DIY- Smuk papirsvifte - paper fan

Bliv en del af et kreativt fællesskab- Trapholt x Tina Ratzer

Kom glad- med et blad !

Jeg vil blot lige dele budskabet om at DU lige nu har mulighed for at blive en del af en kommende udstilling på Trapholt. Du kan bidrage med dit eget quiltede blad til en skov.

De inviterer nemlig DIG sammen med tekstil designer Tina Ratzer til at lave et quiltet blad til en skov, der kommer til at være en del af en kæmpe kunstinstallation, som bliver 4,5 meter bred og 6 meter høj. Den vil blive udstillet både på Trapholt, men også i det offentlige rum under Trekantområdets festuge 2021.

Læs også hvordan kunst er kommet på tekstiler her.

Ready for joining the art project "tætpåtræer" for the museum Trapholt and textildesigner Tina Ratzer.

Ready for joining the art project “tætpåtræer” for the museum Trapholt and textildesigner Tina Ratzer.

Området der byder på SÅ meget natur.

Jeg er selv fra Trekantsområdet,  Jeg voksede op i en lille flække, der ligger ud til Kolding fjord og hedder Skærbæk. Der nød jeg godt af at have stranden lige foran min snude, og hvis jeg vendte mig om havde jeg skov og mark til siderne….det med naturen, syntes jeg dengang var ligegyldigt og en selvfølgelighed. Idag kan jeg mærke, at den alligevel har gjort noget ved min sanselighed, og derfor har jeg også en trang til at komme ud og være i den ind i mellem. Det er derfor jeg tager i sommerhus og traver turer ved vandet, det giver mig en indre ro. Og fylder mit hoved med skønne billeder, farvekombinationer og former, som mere eller mindre bevidst bliver omdannet til nogle af mine krea projekter.

Læs også om hvordan du let selv kan lave din egen keramik med SlowStudio, der forleden var med i Løvens hule.

Da jeg flyttede hjemmefra var det først til Fredericia, og senere da jeg gik på Kolding designskole flyttede jeg dertil. Så jeg kender området og nyder stadig, når jeg er “hjemme”, at besøge Trapholt.

Vil du være med ?

Hvis du også har lyst til at bidrage med dit personlige quiltede blad, kan du se her hvordan du gør. For du kan enten hente på nogle af de omkring liggende biblioteker eller få tilsendt den vejledning, som den jeg viser i videoen og det stykke stof, som skal udgøre din baggrund, for at det bliver et ensartet look.

Men derefter vælger du selv hvilket bladform  du vil sy, og finder nogle rester i kludebunken, der matcher Tina Ratzers farveskala “Høst”. TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse vi alle har fået her under corona pandemien, for at komme tæt på naturen. Danskerne har aldrig før brugt naturen så meget, som vi gør i øjeblikket.

Har du fået lyst til at lave kunst selv, så lad dig også inspirere her.

Jeg bliver super glad, hvis du har lyst til at følge med….og jeg lover at holde dig opdateret på nogle af disse sociale medier:

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- Smuk papirsvifte - paper fan