#flowermehappy- mit yndlings hashtag i denne tid.

New posterwall on the teenage rooms

Reklame for Posterlounge.

Flora and our cat Luna, enjoying the cosy corner with the pastel picturewall.

Flora and our cat Luna, enjoying the cosy corner with the pastel picturewall.

Mini Make-over på teenageværelset.

Vi har lavet en lille make-over på pigernes værelser. Der er i denne tid ekstra fokus på vores hjem, da vi jo tilbringer MEGET mere tid hjemme end normalt pga. af corona. Derfor er det noget med at gøre det så hyggeligt, som overhovedet muligt. Som I kunne se på tidligere indlæg fik jeg malet en væg på mit arbejdsværelse, og nu blev det pigernes tur. De ville gerne have nogle sjove og inspirerende billeder på væggene. Så vi var et smut forbi Posterlounge’s webshop

HEP HEY – 20 % RABAT PÅ HELE SORTIMENTET.

Jeg har frem til 17 april fået mulighed for at give dig ekstra 20 % rabat ved shopping på deres site POSTERLOUNGE.DK ved brug af rabatkoden PEEKABOOPL . Og det gælder HELE sortimentet, undtagen gavekort.

unpacking the delivery from Posterlounge, was almost like christmas.

unpacking the delivery from Posterlounge, was almost like christmas.

Webshopping, er det nye sort herhjemme.

Ja, webshopping er pludselig også blevet en ting, vi bruger mere tid på end normalt. Derfor er det perfekt, når man kan finde et mindre familieejet firma, hvor der ovenkøbet er fokus på at undgå spildproduktion. Posterlounge opfylder begge krav. Det er i denne tid vigtigt, at støtte de mindre virksomheder, der går en hård tid i møde. Og så kan jeg jo rigtig godt lide, at alt bliver produceret “on demand” det vil sige, at de først laver ordren, når du har lagt den. Så der ligger ikke en masse overproduktion nogen steder. Og så er deres udvalg helt vildt….du skal sætte lidt tid af til shopping, for man bliver grebet, og det er meget svært at stoppe igen. Der er alt fra quotes, grafiske print, malerier og sort/hvide foto. Ja, du må ind og kigge for jeg er sikker på der også er noget for dig.

Oh...yeah...we use to have one of these VW, but unfortnately no longer, but now Flora has it on her wall.

Oh…yeah…we use to have one of these VW, but unfortunately no longer, but now Flora has it on her wall.

Pastel farvet sommerstemning på væggen.

Flora har valgt at få hendes fotos på lærred. Det ser super fint ud. Men du har et hav af muligheder for at få billederne på forskellige baggrunde eller i forskellige rammer. Men her på Flora’s værelse, har hun valgt, at de alle skal være i pastelfarver med rosa, som den dominerende farve.

SÅDAN HÆNGER DU POSTERS OP:

TIP: Når du skal lave en billedevæg er det netop en god idé at vælge et farvetema, så kommer den til at syne mere rolig.

Det skinner også tydeligt igennem, at hun er glad for dyr og det lidt tøsede lige nu. Og der er de lidt humoristiske billeder, som f.eks. det med flamingoen i sneakers ret fine, og iøjeblikket er der en trend med de små kælegrise, så sådan én skulle der også være på væggen.

Floras pastel wall with photos on canvas.

Floras pastel wall with photos on canvas.

Hendes valg er følgende:

697254 Sneaker flamingo str. 20×30 cm.

714985 Baby pig str. 20×30 cm.

707961 Surfboards at the Beach House str. 30×40 cm.

702919 Pink Bus under palm trees str. 40×60 cm.

Du kan flere tips og tricks til dine egne billedevægge her.

Floras posterwall in pastel colours.

Floras posterwall in pastel colours.

Billedevæg med mulighed for kreativitet.

Inde hos Ella er der lagt vægt på, at det skal være i sort/hvid, og hun har valgt forskellige materialer. Hun har fået leveret nogle foto, både på lærred, som premium poster og som colouring poster. Det giver lidt mere variation i dybden på billederne. Hun har valgt billeder af natur, hvilket giver en fin sammenhæng på væggen. Den grafiske plakat med blomster er printet på colouring papir, så faktisk er den ment til, at du kan farvelægge den. På den måde kan du lave væggen endnu mere personlig, ved eventuelt bare farvelægge én blomst eller hvad du lige syntes passer til dine evner og din stil på værelset. Vi satte den fast på et stykke bølgepap, Det stykke vi havde brugt til at hænge op, for at danne overblikket og måle ud til hvor sømmene skal i. Men den kan sagtens hænge direkte på væggen, vi syntes bare det ser godt ud at den lige kommer lidt ud fra væggen.

EASY GUIDE TIL POSTERWALLS:

The posterwall in Ellas room. All posters are from posterlounge.

The posterwall in Ellas room. All posters are from posterlounge.

TIP: Når du får plakaterne leveret, får du dem i bølgepap, det skal du ikke smide ud. Brug det istedet som skabelon, når du skal hænge dine billeder op. Du skærer dem i samme størrelser som dine billeder og hænger dem op, for at få et overblik over hvordan dine mellemrum skal være, og hvor du skal hamre søm i væggen til hvert billede. ( meget god idé så du undgår for mange huller i væggen ;-))

The monochrome wall in Ellas room with different backgrounds for the photos from posterlounge.

The monochrome wall in Ellas room with different backgrounds for the photos from posterlounge.

Ella’s valg er følgende:

679058 Misty mornings str. 20×30 cm. på premium paper i hvid loft ramme

212022 Meditative power of trees str. 50×50 cm. på premium paper i hvid loft ramme

708621 Black cat str. 30×40 cm. på lærred

685589 Poppies str. 40×30 cm. på colouring paper

Læs også: Jeg drømmer stadig om dette til min billedevæg i stuen.

The Poppies on colouring paper, is a fun alternative to a poster in a frame.

The Poppies on colouring paper, is a fun alternative to a poster in a frame.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#flowermehappy- mit yndlings hashtag i denne tid.