Fliser i brusenichen.

10 skarpe til…en af de mest finurlige og farverige blogger(inder) jeg kender- Trines blend

TRine Staberg Petersen from the blog and IG profile Trines blend.

Trine Staberg Petersen from the blog and IG profile Trines blend. Photo : Trine Staberg Petersen.

Kollega heads up !

Så er det blevet tid til at hive fat i en kollega, Trine Staberg Petersen også kaldet Trines blend…hun er en af de mest farverige og beundringsværdige kvindelige bloggere, jeg er stødt på. Det der er SÅ skønt ved hendes blog og instagram profil er, at man kan ikke andet end blive lidt glad i låget, når man ser hendes feed. Der er de vildeste mønster og farvemix i hendes garderobe, de største smil på hendes læber og de smukkeste børn i hendes favn.

LÆS OGSÅ: Er du også til en garderobe, der er tanker bag, så læs også om det danske brand Carcel der har en rigtig god historie bag deres produkter. carcel-new-danish-design

Trine with her 3 lovely kids.

Trine with her 3 lovely kids. Photo : Trine Staberg Petersen.

Den virkelige Trine.

Det ser alt sammen så legende let ud i hendes liv….det ved jeg godt at det ikke er…og hvis man læser med på hendes blog, så finder man ud af, at der er også ting i Trines liv, der ikke er så lyserødt som candyflossen i Tivoli.

Jeg mødte Trine første gang for måske et par år siden…og dengang vidste jeg ikke hvem hun var, jeg havde hørt om hende og fulgte måske også med….på IG, men jeg har det altid sådan, at det bliver meget mere interessant, når man “kender” vedkommende bag en blog eller IG profil, det andet er på en måde lidt en uvirkelig verden for mig.

Personlig, uden at udlevere det hele.

Men egentlig vil jeg så sige, at når man følger Trine, så er det ligefør man føler at man kender hende. Hun formår at gøre hendes profil personlig uden at det bliver for meget. Det er en kunst kun de færreste mestre i den verden. Og faktisk var det nok lidt samme følelse jeg havde efter mit første møde med Trine, jeg følte faktisk næsten jeg kendte hende. Det var til et presseevent…hvor vi skulle lave sådan en “lær hinanden at kende” øvelse, og det var på en eller anden måde så nemt med Trine. For hun har den der imødekommende og tillidsvækkende udstråling….Anyway, vi har så mødt hinanden en del gange siden og hun er virkelig ligeså skøn, smilende og imødekommende, som hendes IG profil udstråler. Så derfor syntes jeg altid det er en fornøjelse, når vi mødes til events.

Får du lyst til at følge med i hendes farverige univers, så kig med her.

A glimse of the colourful interior in the home of Trines blend.

A glimse of the colourful interior in the home of Trines blend. Photo : Trine Staberg Petersen.

De 10 skarpe til Trine.

Jeg har stillet Trine de samme 10 skarpe, som alle de andre seje kvinder  i denne serie. Så læs med og få et indblik i hendes verden, og få svarene på hvordan hun er kommet hertil, hvor hun er idag. Du kan også læse med på hendes blog her.

Hvad hedder du, hvor er du vokset op og hvor gammel er i dag?

Mit navn er Trine Staberg Petersen.

Jeg er 41 år og bor på Nørrebro med mine tre børn.

Jeg er født og opvokset i Vordingborg.

Hvilken virksomhed er du stifter af?

Jeg driver min blog og Instagram. Trinesblend hedder min virksomhed. Jeg er det der sådan lidt irriterende hedder influencer og jeg lever af at dele og formidle. Det handler om livsstil. Det er et lidt specielt arbejde, fordi jeg på en måde lever af at være mig. Jeg har dog en skarp grænse for hvad jeg deler og ikke deler. Jeg er meget personlig, men aldrig privat.

Hvad driver dig i dit engagement?

Jeg drives af de små hverdagsagtige fortællinger, sammen med noget visuelt. Jeg kan ikke skrive et eneste ord, før jeg har styr på det visuelle først. Jeg kan godt lidt at se de pæne vinkler, at fange lyset – sammen med en lille fortælling. Instagram er ren visuelt, hvor bloggen er lidt en blanding. Der er der også plads til alt det som ikke er så kønt i livet.

Har du en uddannelse og hvilken?

Jeg er uddannet sygeplejerske og har læst sundhedsret på jura. Jeg arbejdede i over 10 år med patientrettigheder i det offentlige og private sundhedssystem.

Hvad fik dig i gang ?

En dag mærkede jeg at jeg simpelthen ikke kunne rumme flere triste historier fra syge mennesker og gik lang tid og tænkte på hvad jeg så skulle?? I mellemtiden lavede jeg en blog, som jeg skrev en del på. Det tog ret hurtigt fat og et halvt års tid efter, besluttede jeg mig for at satse på den og Instagram. Jeg sagde min gode stilling op og til januar har jeg været selvstændig i 3 år.

Hvis du skulle give ėt godt råd til andre kvinder der ønske at starte deres egen virksomhed, hvad ville det så være?

Mit bedste råd må være, at man skal være sig selv. At man skal turde at tage chancer – også dem, som andre måske ikke lige tror på. You go girl!!!!

Hvem har inspireret dig til at blive selvstændig?

Jeg kendte ingen i min branche da jeg “sprang ud”. Ikke et eneste øje. Men det gør jeg nu. Det er en branche næsten udelukkende med kvinder. Selvstændige kvinder, som på den ene eller den anden måde har skabt deres eget brand. Det synes jeg er SÅ sejt. Jeg er har kæmpe respekt for dem alle.

Hvis du skal pege på én ting, som er lykkedes rigtig godt for dig i din virksomhed, hvad er det så?

Hmmm, jeg tror jeg har fundet en ret god balance. En balance der kan være svær, når man er sit eget brand. Jeg føler det er lykkes for mig at finde den der virker for mig. Der er Trinesblend og så er der Trine. Trinesblend er mig, men ikke hele mig. Giver det mening?

Hvis du kunne invitere én kvinde til middag, hvem skulle det så være og hvad ville du tale med vedkommende om under middagen?

Jeg plejer altid at svare min mor. Jeg mistede min mor, da jeg selv lige var blevet mor til min første. Der var så meget jeg ikke fik talt med hende om og det ville jeg så gerne have mulighed for.

Hvad giver dig størst glæde i livet?

Den sidste er nem. Mine børn. Mine børn er det bedste i hele verden og de giver mig så meget glæde (og bekymringe). De gør mig stærk, sårbar og lykkelig.

This is just one of the looks that you will find on Trines IG profile...and this is not the wildest one...you can also find IGTV films where Trine give some of her tips and tricks for more cheerful wardrobe styling

This is just one of the looks that you will find on Trines IG profile…and this is not the wildest one…you can also find IGTV films where Trine give some of her tips and tricks for more cheerful wardrobe styling. Photo : Trine Staberg Petersen.

Husk der kommer endnu flere powerwomen på bloggen hver torsdag nogle uger endnu…

Læste du også om skønne Maria der både har haft et taske brand og nu har kastet sin kærlighed på smykkerne? Ellers kan du finde det her.

Følg Peekaboo design her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fliser i brusenichen.