Future materials...sustainability matters !

Pakkeliste til Hawaii, nå nej hospitals-ophold.

Så er jeg her igen…på hospitalet.

og jeg er efterhånden blevet ekspert i at pakke alt det bedste til et ophold på et hospital. Du skal jo sørge for at gøre det så godt, som muligt for digselv.

Så jeg vil fortælle dig lidt tips og trick til et vellykket hospitalsophold. Jeg har opdaget, at det er vigtig for mig, at jeg kan lave noget jeg holder af og som får mine tanker væk fra sygdom og den slags.

Lad kreativiteten blomstre.

Jeg har derfor altid en bunke blade på natbordet…og meget gerne de kreative af slagsen som f.eks. Sally’s. Og så må jeg indrømme at al den stilstand har gjort, at jeg er begyndt at strikke rigtig meget igen…og jeg elsker det…Igår fik jeg lige den nye vest færdig…nu skal den lige hæftes og sådan…men jeg er ret pjattet med garnet og kom til at købe en masse af det, så nu skal jeg igang med en bluse også…

The new thing is vests, and I just finished my second knitted one, inspired by the Sally's creative magazine.

The new thing is vests, and I just finished my second knitted one, inspired by the Sally’s creative magazine.

God lyd i ørerne.

For mig er det også vigtig, at kunne lukke alt andet ude og være i min egen verden. Det er ikke sikkert du får en stille stue, så kan det være rigtig rart at tage ørebøffer på, sætte god musik på og læse en god bog…derfor har jeg altid disse Jabra Elite H85 med. De er geniale, du kan sætte dem til hospitalets TV, så du får lyden den vej, eller du kan bruge dem trådløst med din telefon.

This headset from Jabra can save your day a the hospital, and remember a good book aswell.

This headset from Jabra can save your stay at the hospital, and remember a good book aswell.

Velvære er vigtig.

Når man er indlagt kan det godt være lidt svært at komme i bad. Dels fordi man måske efter operation ikke er i stand til det, men også fordi man bare ikke lige ønsker, at benytte de fælles badefaciliteter der er tilgængelige. Men jeg syntes, man skal gøre hvad man kan, for at komme til at føle sig, så godt tilpas som muligt. Jeg har noget med at mine tænder skal være rene, og jeg ved ikke noget værre end dårlig ånde, så min tandbørste er et MUST. Jeg har sådan en smart fætter fra Braun Oral-B. Den har en etui, hvor den selv lader op, og hvis man husker at lade den godt op hjemmefra, kan du bruge den som ekstra mobil oplader. Det er smart.

Læs også om hvad  jeg pakkede til juleferien her.

Derudover har jeg også taget min egen hånd-desinfektion med, der er ikke noget vigtigere end god hånd hygiejne på et hospital. Denne fra Touchland udtørre ikke huden, og så dufter de også bedre end dem her på hospitalet…så de er klart med til at man føler sig en tand lækre.

My electric toothbrush is a must on any travel...It comes in a case that can be charges and that way it can work as a second charger for your phone. That is genius...and I also bring a power mist from Touchland this is a moisturizing hand sanitizer.. I love them.

My electric toothbrush is a must on any travel…It comes in a case that can be charges and that way it can work as a second charger for your phone. That is genius…and I also bring a power mist from Touchland this is a moisturizing hand sanitizer. I love them.

The vegan toilet bag.

I toilettasken gemmer sig også lidt goodies til min hud…Jeg prøver at tænke meget over hvilke produkter jeg bruger, så man ikke får flere skadelig stoffer indenbords end højst nødvendig. Men jeg vil jo alligevel gerne at huden er fugtet og tilfreds…Så jeg har mine Matas Natur produkter med. Jeg har deres ansigtsserie, hvor jeg har valgt anti-age serum, 24 h ansigtscreme og en natcreme. Derudover har jeg en super lækker deo roll on, Den er fra svenske Bruns Products, og det er også veganske produkter de laver. Jeg har valgt en nr. 10 som er en klassisk duft af roser. Maria Nila er også svensk og vegansk, der har jeg shampoo og balsam fra i rejsestørrelser. Det er så smart, så jeg ikke slæber mere end højst nødvendigt. Og de har bare de bedste produkter i de fineste emballager…et pastelfarvet univers man ikke andet end kan elske. Det samme gælder min parfume Portobello fra le couvent parfums, en skøn rejsestørrelse og så kan man lige dufte lidt lækkert.

When I pack my toiletbag it comes with travelsize shampoo and conditioner from Maria Nila, 24 hour cream, nightcream and serum from Matas Natur and a deo roll on from Bruns Produkter. And I also brought a lovely perfume from le couventdes minimes.

When I pack my toiletbag it comes with travelsize shampoo and conditioner from Maria Nila, 24 hour cream, nightcream and serum from Matas Natur and a deo roll on from Bruns Products. And I also brought a lovely perfume from le couvent des minimes.

Jeg føler mig nøgen uden.

Ja, det er jo fjollet, men jeg føler mig faktisk liiidt nøgen uden min computer i nærheden. Det er ikke altid jeg bruger den men jeg slæber den gerne med overalt. Også på hospitalet…

Og så kan jeg jo netop også lige lave dette indlæg…og så har jeg også pakket endnu en lille powerbank, fordi den er så god, og så kan man ikke andet end blive i godt humør af det blomstrede cover….jeg er vild med deres designs, de er også svenske og hedder iDeal of Sweden….check dem ud her.

My laptop follows me all over otherwise I feel naked....and the powerbank from iDeal of Sweden is just so cute and powerfull. ;-)

My laptop follows me all over otherwise I feel naked….and the powerbank from iDeal of Sweden is just so cute and powerfull. 😉

Du kan altid fange mig her 😉

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

4 comments

 • Kristoffer A.

  Har i nogen erfaringer med deluxecovers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du har så meget ret Lene, i at det er vigtigt at gøre hospitalsopholdet så rart som muligt og få tankerne over på noget rart.
  Jeg ønsker dig god bedring og alt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina
   Ja…Der er ingen grund til ikke at gøre det bedste ud af også det. Her prøver al personalet virkelig også at gøre det bedste for en…så det kan næsten kun gå godt, hvis ikke man har smerter. Jeg har det fint og tror snart jeg kommer hjem. Tak for din søde besked. Vh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Future materials...sustainability matters !