Hvor finder du din nye lejebolig ?

Wellness i København – Aire Ancient Baths feels like one step closer to heaven.

Inviteret af Aire Ancient Baths, men alle ord er helt ærlige tanker jeg gør mig om stedet og dets ydelser.

Me very happy and relaxed after 3 hours in heaven. Thanks for a fantastic day at Aire Ancient Baths in Copenhagen.

Me very happy and relaxed after 3 hours in heaven. Thanks for a fantastic day at Aire Ancient Baths in Copenhagen.

The door to another world of wellness and calmness.

The entrance to a world of wellness and calmness. Aire Ancient Baths in Copenhagen welcomes you in Carlsberg Byen.

Er vi ikke flere der trænger til et boost, de her gråvejrsdage ?

Jeg var forleden på besøg hos AIRE Ancient Baths i København, og jeg er klar til at flytte derned, hvis det er en mulighed….Det var lidt som at træde et skidt ind i himlen…På døren står der skrevet “time does not excist” og det er præcis sådan det føles, når du er der… Har du hørt om stedet ? Hvis ikke, så må du med det samme lige klikke her, og lade dig forføre.  For det kan ikke undgås. Når du ser billederne fra kældrene med de rå murstensvægge, hvælvingerne, de levende lys og de smukke termiske bade. Man kan nærmest føle hvordan skuldrene sænker sig bare ved synet.

The cellars in the hhistoric buildings are carefully restored by Aire ancient Baths.

The cellars in the historic buildings are carefully restored by Aire Ancient Baths. photo credit: Aire Ancient Baths.

Giv det som gave eller lav en venindetur.

Det er svært at beskrive noget så godt….som en eftermiddag hos Aire. Faktisk vil jeg foreslå dig, at inviterer din veninde, mor, søster eller kæreste derind. Jeg tænker, at det vil være oplagt efter, at have styrtet rundt i byen og købt julegaver, at slutte dagen af med en tur i de termiske bade, måske oveni købet med en gang massage…Det vil være en oplagt måde at gøre juleindkøbene ekstra NICE !. Du kan selvfølgelig også bruge det, som en julegave til én du holder af. Det er intet mindre end himmelsk ! Jeg vil personligt elske sådan en gave….

Du kan også lade dig inspirer til bæredygtige beauty produkter du kan give i julegave her.

A perfect gift for Christmas is a giftcard to expirence Aire ancient Baths.

A perfect gift for Christmas is a giftcard to expirence Aire ancient Baths. photo credit: Aire Ancient Baths.

The atmosphere is absolutely amazing in the cellars.

The atmosphere is absolutely amazing in the cellars. photo credit: Aire Ancient Baths.

Hvad gør Aire så specielt !

Jo, det er helheden…det er ikke mindst de ovenud smukke omgivelser, det er de levende lys, det er roen og stilheden, det er duftene og ikke mindst det søde personale.

Der hersker en ro derinde, der er ikke nogen der taler højlydt, alle respektere at der skal være stille. Hver time går personalet gennem rummene med en lille klokke, hvilket angiver at klokken er kvart i hel, på den måde holder man lidt styr på tiden, der ellers helt forsvinder derinde.

green tea is served if you need !

Green tea is served if you need !

De termiske bade.

Da vi trådte ind i rummene med de termiske bade, var der en ubeskrivelig afslappende stilhed, vi blev mødt af et venligt personale, der introducerede os til de 7 forskellige bade, og foreslog en rækkefølge at nyde dem. Så vi startede i et bad med bobler, her fik lænden en behagelig gang massage med bobler i 37-38 grader varmt vand. Herefter gik vi videre til et bad, hvor man først kunne gå gennem en slags “å” med runde sten i bunden og koldt vand, herefter satte vi os i et varmt bad. Og sådan fortsatte vi stille og roligt gennem lokalerne med de smukke bade og den afslappede stemning.

Der var dampbad med æteriske olier, som gav en let forfriskende damp. Jeg elsker på denne tid af året at komme i dampbade med eukalyptus, og sidde der og trække vejret gennem næsen, det løsner så behageligt op, hvis man lige er lidt tæt i næsen. Hvilket jo ofte sker på denne årstid.

Og så vil jeg også lige nævne saltbadet, det er bare helt fantastisk at fylde rundt der…for det gør man…man flyder nærmest ovenpå, og det er  jo nok det tætteste vi  kommer på at flyve, man bliver nærmest vægtløs i det bad…det er ret fantastisk!.

Der er selvfølgelig også de kolde bade på 7 og 8 graders koldt vand. Tænker man får fornemmelsen af, hvordan det er at være vinterbader. Men her er så den luksus at man efterfølgende kan sætte sig i et 38 grader varmt bad. Og mærke hvordan huden helt sitre ovenpå skiftet. Det var ret skønt…

Aire Ancient Baths in Copenhagen is to be found under the historic buildings of the old brewery Carlsberg.

Aire Ancient Baths in Copenhagen is to be found under the historic buildings of the old brewery Carlsberg. photo credit: Aire Ancient Baths.

En time i kyndinge hænder.

Vi havde bestilt en times massage. Og det er værd at gøre. Jeg blev masseret af Sally, som virkelig havde magiske hænder. Jeg elsker at blive masseret og har prøvet flere steder. Og jeg må bare sige, at jeg virkelig nød denne omgang. Der er stor forskel på, hvor meget de tager fat, og jeg kan godt lide at hun trykkede til de steder, hvor jeg havde behovet. Og hun kommenterede min højre skulder, som var ret øm….men jeg ikke selv havde nævnt. Det viser, at hun kan sit kram…Så det var virkelig betryggende, at lægge min krop i hendes hænder.

One hour of full body massage is really a treat that makes your day !

One hour of full body massage is really a treat that makes your day !

Lokationen – Carlsberg byen.

Aire Ancient Baths ligger under det gamle Carlsberg. Faktisk er det kældrene der i 1881 blev tegnet af arkitekt Vilhelm Dahlerup, som også er skaberen af den berømte Elefantport. Her opbevareres malten til fremstilling af øl dengang. Og i 2020 åbnede Aire Ancient Baths i de nænsomt restaureret historiske bygninger.  Du kan også finde Aire Ancient Baths i andre storbyer som New York, Barcelona, London og Sevilla. Alle steder er det i denne type historiske bygninger. Og alle steder er der begrænsning på, hvor mange gæster de lukker ind ad gangen til deres afslappende univers af ro og stilhed.

The famous elephants at the old brewery is drawn by Wilhelm Dahlerup in 1881.

The famous elephants at the old brewery is drawn by Wilhelm Dahlerup in 1881 as part of the brewery Carlsberg build for the brewer J.C. Jacobsen.

Du finder det her:

Ny Carlsberg Vej 101

1799 København V

Skriv eller ring og book tid:

tlf.: 78 72 42 36

bookingcopenhagen@beaire.com

TIP:

Hvis du ikke har mulighed for den store forkælelse, kan mindre også gøre det, lad dig her inspirere.

Time does not excist at Aire Ancient Bath, that is so true.

Time does not excist at Aire Ancient Bath, that is so true.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor finder du din nye lejebolig ?