Bliv en del af et kreativt fællesskab- Trapholt x Tina Ratzer

Baby, it’s cold outside – Hold varmen i kulden.

Der kan være reklamelink i indlægget, de gør bare at jeg får en meget lille procentdel af et salg, hvis du bliver fristet til at købe et lignende.

With the heat from beurer electric overblanket your bed feels warm and cosy.

With the heat from beurer electric overblanket your bed feels warm and cosy.

Varme i en kold seng.

Nå, ja, der er flere måder at få varmet sengen, 😉 …men hvis man nu, som jeg, ind i mellem tager i sommerhuset alene, så er det svært med kun ens egen kropsvarme at varme en kold seng op. Så derfor vil jeg lige slå et slag noget så “old school”, som et varmetæppe…..ja, det lyder, som noget ens bedsteforældre ønsker sig til jul…Men jeg har altså ét. Og jeg har haft det et par år, så jeg ved hvad jeg taler om….det er et HIT ! Og når temperaturerne er nede under frysepunktet både nat og dag, så er det virkelig fantastisk.

Vil du se hvordan jeg lavede hygge i stuen i sommerhuset, så læs med her.

Our bedroom in the summerhouse is tiny but cosy and with the heat blanket under the duvet it is always nice to hop into a warm bed.

Our bedroom in the summerhouse is tiny but cosy and with the heat blanket under the duvet it is always nice to hop into a warm bed.

How to – varmetæppe.

Du kan bruge det på mange måder, tænde det og bare putte det om dig i sofaen, eller du kan ligge det over dig i sengen. Der er mange måder at bruge det. Men vi har valgt at det altid ligger under vores topmadras, det gør det super nemt at tænde det når det er koldt. Og så ligger det og varmer sengen inden man skal putte. En seng i en sommerhus kan nemt blive kold og en smule fugtig. Det er bestemt ikke rart, når man skal i en seng, men har du tændt for et varmetæppe, en times tid før du skal i seng, så undgår du helt den kolde madras og dynen er også dejlig på den måde. Det bliver ikke meget varmt men det gør at den er lidt lun og ikke føles klam.

here you see the heat blanket laying under the top mattress.

Here you see the heat blanket laying under the top mattress.

Det er en kold tid vi lever i.

Du kan indstille varmetæppet på den varmestyrke du har behov for….som kulden bider i øjeblikket kan du sagtens kører på fuld styrke. Men ellers er det faktisk ikke altid nødvendigt med mere end styrke 3.

Og så er dette varmetæppe lavet af øko tex og i en lækker flece kvalitet. Det måler 180 x 130 cm. og kan indstilles på 6 temperaturer. Og når du har tændt det, skal du ikke bekymre sig om at falde i søvn og glemme at slukke det, for det har en sikkerheds funktion, der sørger for at slukke det efter 3 timer. Og endnu bedre, så kan det vaskes i maskinen på 40 grader…

Se med hvordan jeg lavede nye låger i køkkenet i sommerhuset her.

The electric heat blanket has 6 temnperature settings.

The electric heat blanket has 6 temnperature settings.

Og når det ligger som vores, så ses det overhovedet ikke, men føles så fantastisk når man går i seng. Vi har det som en vane at det er, det første vi nærmest gør, når vi kommer op i sommerhuset fredag aften….lige at tænde det, og så er sengen dejlig varm, når det bliver sengetid. Du kan finde tæppet hos Helsebixen, som har flere forskellige varianter.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv en del af et kreativt fællesskab- Trapholt x Tina Ratzer