Wellness i København - Aire Ancient Baths feels like one step closer to heaven.

DIY- brilleetui coming up

Har til morgen været i Go’morgen Danmark, og inspirere jer til at lave julegaver af hvad I har i skabene. Der blev sagt at I kan finde skabelonen her på bloggen, så jeg vil lige lægge den op in a second….skal lige gøre det klar….så hav’ lidt tålmodighed så kommer det inden længe senere idag. (skal lige have lidt morgenmad ;.))

go'morgen danmark lørdag d. 11 dec. 2021

go’morgen danmark lørdag d. 11 dec. 2021

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Bente Ellyt

  Hej Lene. Jeg leder efter møbstret til brilleetui af genbrugslæder, som du var i Go Morgen Danmark. Hvor kan jeg finde det ?. Vh. Bente

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bente
   Det er det næste indlæg her på bloggen. Så klik på peekaboo logoet øverst, og du skulle gerne komme til nyeste indlæg….her er billedet af det, og under det lidt tekst, derunder en linje hvor der står “read more” klik på det og du får hele indlægget med mål på mønsteret og beskrivelse af hvoredan du gør.
   Rigtig god fornøjelse. Du kan i bunden af indlægget se alle de steder du kan følge med når jeg lægger nyt op.
   Jeg er næsten færdig også med indlæg til penalhuset, så det kommer på en af de kommende dage.
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wellness i København - Aire Ancient Baths feels like one step closer to heaven.