Du kan stadig nå at lave julegaver- Gratis mønster på penalhus

Nyt køkken = helt ny rumfordeling, se det i Bolius

Jeg har helt glemt at dele vores færdige køkken, som det tager sig ud i Bolius lige nu. Det udkom d. 23 nov. og ligger hos Flügger, Bauhaus, Estate og Nybolig til fri afhentning…og kommer du ikke lige forbi én af disse butikker, kan du finde det on-line her og gå til side 60, så kan du se det endelige resultat af vores anstrengelser.

Der er SÅ mange overvejelser jeg har lyst til at fremhæve, men se for jerselv, og læs artiklen der beskriver det meste rigtig godt.

Our new kitchen in Bolius December 2021

Our new kitchen in Bolius December 2021

Betragtninger efter køkkenet er taget i brug.

Når opvasken klarer sig selv.

Nu har vi brugt køkkenet i et halvt års tid, og det fungerer rigtig godt.

èn af de ting vi er blevet rigtig glade for at have er opvaskemaskine, vi valgte én fra Gorenje og den har et øko program, der tager lidt mere end 3 timer, men det er blevet en vane at tænde den inden, at vi går i seng. Og så er den færdig næste morgen. Flora og Ella har værelser lige op til køkkenet, men den er så lydsvag, at det til tider kan være svært at vide om den overhovedet kører. Vi valgte også induktions kogeplader og ovn fra Gorenje. Vi var lidt spændte på om vi kom til at savne flere kogeplader. Men jeg tror vi har haft den ekstra kogeplade fremme 2 gange i løbet af det halve år vi nu har brugt køkkenet, så det må siges ikke at være noget problem. Og funktionen med pyrolyse i ovnen, er jo rengøring på et niveau jeg ka’ li’. Jeg skal jo ikke rører en finger, bare vente til det program er kørt så er ovnen ren….

Under the brass sink from Lavabo, we have four containers, as we have to sort all waste. And beside that the dishwasher is placed.

Under the brass sink from Lavabo, we have four containers, as we have to sort all waste. And beside that the dishwasher is placed.

Sug, der klarer enhver stege os.

Emhætten Elica har en lampe, og den bruger vi konstant, fordi den giver et super arbejdslys over blussene og bordet. Og selve udsugningsfunktionen bruger vi også rigtig meget, der er 5 forskellige styrker og sætter man først gang i den, er det lige før vi kan mærke hestehalen rejse sig. Den har som de fleste emhætter en lidt voldsom lydstyrke, når den kører for fuld sug. Men den er hurtig til at fjerne os, så det er ofte kortvarigt, at vi har den tændt. Den er fra Nyvo.dk der har et stort udvalg i design og størrelser.

Det er nemmere end man tror at montere sådan en fætter, læs med her hvordan easy-peacy-montering-af-elica-emhaette-kitchenrenovation-part-5

Here you can see the elica extractor hood, bought at Nyvo.dk

Here you can see the elica extractor hood, bought at Nyvo.dk

Gulvet er lidt et kapitel for sig selv, og det kommer også i BoligLiv i starten af det nye år. Det er fra Forbo flooring, og det er interessant, fordi det er et bæredygtigt valg. Derudover kan du lave lige præcis det mønster du ønsker, og på den måde få et meget personligt udtryk på gulvet, istedet for en ensartet flade. Linoleum er varmt og blødt at gå på, og så kan man, som vi har gjort også få linoleum til møbler. Vi har ladet den ene farve fra gulvet gå igen på bordpladen.

Vil du vide mere om gulvet, så kan du også læse om det her. valg-af-gulv-koekkenrenovering-part-2

When the kitchen was still missing a few details, but the floor was finished.

When the kitchen was still missing a few details, but the floor was finished.

Rummet har fået flere funktioner.

Tidligere brugte vi køkkenet til at lave mad i….nu bruger vi det også til at spise derude, vi hygger og spiller spil derude. Og når vi laver mad kan man sidde på sidelinjen og snakke med kokken. Tidligere var det svært at være flere i køkkenet uden at man følte, at man stod i vejen for den anden. Så det er ret skønt at man kan være der, samtidig med at der bliver lavet mad. Vi har også sat et tv op derude, så man kan se dagens nyheder, mens man laver mad. Multitasking er min ting….;-) Det er helt klart blevet et rum vi samles i. Ved ikke om vi skal kalde det samtalekøkken…eller mere samlings-køkken…vi har i hvert tilfælde aldrig brugt vores køkken, så meget som vi gør nu.

The cozy nook of the kitchen. Here is the small round table, and the TV on the wall.

The cozy nook of the kitchen. Here is the small round table, and the TV on the wall. The beautiful lamp is from the Danish design brand Umage.

Køkkenet før og efter renoveringen.

Det er altid sjovt at se før og efter billeder….og her kommer så lige ét, hvor I kan se væggen med skorstenen, der tidligere stod rå med murstene, det var jeg vældig glad for i 90’erne…men heldigvis fandt vi en mere elegant løsning med denne smukke keramik plade, der ligner marmor, men er meget mere rengøringsvenlig. Og det har været én af de ting jeg er allermest vild med i køkkenet. Den højner bare looket SÅ meget, og så er den virkelig let at holde pæn og ren. Den er fra Mosaikhjørnet, og hedder Gaya, den kommer i forskellige størrelser og denne er 119,3 X 119,3 cm. Vi har skåret den til så den passer perfekt til at dække skorstenen. For at fuldende looket har vi sat en smal messing kant på, den er også fra Mosaikhjørnet.

before and after kitchen renovation.before and after kitchen renovation.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan stadig nå at lave julegaver- Gratis mønster på penalhus