Her er ingen madspild - vi laver hyldeblomstsaft og syltetøj, og intet går til spilde.

Female empowerment- ny serie på bloggen- 10 skarpe til

Ny serie med seje kvinder, der inspirere til action på hver deres måde og indenfor forskellige felter.

TIna, præcis som hun er....fuld af god energi.

Tina, præcis som hun er….fuld af god energi.

10 skarpe til….

Jeg har besluttet at lave en serie om kvinder jeg beundre. Det kan være de har bygget et brand op fra bunden, de kan gøre en forskel for andre i deres virke, det kan være de har opbygget en kæmpe SoMe kanal, eller noget helt fjerde. Det vigtigste er egentlig, at jeg syntes, at vi kvinder skal blive bedre til at give hinanden det skulderklap og den anerkendelse, som der er rigtig mange der fortjener. Væk med janteloven, ret ryggen og vær stolte af det I har lavet. Og husk at sige det til hinanden og sig det HØJT. Derudover er det nogle kloge kvinder jeg hiver fat i. Så når du læser med får du både gode fif og sjov indsigt i deres (måske) krøllede hjerner. Jeg stiller de samme 10 skarpe til dem alle, og de får lov at svarer med egne ord…

Er du klar til en ny hver uge?

Håber det giver dig lyst til at læse med….jeg satser på at der kommer én ny på hver uge …😊til en start hen over sommeren. Jeg vil gerne prøve at finde kvinder I ikke kender til i forvejen, så læs med og lad dig inspirere.

Første skud i raketten.

Og trommehvirvel….traaaa…..daaaa….Jeg vil starte med en festraket, det er en kvinde der på rekordtid har skabt hendes eget accessoriesbrand Le Mosch, der får os alle til at gå med glimmer og plastik i håret, hun har fået mig til at binde tørklæder om hovedet, så jeg ligner én der lige er sluppet ud af et kollektiv fra 70’erne, og inden længe tror jeg også, at jeg hopper i et par stramme cykelshorts i glinsende 80’er leo print…

Tina Schouboe Hofmann in a more serious moment. She is the founder of Le Mosch Denmark, an accessorie brand.

Tina Schouboe Hofmann in a more serious moment. She is the founder of Le Mosch Denmark, an accessorie brand.

Hvad er det hun kan?

Jeg er SÅ imponeret over den måde hun formår at få det hele til at hænge sammen, den udprægede boho stil blandet med 80’er pangfarver burde ikke være muligt, men det er det. Følg @leMosch_denmark på instagram og du vil se, at de stories der bliver lagt op….ALT er muligt og det ser altid brandgodt ud…og så bliver man altså bare i så godt humør af at se deres stories….og så kan du hoppe her forbi og shoppe amok lemosch.com

these bangles comes in any colour and are super cute especially when you mix several of them.

These bangles comes in any colour and are super cute especially when you mix several of them.

Derfor byder jeg velkommen til skønne, sjove og super seje Tina Schouboe Hofmann.

Hvad hedder du, hvor er du vokset op og hvor gammel er i dag?

Jeg hedder Tina Schouboe Hofmann og er vokset op i en lille forstad til Horsens for 37 år siden. Sammen med mine forældre og min lillebror og lillesøster som er henholdsvis 2 og 8 år yngre end mig

 Hvilken virksomhed er du stifter af?

Jeg er stifter af accessories virksomheden LÉ MOSCH denmark som er 2 år gammel, men det som satte skub i min virksomhed var rent faktisk LÉHOF som er mit børne mærke – det startede jeg for 5 år siden da jeg var på barsel og syede alt selv på mit syværelset. Sindsygt at tænke på hvor jeg er i dag.

Me wearing headband , bangles and ring from Le Mosch.

Me wearing headband , bangles and ring from Le Mosch.

Hvad fik dig i gang ?

Jeg har arbejdet med mode siden 2003 – først i butik, for dernæst at komme ud på Bestseller som kørende sælger. Der var jeg i 10 år, hvorefter jeg blev enig med mig selv om at nu var det på tide at starte selv. Min mand arbejdede også på Bestseller, så vi var rigtig meget væk hjemmefra. Dengang troede jeg, at det ville give luft at jeg arbejdede hjemmefra med LÉHOF, men tvært i mod sad jeg og arbejdede dag og nat samtidig med jeg havde en søn på knap 3 og et spædbarn på armen. I dag forstår jeg slet ikke hvordan det kunne lade sig gøre, men når jeg først sætter mig noget for, så kan intet stoppe mig og jeg bliver som en maskinpistol med evig skud 😀

The scarf used as top and headband from Le Mosch.

