DIY- Stige fyldt med sommer.

Denne uges luksuriøse DIY- High-end interior upcycling

Skip janteloven, jeg er VILD med det jeg har lavet.

Jeg vil lige dele denne med jer….for det er én af de DIY’s jeg virkelig er blevet glad for. Så glad, at jeg havde planlagt, at det skal stå i vores nye køkken. Men lige nu står det opmagasineret på et lager, da vi har haft en KÆMPE vandskade…og jeg vil skynde mig at skrive uforskyldt….det havde intet med vores renoveringsprojekt at gøre, men tilgengæld hele vandforsyningen til denne del af Østerbro, der fossede ud i vores kælder. Men hvis jeg lige får overskud, så kommer den historie senere….den er lang.

DIY Marble dining table made for the danish magazine Hendes Verden.

DIY Marble dining table made for the danish magazine Hendes Verden.

Skynd dig i kiosken !

Men jeg vil bare lige røbe at jeg i denne uges Hendes Verden har lavet et super cool marmorbord. Og ja, det er lavet af genbrug….selvom det ligner en million….synes jeg ! Okay, det blev ret prale agtigt, men jeg fejer lige janteloven ind under gulvtæppet og gir den max gas med selvtilliden. For jeg må indrømme, at jeg bliver SÅ glad når man for få kroner kan lave noget, som sparker røv, og kan måle sig med de toplækre designmøbler man kun kan gå og sukke over.

Er du nysgerrig efter hvad jeg ellers går og laver, så kan du også læse med HER.

The cover of this weeks Hendes Verden with my DIY on frontpage.

The cover of this weeks Hendes Verden with my DIY on frontpage.

Så hvis du vil se hele guiden til hvordan du laver det så spæn ned i kiosken, og køb denne uges Hendes Verden. Jeg tror også at du får Sally’s med i købet…og der er da også en ret skøn plastik upcyclings sag jeg har lavet… Du kan se en af tingene HER.

Del dine sejre !

Har du også et DIY projekt du er ekstra glad for, så lad mig endelig høre om det i kommentarfeltet eller post det på IG og tag mig…det kunne være så fedt at se. #peekaboodesign

The round marble tabletop that I found secondhand, and had to spend a lot of time removing a heavy coating. But it ended up looking fantastic..

The round marble tabletop that I found secondhand, and had to spend a lot of time removing a heavy coating. But it ended up looking fantastic..

Jeg har tidligere også lavet en guide til ugebladet Søndag  hvordan du styler din bolig med et mix af nyt og gammelt, den kan du læse HER

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

3 comments

 • Shar

  Hej, er der nogen der har prøvet hørtekstil til køkken? Jeg har kigget på en hørdug herfra,
  https://dodesignstore.dk/collections/bordtekstiler, men så også deres bordløbere og
  servietter til servering. Som jeg har læst på denne hjemmeside, men også generelt på
  nettet, så skulle hør være et rigtig godt stof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej !
   Du kan sagtens bruge hør i køkkenet, det er et super materiale til duge og servietter. Da det dels har det lidt rustikke krøllede look, som er mere moderne end helt glatte duge, og til viskestykker og servietter har det også god sugeevne….så hør er rigtig godt i et køkken…Jeg har flere duge…og brugte også hørduge og mundservietter til min datters konfirmation…det så super godt ud.
   Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan regner du ud hvor mange pinde der skal bruges i forhold til at de skal have samme mellemrum imellem sig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- Stige fyldt med sommer.