Female empowerment- ny serie på bloggen- 10 skarpe til

10 Skarpe til…

Denne gang skal den female empoverment gå til…

Denne gang har jeg talt Maria Fodeh Christensen. Jeg har kendt Maria i mange år. Faktisk helt tilbage til jeg selv lavede fashion, hvor vi mødte hinanden på modemessen. Dengang lavede Maria tasker og bælter under navnet Octopus, som du helt sikkert også er stødt på. Det er idag solgt og et nyt eventyr er startet op. Nemlig smykkebrandet Nuni Copenhagen. Både dengang og idag arbejder Maria sammen med hendes mand, og sammen udgør de et perfekt team. The female part Maria Fodeh Christensen of the dou behind danish designbrand Nuni Copenhagen

The female part Maria Fodeh Christensen of the dou behind danish designbrand Nuni Copenhagen

LÆS OGSÅ om et mindre designbrand skabt af Janni klejnstrup her.

Den smittende positive energi.

Hver gang jeg møder Maria er det et stort smil, og en masse positiv energi. Maria har aldrig været bange for at stå på egne ben og kaste sig ud i nye projekter…og hun er endnu et godt eksempel på én af de stærke kvinder, jeg virkelig beundre for hendes energi og kreativitet. Og kender du hende ikke, så kan du her få mulighed for at se hendes svar på de 10 skarpe, og du har lige nu også mulighed for at vinde et par øreringe til dig selv og en veninde på min IG.

These are the earrings that you can win for yourself and a friend on my IG untill next thursday the 9. of July 2020.

These are the earrings that you can win for yourself and a friend on my IG untill next thursday the 9. of July 2020.

10 Skarpe til Maria Fodeh Christensen fra Nuni Copenhagen.

Hvad hedder du, hvor er du vokset op og hvor gammel er i dag?

Jeg hedder Maria Fodeh Christensen, 47 år.

Jeg er født i Danmark og opvokset i Israel, har boet i Israel i 15 år fra jeg var 2 år-17 år gammel.

Hvilken virksomhed er du stifter af?

Jeg, sammen med min mand Kenny, er stifter af smykkefirmaet nuni Copenhagen.

The beaded bracelets from Nuni Copenhagen.

The beaded bracelets and earrings from Nuni Copenhagen worn by Maria Fodeh Christensen.

Hvad fik dig i gang?

Min passion for det kreative og lysten til at arbejde sammen med min mand igen, vi har tidligere haft firmaet Octopus og har altid været gode til at arbejde sammen.

Hvad driver dig i dit engagement?

Det der driver mig, er lysten til at skabe noget nyt og troen på, at hvis man arbejder målrettet og fokuseret, så skal man nok nå sine mål.

Det er meget vigtigt for mig konstant, at have små delmål og arbejde hårdt for at nå dem.

Desuden så betragter jeg mit arbejde, som en legeplads, hvor man kan få lov til at være kreativ og lege med både farver og mønstre.

Nuni Copenhagen designs beaded bracelets and jewelry combining the glass beads with silver and gold chains.

Nuni Copenhagen designs beaded bracelets and jewelry combining the glass beads with silver and gold chains.

Har du en uddannelse og hvilken?

Jeg har en Bachelor i arabisk fra Københavns universitet.

Desuden har jeg taget en del kurser i tilskæring, syning, smykkefremstilling og maling.

Hvis du skulle give ėt godt råd til andre kvinder, der ønske at starte deres egen virksomhed, hvad ville det så være?

Lad være med at tænke for meget over det, bare gør det. Du finder ud af tingene undervejs.

”If there’s a wish there’s a way”.

Men vær parat til at bruge MANGE timer på det, det er en hård men spændende vej.

These Aisha earrings are made in 925 silver and 18 carat gold plated.

These Aisha earrings are made in 925 silver and 18 carat gold plated.

Hvem har inspireret dig til at blive selvstændig?

Alle selvstændige kvinder inspirerer mig, kvinder som stoler på deres intuition og tør at springe ud i nye udfordringer.

Hvis du skal pege på én ting, som er lykkedes rigtig godt for dig i din virksomhed hvad er det så?

En ting som jeg synes lykkedes for mig, er at folk kan lide vores designs.

Man er altid spændt på hvordan folk vil tage imod ens nye designs, og jeg er så glad og taknemmelig for at folk har taget så godt imod dem.

Hurry by my IG profile and find the giveaway....and participate by following the brands and me. I'll find a winner the 9/7-2020.

Hurry by my IG profile and find the giveaway….and participate by following the brands and me. I’ll find a winner the 9/7-2020.

Hvis du kunne inviterer én kvinde til middag, hvem skulle det så være og hvad ville du tale med vedkommende om under middagen?

Så vil jeg invitere Yoyari Kusama,  en kvinde som altid har inspireret mig, med sin måde at se verden på. Jeg vil tale med hende om hvordan hendes rejse gennem kunsten har været, lige siden hun startede sin psykedeliske og kunstneriske rejse i 60’erne indtil dagens dato, hvor hun stadig er aktiv som 91 årig.

Hvad giver dig størst glæde i livet?

Ud over min mand og børn , så er det at få lov at udfolde mig selv kreativt og kunstnerisk At jeg samtidigt betragter mit arbejde som min legeplads, og det er altid sjovt at lege 🙂

Okay....I couldn't stop taking photo's of these earrings...they are just SO pretty.

Okay….I couldn’t stop taking photo’s of these earrings…they are just SO pretty.

Læs også om stifteren af Le Mosch Tina Hofmann der også bidrager med en masse goodies til giveaway’en på Instagram.

Følg Peekaboo design her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Så fedt med fokus på kvindelige iværksættere! Det mangler vi så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej !
   Hvor Er jeg glad for du finder det interessant…jeg var lidt spændt på hvordan det blev modtaget…men det lader til at I er VILDE med det…så jeg fortsætter…har en laaang liste over virkelig spændende kvinder. Så jeg håber du vil følge med…
   Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Female empowerment- ny serie på bloggen- 10 skarpe til