DIY- Perleblomster - French beaded flowers

Lej mit lille paradis i Odsherred

Okay, jeg ved det er sidste øjeblik, men jeg har besluttet at prøve at udleje mit sommerhus, det er ærlig talt ret grænseoverskridende, men det bliver noget jeg nok kommer til at gøre….SHARING IS CARING !

Sommerhuset set fra haven.

Sommerhuset set fra haven.

FAKTA

I første omgang bliver det bare i uge 7 VINTERFERIEN !

og der kan være max. 8 personer her. og hellere 6 alt efter hvor tæt man har lyst til at sove.

Jeg forestiller mig at det skal koste 5.500 kr. for uge 7.

Jeg vil bede folk selv tage egne dyner og betræk med, og så skal de gøre rent efter ugen. 😉

Det ligger i Odsherred 1 times kørsel fra København. Ved Vig Lyng.

Så kunne du være interesseret….til et impulsivt besøg i denne lille (meget personlige) perle, så tag fat i mig her tel. 2929 4901. eller på peekaboo.dk@gmail.com

Hovedhuset

Der er “hovedhuset” (og orangeriet som du ser ovenover) hvor der er 3 soveværelser, stue/køkken i et og bad og toilet. Og så er der annekset med 2 værelser med hver en seng i bredden 120 cm. så der kan sagtens sove to i hver seng.
Huset er meget hyggeligt og personligt, og det har været i flere magasiner. Det er et klassisk sommerhus i stil fra 50’erne. Vi har lavet et stort rum hvor stue og køkken flyder sammen, og man kan nyde hinandens selskab både når man laver mad, og når man hygger i sofaen.
Hvis du mangler et sted til dig og familien lige om lidt, så send mig en besked så kan vi se på det…
Lige lidt mere info.
Selve “hovedhuset” er ca. 70 kvm. Og består af stue og køkken i ét. Et lille værelse med en enkeltseng. Et andet værelse ved siden af soveværelset. I soveværelset er en dobbeltseng (140 x 200) og i det andet værelse en enkelt seng men her kan sagtens stilles endnu en seng op.
Og så er der toilet og bruser.

ANNEKSET

Og så er der annekset hvor der er to værelser med senge der er 120 x 200 cm., så hvis det er børn eller par der gerne sover tæt kan der være 4 dernede.

OMGIVELSERNE

Det ligger på Vig Lyng…det er i Odsherred og 1 km. fra en helt fantastisk strand og det samme til en skoven…..der er virkelig mulighed for mange gode lange gåture i naturen…derudover ligger der indkøbsmulighed bare 500 m. væk så man skal ikke panikke hvis man har glemt noget. 😉 Og der er cykler her I er velkomne til at låne hvis I skulle få lyst til at udforske området lidt mere roligt….
Og jeg forestiller mig at denne uge lige er en test for at se hvordan jeg har det med at overlade mit hjertebarn til andre…så jeg forestiller mig at det skal koste 5.500 for den uge, og at man selv gør rent inden man forlader det…og selv medbringer egne dyner.
Der er virkelig hyggeligt og jeg er en frygtelig loppeshopper så alle ting er unikke og har en historie…så hvis I er nogen der værdsætter den slags vil I sikkert elske det.
Skriv, ring eller noget hvis det lige er stedet du mangler den kommende vinterferie.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Ulla kyhn

  Hej Lene
  Jeg vil høre om du overvejer at leje ud igen til foråret, så hører jeg rigtig gerne fra dig. Det ser skønt ud. 👍🤸‍♀️ Bedste hilsner Ulla (mob. 23709212)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ulla
   Ja, det kan godt være at jeg kommer til at leje det ud, men er endnu ikke helt sikker…
   Vh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- Perleblomster - French beaded flowers