Opskrifter med mirabeller.... det er NU du skal plukke dem.

Hæng TV’et på billedvæggen.

Inspiration til din stue.

Indlægget er lavet i samarbejde med Desenio, alle ord og foto er mine, fra mit eget hjem og de har ingen indflydelse på mine valg og beskrivelser.

Faktisk har de til gengæld været så søde, at give jer der følger med mulighed for at købe deres plakater med 30 % rabat, hvis du bruger denne kode de næste par dage…helt præcist fra idag d. 14 – 16 sept. 2021. Og brug koden peekaboo30

Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder.

I have tried to combine the graphic look with the black and white photos with some of my favorite art pieces as the Gustav Klimt "the kiss" All of them together with a ceramic wallpiece, the TV and an art litography.

I have tried to combine the graphic look with the black and white photos with some of my favorite art pieces as the Gustav Klimt “the kiss” All of them together with a ceramic wallpiece, the TV and an art litography.

Vi havde en kæmpe vandskade i februar, hvor hele vores kælder stod under vand…det var en hovedledning af HOFOR’s der sprang….lige ind i vores kælder….tidligere havde vi TV’et dernede. Fordi jeg ikke synes, at den sorte flade er særlig køn…Men nu har vi valgt at trække TV’et op i stuen alligevel. Så jeg har måtte udtænke en løsning, hvor det bliver integreret på en billed væg. På den måde “blender” det ligesom bare ind. Egentlig blev jeg inspireret af dette the-perfect-tv-for-the-interior-lovers og drømte om sådan ét. Men det bliver det gamle Samsung der kom op…og det fungere faktisk helt fint.

My living room seen from the stairs. The poster wall with the TV integrated.

My living room seen from the stairs. The poster wall with the TV integrated.

Find kunst til væggen.

Vælger du at købe plakater, kan du få fingre i nogle af de dyreste kunstnere til budget priser hos Desenio. Jeg har valgt et af mine favorit malerier nemlig “the kiss” af Gustav Klimt. Du kan finde det her. Men er du mere til en 80’er klassiker, som Monet’s åkander, så kan du også finde det hos dem. Jeg er faktisk lige ved at sige at der ikke er noget de ikke har…men det er nok løgn…men de mest gængse kan du finde, og så har de også en masse nyere kunstnere…

Desenio has a giant selection of posters and frames. Go and get inspired to your living room wall.

Desenio has a giant selection of posters and frames. Go and get inspired to your living room wall..

Min grønne oase.

Jeg har i min stue virkelig mange planter….det er fordi vi har så store vinduer og virkelig meget lys hernede, så det er oplagt med planter…men det er også fordi jeg virkelig elsker, det de giver til indretningen. Og jeg drages også af de fine botaniske foto…og endte også med at vælge nogle favoritter, som dette close-up af en mælkebøtte, er det ikke bare super fint?

My living room is like a botanic garden, but I can't get enough green plants so I have also chosen a botanical poster from Desenio.

My living room is like a botanic garden, but I can’t get enough green plants so I have also chosen a botanical poster from Desenio. This is Dandelion in beige. find it here.

Maskulin retro poster.

For der også er noget til manden herhjemme (han er musiker, så denne er oplagt), har jeg valgt dette billede. Det hedder turn table, Og jeg synes det er SÅ fint, fordi det har det hele….musik, grafisk smukt og en nostalgisk vibe over sig. What’s not to like ???

One of the more masculine photos that is really cool, too...this is called turn table.

One of the more masculine photos that is really cool, too…this is called turn table.

De personlige værker.

På den anden side af TV’et har jeg hængt nogle af vores mere personlige værker. Det store blå er malet af en af mine veninder Mette Eis. Det er en gave til vores bryllup, og jeg virkelig ELSKER det. Det er svært at se på billedet men det er mange lag maling og det er som om der indenunder ligger bladguld der titter frem mellem strøgene…og alt efter hvorfra man betragter værket. Det er SÅ fint.

Det andet med den liggende kvinde er et jeg har fået fra mine forældre for en del år siden, og jeg er vild med farverne sammen med det lille keramiske vægrelief, som er fra Søholm. Det er et loppefund.

Se også hvordan jeg mikser både tekstiler, keramik og grafik på væggen i vores soveværelse. den-levende-billedevaeg-living-images

Next to the TV I have a wedding gift from a friend of mine Mette Eis, she a very talented artist and I absolutely love that painting.

Next to the TV I have a wedding gift from a friend of mine Mette Eis, she a very talented artist and I absolutely love that painting.

Some of my new art posters from Desenio.

Some of my new art posters from Desenio. The photo of the dried flowers is called Dried bed and you  can find it here.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrifter med mirabeller.... det er NU du skal plukke dem.