Dear Sam, kunst med omtanke og discount code.

Undervurdér ikke detaljen i grebet. Køkken renovering part 3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med beslagonline.dk

The como grib for our new kitchen cabinets. they are in brushed brass and from Beslag online.

The como grib for our new kitchen cabinets. they are in brushed brass and from beslag online.

De sidste detaljer skal på plads.

Vi er nu ved at være der, hvor de sidste, men også nogle af de vigtigste, detaljer skal på plads. Vi har valgt greb til køkkenskabene. Og det er bare SÅ vigtigt, at de rammer det look vi gerne vil have. Men hvor leder man efter den slags….jeg synes det er en jungle. Men jeg er faldet over beslag online, som har et stort udvalg af virkelig fine greb og beslag. Så står du i samme situation er de værd at checke ud. De har lige lavet en serie beslag i pasteller som også er virkelig skønne, men det blev ikke i denne omgang vi bruger dem. Nu går vi efter det klassiske look med messing knopper.

These handles are nicely discrete and elegantly matching the oak tree.

These handles are nicely discrete and elegantly matching the oak tree.

Vores valg af greb.

Vi er gået efter et klassisk, eksklusivt og naturligt look. Derfor har vi valgt naturlige materialer, der klæder hinanden. Egetræ er nok hovedingrediensen, den er krydret med farver, som lys støvet grøn, brunlige nuancer i en keramisk stenplade og linoleummen, derud over har vi tilført et eksklusivt look med messing detaljer.

The built-in cabinets also got the como handles and they look just as perfect on the cream colored wall cabinet.

The built-in cabinets also got the como handles and they look just as perfect on the cream colored wall cabinet.

Vil du læse mere om gulvet og tankerne bag så læs med her 

Valg af gulv- køkkenrenovering part 2

Naturligt- men eksklusivt look !

For at få et tilpas lækkert look, syntes vi at grebene skulle være diskrete og ikke “larme” for meget. Derfor faldt vores valg på en lille knop, der hedder Como fra beslag online. Den er stram i designet og har en børstet overflade. Og vi har naturligvis valgt den i messing. Messing står virkelig godt til egetræsfronterne, den varme glød i egetræet understreges med den gyldne overflade på grebet. Og så har vi valgt også at bruge den på de skabe vi har lavet på væggen bagved, samt til den lille “vin-kælder”.

The small wine cellar also have the same como handle as the rest of the kitchen cabinets.

The small wine cellar also have the same como handle as the rest of the kitchen cabinets.

Storskralds-fund i det nye køkken.

Jeg var til gårddag i vores ejerforening. Der var stillet en container til rådighed, så alle har mulighed for at rydde lidt op og skille sig af med deres storskrald. Og jeg var også ovre med noget….men så stod denne lille trappestige der. Og da vi jo har nogle skabe ret højt oppe. så vidste jeg, at det bliver en udfordring for én som mig, der helt klart aldrig nærmere mig modelhøjde, så det med at stå på tæer vil ikke hjælpe mig meget…der skal en trappestige til…

Here you see where I want the handle to hold the ladder on the wall. Not where my finger is but where the arrow points.

Here you see where I want the handle to hold the ladder on the wall. Not where my finger is but where the arrow points.

DIY- Tone i tone på væggen.

Så den nappede jeg med. Og inden dagen var omme havde jeg malet den med vægmalingen. Det er iøvrigt naturmalingen fra Linoliebutikken…i farven strandgrå. Og den dækker virkelig godt, så jeg gav den et lag. Og så havde jeg en mat lak stående….den fik herefter 2 lag af den. Og nu vil jeg så have den op at hænge på væggen. Men hvilket beslag skal jeg bruge ? Jeg tænker på et af disse Edge Straight eller Vann. Hvis jeg vender det på hovedet, så det sidder på væggen, og jeg kan hænge skamlen op på det. De findes i 200 mm., hvilket jeg tror vil være perfekt, da målet er 300 mm. på øverste trin.

I think one of these handles could hold the ladder fine on the wall...If I turn them upside down and apply it on the wall...

I think one of these handles could hold the ladder fine on the wall…If I turn them upside down and apply it on the wall…

This simple grip is so elegant .

This simple grip is so elegant .

The brass zink matches the handles and make thje look complete. The zink is from Lavabo that is beeing sold at billigvvs.dk

The brass zink matches the handles and makes the look complete. The zink is from Lavabo that is beeing sold at billigvvs.dk

Der kommer meget mere fra køkkenrenoveringen.

Jeg vil gå i dybden med flere af de andre materiale valg vi har gjort os i køkken renoveringen, da hvert enkelt valg er SÅ vigtigt, når du laver køkken. Det er formentlig noget, som kommer til at bestå i lang tid og derfor ekstra vigtigt, at du vælger rigtigt. Og også her hvor du gerne vil betale lidt ekstra for det helt rigtige. Men husk at prioritere, så du ikke kommer til at fortryde at du ikke brugte 1000 kr. ekstra på noget. Jeg vil sige, at det er ikke grebene, der kommer til at ruinere dig, disse koster kun 32 kr. pr. stk. Men det er jo igen afhængelig af hvad du vælger…kig på produktet og bagefter prisen, så kan det være at du er heldig som her at det faktisk ikke er dyrt.;-)

Hvis du vil læse hvordan det startede så kig forbi denne post. 

Køkken renovering part 1/ Kitchen renovation part 1

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear Sam, kunst med omtanke og discount code.