingspande til dine tomme emballager. De forhandler naturligvis også deres egne ret prisvenlige produkter her, og der ikke er gået på kompromis med økologien. Jeg har fået nogle favoritter bland andet disse ansigtsprodukter. Jeg bruger dem dagligt og nyder at de hurtigt trænger ind i huden, så jeg kan tage min make-up på, hvis jeg skal hurtigt ud af døren.

The new organic line from Matas Natur for my facial daily routine. I have the anti-age serum and 24 hour face creme both with vitamine E and Aloe Vera.

The new organic line from Matas Natur for my facial daily routine. I have the anti-age serum and 24 hour face creme both with vitamine E and Aloe Vera.

Jeg har opdaget en naturlig deo serum.

Og den er ikke bare økologisk, den er også lokalt produceret på Fyn. Produktet kommer fra et nyt dansk hudpleje brand Jurenka. Det er en lille virksomhed, hvor stifteren Gabrielle Schimko efter et kræftforløb, besluttede at lave fuldstændig kompromiløse produkter af  maximal muligt naturlige råvarer. Derfor er de idag ECOCERT-certificerede, det er en skrap certificering, hvor også emballagen gennemgår kontrol. Check deres lækre og meget rene produkter ud her. Jeg har ihverttilfælde fået lyst til at prøve mere.

LÆS også hvordan du kan forkæle digselv og familien med gode australske naturlige produkter her. 

This is an organic deo serum, it so mild and good to your skin and smells natural from raspberry and buckthorn.

This is an organic deo serum, it so mild and good to your skin and smells natural from raspberry and buckthorn.

Lidt leo, lidt vintage og lidt glitter.

Og jule outfittet skal peppes op med “golden heels” fra Tamaris, en vintage velour nederdel og en leo printet kjole, tror jeg…måske jeg vælger kjole over den lange nederdel, og hvis det bliver for weird, så tager jeg det på hver for sig…der er jo også en julefrokost lige om hjørnet. Og så tænker jeg, at gøre lidt ekstra ved håret, så der vil jeg lave bløde krøller med denne krølle-fætter fra HH Simonsen. Kjolen er iøvrigt fra Masai, som jo faktisk som det første danske mode-brand fik en FSC-certificering for brandet og leverandørkæden. FSC-certificeringen er i Danmark mest kendt i papir- møbel og trævarebranchen. Grunden til at et modebrand nu også kan opnå certificeringen, skyldes, at størstedelen af Masai’s produkter er skabt i træbaserede viskosefibre.

Christmas is time for the gold heels and the leo printed dress over the vintage bordeaux velvet skirt, and to top it I will curl my hair.

Christmas is time for the golden heels and the leo printed dress over the vintage bordeaux velvet skirt, and to top it I will curl my hair.

Håber du blev inspireret til lidt økologiske produkter til ønskesedlen, eller bare til næste gang du skal forkæle digselv. Og så håber jeg du får nogle skønne dage med masser af afslapning og dejligt samvær og nærvær med familien og gode venner. Jeg vil nok lige tage en kort pause fra blogskriveri, for at fokusere 100 % på dem der står mig allerkærest. Men jeg vender snart tilbage, og det håber jeg også du gør…Vi ses derude !

Rigtig god jul og må du få et skønt og lykkebringende Nytår !

Du kan altid fange mig her 😉

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND masser af luksus til digselv.