10 Skarpe til...

Den levende billedevæg – living images.

Frameo frame starting up.

Frameo frame starting up.

Hold kontakten til familie og venner.

Den her corona tid har virkelig gjort, at vi er kommet igang med diverse on-line møder som MS teams, zoom og andre tjenester…Det er ski… smart, og jeg må indrømme, at jeg har været på flere webinarer end nogensinde før. Men vores familie-påskefrokost over zoom var bare IKKE det samme, som at sidde i samme rum med dem man holder allermest af. Så jeg må bare se i øjnene, at jeg har savnet mine forældre rigtig meget. Min mor er syg og i kræft behandling, derfor har vi været afskåret fra at ses. Men så har vi fået en ramme – en FRAMEO fotoramme – og den gør at de fra Jylland kan sende mig billeder, og jeg kan gøre det samme den anden vej. Det kræver bare vi hver har en ramme. Men det kan også sagtens lade sig gøre, at bare én af os har en ramme og de andre kan sende billeder til den ramme.

Du kan finde rammen hos Elgiganten lige her.

When you turn on the frame you get the message if there is new photos coming up from your friends.

When you turn on the frame you get the message if there is new photos coming up from your friends. The poster “gradiant” is from the danish posterbrand Vissevasse.

Billedevæg med (endnu) mere personlighed.

Rammen kan vende både på højkant eller bredformat, så du vælger selv hvad der passer på netop din væg. For inden du sender billedet kommer det op, at du skal vælge hvor centrum skal være på dit foto. Det er ret nemt. Men jeg syntes også, at du får en helt anden og personlig billedevæg, når du pludselig tilføjer dine egne foto, der kører i rotation på væggen. Jeg har lavet en del billedvægge, og denne er helt klart blevet en favorit, da jeg indimellem får en overraskelse fra mine forældre.

Læs også hvordan du laver en billedvæg her. Der kan du også se at mine vægge er i konstant udvikling, og der kommer hele tiden nye ting til.

My wall has changed and I keep adding things to it, to make it even more personal.

My wall has changed and I keep adding things to it, to make it even more personal. The golden flower on the wall is from danish design brand Eden Outcast, and can be found here.

Hvordan gør man?

Det er ret simpelt at bruge rammen. Du starter med at downloade en gratis app, der hedder FRAMEO. Så tænder du din ramme, vælger sprog og tilslutter den til et WiFi- netværk. Så indtaster du navn og hvor du har din ramme.

Nu skal du have de venner og familie, du ønsker skal sende billeder til din ramme, til at downloade app’en. Og nu skal du så på din billedramme tilføje ven. Der kommer en unik kode op, som du sender til din ven og den er gyldig i 24 timer. Når vedkommende har indtastet den på hans app, kan han begynde at sende billeder til dig. De går bare i deres galleri og når de klikker del, vil Frameo app komme frem. Det bliver ikke nemmere!

Læs også new-posterwall-on-the-teenage-rooms

Du betjener billedrammen via den berøringsfølsomme skærm, og for at finde kode skal du altså hen og finde den på skærmen og ikke på app’en.

Og der er flere funktioner på skærmen du kan lege med. Men denne ramme har altså gjort at der er lidt kortere mellem mennesker for mig i hvert tilfælde. Så har du nogen du savner , så er det en oplagt måde at ses lidt mere…det er SÅ hyggeligt at der pludselig ligger et nyt billede fra en ven;-) eller et familiemedlem.

Do you also find vintage ceramics and mirrors to adorn your walls?

Do you also find vintage ceramics, wallvases and mirrors to adorn your walls?

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Skarpe til...