The scarf used as top and headband from Le Mosch.

 Hvad driver dig i dit engagement?

Jeg elsker processen i at skabe noget nyt. Og jeg elsker at se at folk bliver begejstret for de samme ting som jeg gør. Det må gerne have en skævhed samtidig med at det stadig er kommercielt – den del har jeg taget med mig fra Bestseller. Altså købmandsdelen. Jeg kan godt lide at se andre glade.

Har du en uddannelse og hvilken?

Jeg er uddannet HHX student tilbage i 2003, hvorefter jeg kom i lære i Bolighuset Bahnes tøjafdeling i århus. Ellers har jeg lært simpelthen så meget hos Bestseller i de 10 år jeg har arbejdet for dem.

  • At gøre sig umage
  • Lige give det ekstra af sig selv
  • Sammenhold
  • Vær over for andre som du også selv vil behandles
  • Ha det sjovt
  • Ta ansvar!
One of my favorite pieces from Le Mosch.

One of my favorite pieces from Le Mosch.

Hvis du skulle give ėt godt råd til andre kvinder der ønske at starte deres egen virksomhed hvad ville det så være?

Følg din mavefornemmelse!!!! Og sørg så for gud skyld for at have dit bagland i orden. Jeg kunne ikke have gjort dette uden min mands opbakning. I dag arbejder han også i mit firma og det elsker jeg! Men vi har også en aftale om at det er ham som oftest henter børnene, sørger for aftensmaden og alt det hjemlige. Men samtidig vil jeg også sige at du skal sørge for at have noget fritid sammen med familien derhjemme for når du er selvstændig, så er du bare nød til at give dig selv 110% for ellers kommer du ikke igennem det.

Hvem har inspireret dig til at blive selvstændig (meget gerne en anden kvinde).

Jeg har altid synes at Szhirley var sindssyg cool og inspirerende fordi hun bare er sig selv! Men ellers har min veninde Maria også inspireret mig til at springe ud i det. I dag er hun ansat hos mig og er fronten for LÉ MOSCH – den smukke mørke kvinde på vores billeder J

Hvis du skal pege på én ting, som er lykkedes rigtig godt for dig i din virksomhed hvad er det så?

At være tro imod mig selv!!! Og at følge min mavefornemmelse. Jeg har altid brugt min mavefornemmelse men nok aldrig lyttet 100% til den – det gør jeg nu. Vær tro i mod din første indskydelse for det er som oftest den rigtige.

Leo short tights from Le Mosch.

Leo short tights from Le Mosch.

LÆS OGSÅ: Jeg har skrevet om to andre seje kvinder her carcel-new-danish-design

 Hvis du kunne inviterer én kvinde til middag, hvem skulle det så være og hvad ville du tale med vedkommende om under middagen?

Så ville jeg invitere Sofie Linde til middag. Hold nu kæft hvor er hun cool. Hun er sin egen… har sin egen overdreven fede stil, hun er sjov – jeg elsker sjove mennesker og så står hun ved den person hun er. Hun viser i høj grad hendes selvtillid men hun viser også de trælse sider. Det elsker jeg! Vi er alle perfekte uperfekte mennesker og jeg synes det er fedt når man tør vise det. Jeg ville tale med Sofie om hendes liv ind til nu. Hun har allerede oplevet så meget – hun er bare pisse sej! J.

Og hvis det ikke kunne lade sig gøre, ja så ville jeg inviterer min lillesøster. Hun har gennemgået den vildeste forvandling de sidste 2 år og jeg er så bragendes stolt af det hun har formået at gøre med sin lille virksomhed LouiMakeSense. Ja og så ses vi bare ALT for lidt, så her var da en udmærket anledning til vin og lækre bøffer J

 Hvad giver dig størst glæde i livet?

Min mand og mine børn! Og en kold fadøl 😀

Me wearing the scarf from Le Mosch, it has become a favorite in my boho wardrobe.

Me wearing the scarf from Le Mosch, it has become a favorite in my boho wardrobe.

Du kan følge Le Mosch på instagram her.

TIP : Jeg har en skøn GIVE AWAY i støbeskeen i samarbejde med Le Mosch den kommer op på IG inden længe.

Følg Peekaboo design her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er ingen madspild - vi laver hyldeblomstsaft og syltetøj, og intet går til spilde.